Virtual Tuning (photochop)
Модератор: bum_bum
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
TUZara` написа:h4ckED написа:TUZara` написа:Хакед още си слабичък и колите ти не са много достовернипоработи още малко и ще се научиш...Ако не вярваш на думите ми сравни си синото М3 Е30 и мойто бялото и сам ще се обедиш
Знам .. и никъде не съм казал че съм професионалист ... но все пак някой хора и това немогат![]()
Още не съм запознат със всички възможности на фотошопа ... и използвам доста малко от инструментите за да постигна нещо.
Имам една картинка ... непомня от къде, но мисля че е уникална. И който успее да направи подобно нещо ще го призная !
![]()
Чоп=а найстина е добър,но не е кой знае какво,пиши ми в скайп-а да ти покажа някой мой изпълнения(макар,че моето ниво не е кой знае какво)Мога да ти покажа чужди творби и да те откажа от Фотошоп завинагино просто не са на БМв и няма да ги пускам тук,макар че имам едно бмв концепт М10 се води един колега от чужд форум му е нарисувал дизайна,светлосенки от всякакви ъгли и допълнително му е направил и М-пайър вариант
красота найстина
Пускай тука ... няма значение че не са с БМВ-та. Тя темата ако е само за бмв-та щяха да я озаглавят Virtual BMW tuning ...

M - The most powerful letter in the world
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
не знам дали е удачно тук да пускам request-а си.. извинявам се предварително ако не е за тука..
та може ли някой по на Ти с шопа (и все пак го има на компютъра) да ми смени цвета на джантите на колата (ще ги пребоядисвам зимата и още се чудя дали да са черен гланц или сребристи... пък и бяло нещо ми се върти в главата)? Ще съм адски благодарен и ще черпя
някой път
снимка на колата има в подписа ми
та може ли някой по на Ти с шопа (и все пак го има на компютъра) да ми смени цвета на джантите на колата (ще ги пребоядисвам зимата и още се чудя дали да са черен гланц или сребристи... пък и бяло нещо ми се върти в главата)? Ще съм адски благодарен и ще черпя

снимка на колата има в подписа ми

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
TUZara` написа:Много кофти резолюция и качество иначе бих ти я напоравилне е кой знае каква философия
Няма ли да стане!?

- jordanland
- Потребител
-
здравейте.....
уха,
има доста добри попадения, даже отлични.... радвам се че намерих тази тема , щото постнах една снимка на друго място и ме заключиха, та идеята ми беше да ви покажа и аз някоя от моите щуротии.... та... да се ограничим само с BMW, а?

Re: здравейте.....
jordanland написа:уха,има доста добри попадения, даже отлични.... радвам се че намерих тази тема , щото постнах една снимка на друго място и ме заключиха, та идеята ми беше да ви покажа и аз някоя от моите щуротии.... та... да се ограничим само с BMW, а?
На второто БМВ джантите са криви и са от друг ъгъл.Ако искаш намери ме из скайп да ти дам някой и друг полезен линк за уроци за подобен вид фотоманипулация или тъй наречения ВИРТУАЛЕН ТУНИНГ
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i