Autimatic transmission A5S310Z
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Autimatic transmission A5S310Z
Някой от Вас да има БМВ с автоматична скоростна кутия? 5 степенна?
Или някой да има опит с такива работи?
Понякога при kick-down ми излиза съобщение на конзолата, което горе-долу гласи че има проблем в трансмисията и се включва защитен режим - колата работи само на 4-та.
Като я загася и запаля отново, нямя проблем, и съобщението за грешката не се появява на конзолата, и трансмисията си работи нормално.
Та това нещо се случва само понякога и то само при kick-down. Някакви идеи? Или да познавате някой разбирач на автоматични ск. кутии? Тази е на General Motors - A5S310Z. Колата е 525i.
Асен.
Или някой да има опит с такива работи?
Понякога при kick-down ми излиза съобщение на конзолата, което горе-долу гласи че има проблем в трансмисията и се включва защитен режим - колата работи само на 4-та.
Като я загася и запаля отново, нямя проблем, и съобщението за грешката не се появява на конзолата, и трансмисията си работи нормално.
Та това нещо се случва само понякога и то само при kick-down. Някакви идеи? Или да познавате някой разбирач на автоматични ск. кутии? Тази е на General Motors - A5S310Z. Колата е 525i.
Асен.
Продължение
Днес отидох при едни разбирачи да погледнат скоростната кутия. За разлика от Дару кар, където за 10 минути не можаха да ми отговорят на въпроса, "колко ще струва смянята на маслото в ск. кутия?", тези хоря бяха компетентни и ми направиха добро впечатление. По всичко си личеше, че си разбират от работата. Първото впечатление, според мен, си е много важно. ДГДДК.
Направиха диагностика, и доляха 1л. масло. Може да се наложи 'сервизиране' на кутията, но това си е нормално при тези километри на които е колата.
Ще пиша пак, като има нещо ново по 'случая'.
Дано тази информация да е полезна и на други хора.
Асен.
Направиха диагностика, и доляха 1л. масло. Може да се наложи 'сервизиране' на кутията, но това си е нормално при тези километри на които е колата.
Ще пиша пак, като има нещо ново по 'случая'.
Дано тази информация да е полезна и на други хора.
Асен.
k~m assens
privet assens, moje da kajesh pove4e info za tia razbira4i : i nie da se v~zpolzvame ot uslugite im.
inak za kick-down-a i auto transmission-a : tej~k krak ...
bezavariino kick-down-vane
inak za kick-down-a i auto transmission-a : tej~k krak ...
bezavariino kick-down-vane
~karmapa chenno~
Re: k~m assens
Здрасти,
колата, която караш автоматик ли е?
Онзи сервиз се намриа в Редута, а момчето с което говорих се казва Иво. ако някой се интересува ще постна и телефона.
Асен.
колата, която караш автоматик ли е?
Онзи сервиз се намриа в Редута, а момчето с което говорих се казва Иво. ако някой се интересува ще постна и телефона.
Асен.
re: assens
ne e avtomatik : ne s~m razbral ako stava duma samo za maistori na skorostni kutii : misleh 4e sa po-obshti i sa ti napravili generalno dobro vpe4atlenie
uspeh
uspeh
~karmapa chenno~
7 мнения
• Страница 1 от 1