MOPART BMW SERVICE -0893565812

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от street_force » 19 Фев 2008, 3:50

много съм доволен от колегата следващия път като идвам да те видя ще нося бира не носачи :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 19 Фев 2008, 9:03

Ми кво да кажа-вчера за пореден път се убедих, че в тая насрана държава все още има точни и качествени хора! Никола ОТНОВО беше доста зает, но ми обърна внимание, изчака ме да отида при него след работа, помогна ми професионално и сега пак си карам с огромен кеф красавицата! Едно голямо БЛАГОДАРЯ Никола!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 19 Фев 2008, 10:46

Колега колко ще ми струва сняма на термостата (ориентировачно) :roll:

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 22 Фев 2008, 3:54

Zaho написа:Колега колко ще ми струва сняма на термостата (ориентировачно) :roll:

некъде към илядо лева :mhihi: :mhihi: :mhihi:
не бе бате...търси друг сервиз аз много мачкам праговете :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 22 Фев 2008, 4:21

sachs написа:
Zaho написа:Колега колко ще ми струва сняма на термостата (ориентировачно) :roll:

мда мда мойта как я умачка не е реално все едно с крана съм я дигал и после надолу с 200 :mhihi:

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 22 Фев 2008, 9:29

sachs написа:

Какво да ти кажа и праговете да смачкаш пак по добре от тея сервизи тук в Банско и Разлог в които ходя верваи ми :!:

А и не се обиждаи ама само за твоя сервиз си мислех последните 2 - 3 месеца и си го представях как карам бимата си всеедно кои знае каде някаде в рая на бмв-тата и малко се сепнах и ми стана гадно от тая тема за изгнилия баварец (само за портокола моят е в перфектно състояние ! ) всеедно ми разбиха мечтите а пък и аз съм патил от сервизи и то не веднъж вече :confused: и затова така реагирах тогава !

Аз щото нямам време иначе сам ще си правя всичко по колата! Ама нали все си казвам те хората професионалисти разбират си нека поглезя бимата де не се у4а върхо нея да откривам кое как става пък и те ще го направят перфектно аз може да оплескам нещо и така !
Незнам на психиатар ли да ходя вече но немога да спя нощно време пак за бавареца мисля какво стана с мен немога да разбера нещо съм болен явно И ми е страшно непрятно когато някои се отнесе немърливо и пренебрежително към бмв-то ми което гледам с толко любов !!!

РЕСПЕКТ !!!

e30s live forever
Аватар

Мнение от sachs » 22 Фев 2008, 10:13

Zaho написа:
sachs написа:

Какво да ти кажа и праговете да смачкаш пак по добре от тея сервизи тук в Банско и Разлог в които ходя верваи ми :!:

А и не се обиждаи ама само за твоя сервиз си мислех последните 2 - 3 месеца и си го представях как карам бимата си всеедно кои знае каде някаде в рая на бмв-тата и малко се сепнах и ми стана гадно от тая тема за изгнилия баварец (само за портокола моят е в перфектно състояние ! ) всеедно ми разбиха мечтите а пък и аз съм патил от сервизи и то не веднъж вече :confused: и затова така реагирах тогава !

Аз щото нямам време иначе сам ще си правя всичко по колата! Ама нали все си казвам те хората професионалисти разбират си нека поглезя бимата де не се у4а върхо нея да откривам кое как става пък и те ще го направят перфектно аз може да оплескам нещо и така !
Незнам на психиатар ли да ходя вече но немога да спя нощно време пак за бавареца мисля какво стана с мен немога да разбера нещо съм болен явно И ми е страшно непрятно когато някои се отнесе немърливо и пренебрежително към бмв-то ми което гледам с толко любов !!!

РЕСПЕКТ !!!

няма ядове,приятел.0878872864 ;)

Потребител
Аватар

Благодарност

Мнение от neopina » 22 Фев 2008, 11:31

Професионализъм и коректност,това е характеристиката на Ники,млад ,но много надежден специалист! След като в Германия в сервиз на БМВ не откриха проблема на мойто старичко ,но в добро състояние автомобилче,Ники диагностицира и отстрани повредата ,която се оказа един датчик.....Благодаря Ники! :bgflag: :have one: :bchug:
Усех !

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Ф10, 2011, седан 535d

Мнение от GANUK » 22 Фев 2008, 11:53

Никола, благодаря за термостата и водната помпа. Всичко е ок.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Благодарност

Мнение от biberon4o » 24 Фев 2008, 12:27

neopina написа:Професионализъм и коректност,това е характеристиката на Ники,млад ,но много надежден специалист! След като в Германия в сервиз на БМВ не откриха проблема на мойто старичко ,но в добро състояние автомобилче,Ники диагностицира и отстрани повредата ,която се оказа един датчик.....Благодаря Ники! :bgflag: :have one: :bchug:
Усех !

:shock: :shock: :shock: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

Потребител
Аватар

Мнение от BikerBoy » 29 Фев 2008, 0:30

Каде мога да си оправя шибидаха на Е30-ката ? мисля 4е релсите са прецакани... като вартя рачката и не марда на никаде.... искам да го оправя за лятото :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Мнение от sajonara » 29 Фев 2008, 16:13

А специалиста случайно разбира ли от автоматици на бмв?

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 29 Фев 2008, 17:00

sajonara написа:А специалиста случайно разбира ли от автоматици на бмв?

0878872864

питай го :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 M54B30

Мнение от sajonara » 29 Фев 2008, 17:26

Ако исках да званя телефони,щях ли да си задам въпроса в този пост? :roll: :?: Много добре му знам телефона, просто се надявам тук да разбера има ли смисъл да ходя при него или не. Иначе по тел. докато му обясня за какво иде реч .... :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 29 Фев 2008, 20:58

щом ти е проблем обяснение по телефона.....сори не те прецених

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги