Джанти реплики
Модератор: bum_bum
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Джанти реплики
Да, търсим рс-ки сега, имайте предвид.. Но си мисля, че със 17-ка ще опира много... затова по-скоро 16-ка и т.н. пък ако е и на 4х100... кеф няма да има.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Kroki написа:Да, търсим рс-ки сега, имайте предвид.. Но си мисля, че със 17-ка ще опира много... затова по-скоро 16-ка и т.н. пък ако е и на 4х100... кеф няма да има.
за 30-ките размера си е 16", още повече ако няма да я държиш висока като джип...
колкото за междуболтовото въобще не се притеснявай, защото РС-а е с равен фланец и подлежи на всякакви разпробивания...
п.с.
сега видях че тези от обявата са също разпробивани, явно са били 5х120 или 5х112
- Kroki
- Дон Кроки
-
Да, и аз така си мисля. 16 ще са най-добре.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Чак сега видях темата...
Та аз карам въпросните реплики на BBS вече половин година, марката им е Performa - мисля, че са като тези от сайта и смело мога да кажа, че джантата е супер здрава и много по-лека от оригинала (което не е за подценяване), а ги карам с гуми на 40 и не е като да не съм удрял хубави дупки с тях!
Тея градски легенди и вицове дето ги разправяте са меко казано неоснователни, след като не сте имали допир до тях... И аз доста се чудих за тях бях доста против репликите, но за тези изобщо не съжалявам, че ги взех - супер добро копие са - бордове, болтове, спици, капачки... След полиране на бордовете ще станат уникални, винтовете на капачките са метални и също могат да се полират! Разликата им от оригинала е, че средата със спиците не е толкова тумбеста, но има и оригинални модели с такива зависи от ЕТ-то им и също не е разглобяема и го няма канала където се разделят компонентите, но при едно полиране тази разлика може да се отстрани много лесно като се направи канал
И най-важното, че намирането на РС-и с такива параметри на 4-5 години един път с цена по-малка от една хубава Е30-ка е невъзможно
И накрая най-много да вземеш някои теснолинейки 8-ци и ще продължаваш да си мечтаеш за 10-ки и да цъкаш само твойта що не изглежда като по снимките
А да не говорим, че тея дето се намират евтино са с по 5 заварки на джанта и нямат живи роднини вече
В крайна сметка всеки преценя за себе си, аз също съм маняк на оригиналните неща, но пак ще кажа, че за тази покупка не съжалявам грам...

- Kroki
- Дон Кроки
-
Това на какъв размер е и от къде си ги взимал ?
- VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
Подкрепям мнението, че за тези пари ще се намерят читави втора ръка, че даже и за гуми ще има парички. 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Намерих им произхода - турски са! Performa Jant
Май правят всичко, много са луди
https://www.youtube.com/watch?v=50EAxlqUGdM
https://www.youtube.com/watch?v=OhgkFxxIjTU

https://www.youtube.com/watch?v=50EAxlqUGdM
https://www.youtube.com/watch?v=OhgkFxxIjTU

- Kroki
- Дон Кроки
-
Много яко излгеждат!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Kroki написа:Да, търсим рс-ки сега, имайте предвид.. Но си мисля, че със 17-ка ще опира много... затова по-скоро 16-ка и т.н. пък ако е и на 4х100... кеф няма да има.
еи ти на 5х112 http://prodavalnik.com/bbs-rs-bbs-rs-16 ... -i31181677 ама колко бой са яли не е истина

и тука едни реплики http://prodavalnik.com/bbs-rs-s-bord-ot ... -i11281197
Не е само въпроса как изглежда едно нещо. Въпрос на принципи е. Независимо в какъв аспект, аз лично винаги бих предпочел нещо оригинално, дори и по-нисък клас( като марка да речем), пред реплика на нещо гърмящо. Дори и да не си личи на външен вид и като качество да е същото като оригинала, самият факт, че е имитация не би ми дало покой, ще ме гложди, все едно лъжа себе си.
Да не говорим, че в конкретният случай, нито качеството, нито външният вид са като на оригинала. Но всеки си има глава на раменете, функционираща по различен начин
Да не говорим, че в конкретният случай, нито качеството, нито външният вид са като на оригинала. Но всеки си има глава на раменете, функционираща по различен начин

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз за тия пари бих отишъл до Турция да си ги меря на живо. ЕТ 30 и 8j почти съм сигурен, че няма да станат отпред на макферсона... 
А всички дето са писали, че ще му изпаднат същите ама оригинални на по-малко пари и в поне същото състояние да ходят да се прегледат спешно...

А всички дето са писали, че ще му изпаднат същите ама оригинални на по-малко пари и в поне същото състояние да ходят да се прегледат спешно...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
На мен пък ми дава спокойствие и съм много доволен, че за 2 пъти по-малко пари карам такива джанти и то с такива параметри и колата си е яко Headturner, а на живо са си меко казано брутални
Е вярно не е същата тръпката като да вземеш оригинала смлян и изметнат от милионното изправяне и също безценното чувство да ти се късат болтове като ги разглабяш ама аз съм скромен и на това съм доволен
За мен тая марка Performa е много добра и никой не може да ме убеди в обратното без да го докаже със собствен опит
А като гледам и на какви джанти за по 5-6К са почнали да правят копия още повече им се кефя
Сега да не кажете, че ги лансирам - просто споделям опит иначе и аз имам оригинални RC-та 17" ама нещо бледнеят 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нека не обръщаме темата на оригинално vs китайско. И едните и другите си имат добрите и лошите страни.
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3