Под определен ъгъл....;)) отново в играта
Модератор: bum_bum
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Скоро мое да отимам един комплект (засега имам само волана, без баг) мое да ти измисля атрактивна цена
Иначе колата става много яка отвътре с ///М волана.... ма е малко по-малък (в диаметър) от трилъчевия и ми беше терсене първите 2-3 дни 

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Евала, колега ако знаеш как ти се възхищавам на ентусиазма, колко пари и нерви хвърляш, евала !
Айде и чакаме снимки в завършен вид.
А, по въпроса с волана, тоя трилъчевия, мене лично вече не ме кефи, обмислям да го взема тоя на 16V, ама шъ видиме още малко трябва да се навия
Иначе, големия М Волан, значително променя интериора на колата. 

А, по въпроса с волана, тоя трилъчевия, мене лично вече не ме кефи, обмислям да го взема тоя на 16V, ама шъ видиме още малко трябва да се навия

ре
koyota написа:Ако работеше еърбега, да го взема, но уви. 16V продава работещ, ама и той е обявил една сума.....ще си карам с моя освен ако не обмислиш предложението ми за бартер.
Твоята кола нали е БЕЗ бег

///M Club Member
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
BMW_F1Team написа:...обмислям да го взема тоя на 16V, ама шъ видиме още малко трябва да се навияИначе, големия М Волан, значително променя интериора на колата.

BMW_F1Team написа:Евала, колега ако знаеш как ти се възхищавам на ентусиазма, колко пари и нерви хвърляш, евала !Айде и чакаме снимки в завършен вид.
А, по въпроса с волана, тоя трилъчевия, мене лично вече не ме кефи, обмислям да го взема тоя на 16V, ама шъ видиме още малко трябва да се навияИначе, големия М Волан, значително променя интериора на колата.
Тежък е пътя на БМВ ентусиаста

- Mollov
- Мародератор
-
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Тука нещо недоразбиране се получава... аз си мисля че е следното - колата на колегата по принцип е с бег, но го е махнал заради малкия м-волан. или греша ? 

- Mollov
- Мародератор
-
Махнал е 4-лъчевия волан с торбата и е сложил малкия ///М волан, който няма торба...
Това е
И аз мислех да взимам малкият ///М, но големият е доста по-готин, пък има и торбата все пак
Иначе koyota верно не разбра тънката мисъл на Ачо...

Mollov написа:Махнал е 4-лъчевия волан с торбата и е сложил малкия ///М волан, който няма торба...Това е
И аз мислех да взимам малкият ///М, но големият е доста по-готин, пък има и торбата все пак
Бе много добре го разбрах аз

- Mollov
- Мародератор
-
Е, ти си и нагъл
Искаш дебелият волан за без пари.... ееее, не може така
Ти и сега така или иначе си без торба.... то тоя дебелия, дори и "затворен" колко мислиш, че струва?
то само геврека си е маса пара 

Mollov написа:Е, ти си и нагълИскаш дебелият волан за без пари.... ееее, не може така
Ти и сега така или иначе си без торба.... то тоя дебелия, дори и "затворен" колко мислиш, че струва?
то само геврека си е маса пара
Той Ачо знае за какво говоря. На мен лично този волан ми струва 220 лв с тапицирането и не ми се дават още 300 за друг. Ако изпадне нещо на далавера може и да се замисля, но е тъпо да взема волан с гръмнал еърбег, само защото изглежда по-добре!