Virtual Tuning (photochop)
Модератор: bum_bum
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Oyama написа:Качствени са, даже чувам че в Перник са ти направили фен клуб.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
[quote="Oyama"][/quote]
Това беше удър под кръста,но ми хареса
Самои пропускаш един фактор,че обикновенно правя тунинг без циганий дигащи врати летящи гюруци и кво ли не,и пропускаш един фактор...Ти си правил освен некачествен грозен кичозен и къв ли не още тунинг си го правил на всякакви кенефи а аз правя само на марка която не преобладава в Перник...Но дори и да е циганско и кво ли още не бих се радваш картинката да оживее и да я видя да се разкарва по улиците...На мен ми харесва.Бтв опитах се да направя един цигански тунинг ей така за експеримента с една такава сапунерка кат твойта,ма се оказа,че се получи доста добре и реших да изтрия всички фаилове от Нисан да се не доберат до тях и да почнат и ваште разчекнати Микри да заприличат на коли 

Това беше удър под кръста,но ми хареса

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Нека модераторите ако не им е трудно да зачистят темата, за да останат само пройзведенията, без значение хубави или лоши. Ояма както казах ти си основоположник на Пернишкия тунинг. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
на тузара само името, подписа и аватара му виж и няма какво повече да коментираме...
и чак пък да ги изпипва, има време, при добро желание може да се научи, ама да се успокои малко...
и чак пък да ги изпипва, има време, при добро желание може да се научи, ама да се успокои малко...
[quote="Projektzwo"][/quote]
В интерес на истината не мога да доловя тона с който казваш това и дали го казваш добронамерено или иронично,но трябва да ти кажа,че и аватара и подписа са чоп правен лично от мен точно и само за този форум и смятам,че се е получило доста добре.Има го 5-6 страници назад и на мен си ми харесва,че е авторско.Докато японския колега макар,че къв колега може да ми е па той....Но кат да е да запазим добрия тон хем плюе това което правя аз а в мое име и цялата система наречена виртуален тунинг като един от малкото представители на това нещо тук....и хем в следващия момент ползва нещо направено от някой като мен....+ това аз имам чувството,че той избива комплекси и плюе във всяка една тема...След като админи и модове са забелязали,че не е добронамерен и е само в "-" за форума,защо още не са направили так акакто правят в другите автомобилни форуми с подобни юзъри и не съм го бахнали до ся също нз....
В интерес на истината не мога да доловя тона с който казваш това и дали го казваш добронамерено или иронично,но трябва да ти кажа,че и аватара и подписа са чоп правен лично от мен точно и само за този форум и смятам,че се е получило доста добре.Има го 5-6 страници назад и на мен си ми харесва,че е авторско.Докато японския колега макар,че къв колега може да ми е па той....Но кат да е да запазим добрия тон хем плюе това което правя аз а в мое име и цялата система наречена виртуален тунинг като един от малкото представители на това нещо тук....и хем в следващия момент ползва нещо направено от някой като мен....+ това аз имам чувството,че той избива комплекси и плюе във всяка една тема...След като админи и модове са забелязали,че не е добронамерен и е само в "-" за форума,защо още не са направили так акакто правят в другите автомобилни форуми с подобни юзъри и не съм го бахнали до ся също нз....
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Колеги предстои ми пребоядисване на джанти тия дни. Засега съм решил черен металик (че мата нещо ми се губи). Все пак ми се ще да видя и сребристи как ще изглеждат. Ще бъда много благодарен ако някой отдели известно време да им смени цвета
Едит: За бялото мислих доста.. даже и цялата кола исках да боядисвам бяла ама нещо финансите са кът
с джантите може да експериментирам, поне песъкоструйката ми е без пари

Едит: За бялото мислих доста.. даже и цялата кола исках да боядисвам бяла ама нещо финансите са кът

с джантите може да експериментирам, поне песъкоструйката ми е без пари

Последна промяна Demo 9 на 02 Дек 2008, 1:18, променена общо 1 път

TUZara` написа:
....
Кво ползвам правено от теб не схванах само.

И ти май наистина не можеш да преживееш мисълта че някой е посмял да ти критикува творбите

Последна промяна Oyama на 02 Дек 2008, 1:18, променена общо 1 път

Demo 9 написа:Колеги предстои ми пребоядисване на джанти тия дни. Засега съм решил черен металик (че мата нещо ми се губи). Все пак ми се ще да видя и сребристи как ще изглеждат. Ще бъда много благодарен ако някой отдели известно време да им смени цвета![]()
Направи ги бели - на тъмно синьо бели джанти е класика. http://img227.imageshack.us/img227/6697 ... 001lh3.jpg
Последна промяна Oyama на 02 Дек 2008, 1:43, променена общо 1 път

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
NaKi4_pZ написа:Oyama написа:Качствени са, даже чувам че в Перник са ти направили фен клуб.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()