АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Ванка извинявай първо, че всяко посещение, което правя и ще правя при теб е все за голяма главоблъсканица и мистериозни проблеми. Не съм клиентът мечта - сам си поддържам и диагностицирам колата. Знам обаче едно - ебе ли си майката, веднага се звъни на Dimitroff.
Огромен плюс за сервиза. Пак казвам, максимум 3 са местата, където бих си закарал и доверил колата. От форума е само едно - DSCPerformance.
Огромен плюс за сервиза. Пак казвам, максимум 3 са местата, където бих си закарал и доверил колата. От форума е само едно - DSCPerformance.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
sub_eleven написа:Ванка извинявай първо, че всяко посещение, което правя и ще правя при теб е все за голяма главоблъсканица и мистериозни проблеми. Не съм клиентът мечта - сам си поддържам и диагностицирам колата. Знам обаче едно - ебе ли си майката, веднага се звъни на Dimitroff.
Важното е на финала - всичко да е наред

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
без теб нямаше да реша проблема 

- bboiuv
- Потребител
-
- Кара: е46 touring 318d '04
- Детайли за колата: 20 4D4 с чип - 143 PS
Да се включа и аз-ходих на диагностика при Dimitroff. Диагнозата се потвърди - след смяна на клапан регулатора на рейла проблемът е решен.
Благодаря за добрата диагностика!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
sub_eleven написа:без теб нямаше да реша проблема

bboiuv написа:Да се включа и аз-ходих на диагностика при Dimitroff. Диагнозата се потвърди - след смяна на клапан регулатора на рейла проблемът е решен.

Много доволен от сервиза.
Гледах автомобил за купуване в конкретния сервиз дадоха ми много
адекватна оценка за автомобила, за което съм много Благодарен

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
nikolae написа:Много доволен от сервиза.

- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
Момчета, бачкате ли бре? Да намина в четвъртък или петък, че ми светна нещо на таблото?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Re: АВТОСЕРВИЗ
Alegron написа:Момчета, бачкате ли бре? Да намина в четвъртък или петък, че ми светна нещо на таблото?
Светвало ли е пак ?
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Здравейте колеги,
И аз използвах услугите на колегите Иван и Васко и реших да метна и аз едно мнение за тяхната работа
та реших да напиша направо как премина цялата дейност от първоначалното позвъняване до издаването на колата
Първо се свързах с Димитров по телефона да запазя час на колата- много отзивчив, и веднага с малко думи се разбрахме за много неща
В деня на с записания час доставих колата до сервиза на колегите и започва истинската история- първо се появи Васко- малко поомазан в масло
но веднага подаде ръката да се запознаем и да поговорим за проблемите на колата. В този час изкочи от една седмица също за ремонт колегата Иван- запознахме се и с него понаправихме малко лаф, като веднага минахме на ти
Обясних какъв е проблема на колата и какво искам да се направи и веднага ми бе обяснено кое как ще се направи и за колко време
Почнах да питам за други работи по колата /нали сме много любознателни/ и какво стана тук
колегата Димитров първо ме изслуша внимателно и изчака аз да му обясна коклко много разбирам аз, като след това внимателно взе да ми обяснява и разбрах колко много знае той и колко малко аз
Както и да е за ремонта- по времето на смяната на часта за която оставих колата, колегите бяха забелязали и други проблеми и веднага ми звъннаха за да ми обяснят какъв е проблема и какво трябва да се смени, но задължително след моето съгласие. И този проблем бе отстранен. В уреченото време колата беше готова и всичко е ок, като на взимането на колата ми бе обяснено отново всичко по извършения ремонт и препоръки по моите въпроси и сега
Общо взето съм изключително доволен от колегите и от тяхната коректност. Колеги бъдете винаги така добри в това което правите и с голяма любов към любите марки коли БМВ
Поздрави!!! Руси Банско
П.С. Колеги чакам ви зимата да покараме ски
И аз използвах услугите на колегите Иван и Васко и реших да метна и аз едно мнение за тяхната работа

Първо се свързах с Димитров по телефона да запазя час на колата- много отзивчив, и веднага с малко думи се разбрахме за много неща

Както и да е за ремонта- по времето на смяната на часта за която оставих колата, колегите бяха забелязали и други проблеми и веднага ми звъннаха за да ми обяснят какъв е проблема и какво трябва да се смени, но задължително след моето съгласие. И този проблем бе отстранен. В уреченото време колата беше готова и всичко е ок, като на взимането на колата ми бе обяснено отново всичко по извършения ремонт и препоръки по моите въпроси и сега

Общо взето съм изключително доволен от колегите и от тяхната коректност. Колеги бъдете винаги така добри в това което правите и с голяма любов към любите марки коли БМВ

Поздрави!!! Руси Банско

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
Dimitroff написа:Alegron написа:Момчета, бачкате ли бре? Да намина в четвъртък или петък, че ми светна нещо на таблото?
Светвало ли е пак ?
Не баце, всичко е ток!
- mncazzaro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 730D 2004
- Мечтае да кара: BMW 760LI 2017 :D
Здравейте.
И аз искам да изкажа своето мнение, което е меко казано положително.
Става дума за "Бургаската седмица "т.е. Варненската
Изключително бързо реагиране и качествено обслужване.Макар и списъка да беше дълъг и момчетата да бяха и притиснати с краткия срок се справиха перфектно.Останаха няколко неща,при следващото идване ще ги довършим и се надявам аз да дойда.
Колата се държи перфектно, макар и далечен този сервиз е в който колата ще се обслужва занапред .
И аз искам да изкажа своето мнение, което е меко казано положително.
Става дума за "Бургаската седмица "т.е. Варненската
Изключително бързо реагиране и качествено обслужване.Макар и списъка да беше дълъг и момчетата да бяха и притиснати с краткия срок се справиха перфектно.Останаха няколко неща,при следващото идване ще ги довършим и се надявам аз да дойда.
Колата се държи перфектно, макар и далечен този сервиз е в който колата ще се обслужва занапред .
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Re: АВТОСЕРВИЗ
Alegron написа:Dimitroff написа:Alegron написа:Момчета, бачкате ли бре? Да намина в четвъртък или петък, че ми светна нещо на таблото?
Светвало ли е пак ?
Не баце, всичко е ток!

русиабн написа:Здравейте колеги,
И аз използвах услугите на колегите Иван и Васко и реших да метна и аз едно мнение за тяхната работата реших да напиша направо как премина цялата дейност от първоначалното позвъняване до издаването на колата
![]()
Първо се свързах с Димитров по телефона да запазя час на колата- много отзивчив, и веднага с малко думи се разбрахме за много неща![]()
В деня на с записания час доставих колата до сервиза на колегите и започва истинската история- първо се появи Васко- малко поомазан в масло
но веднага подаде ръката да се запознаем и да поговорим за проблемите на колата. В този час изкочи от една седмица също за ремонт колегата Иван- запознахме се и с него понаправихме малко лаф, като веднага минахме на ти
Обясних какъв е проблема на колата и какво искам да се направи и веднага ми бе обяснено кое как ще се направи и за колко време
Почнах да питам за други работи по колата /нали сме много любознателни/ и какво стана тук
колегата Димитров първо ме изслуша внимателно и изчака аз да му обясна коклко много разбирам аз, като след това внимателно взе да ми обяснява и разбрах колко много знае той и колко малко аз
![]()
![]()
![]()
![]()
Както и да е за ремонта- по времето на смяната на часта за която оставих колата, колегите бяха забелязали и други проблеми и веднага ми звъннаха за да ми обяснят какъв е проблема и какво трябва да се смени, но задължително след моето съгласие. И този проблем бе отстранен. В уреченото време колата беше готова и всичко е ок, като на взимането на колата ми бе обяснено отново всичко по извършения ремонт и препоръки по моите въпроси и сега![]()
![]()
![]()
Общо взето съм изключително доволен от колегите и от тяхната коректност. Колеги бъдете винаги така добри в това което правите и с голяма любов към любите марки коли БМВ![]()
Поздрави!!! Руси Банско

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Ако искате наистина да ви обърнат внимание на вас и на колата ви, това е мястото. Страшно съм доволен от колегата dimitroff - и като отношение, и като професионализъм!
Момчетата наистина знаят какво правят, как го правят и имат невероятно отношение към клиента! Успех, спечелиха си още един клиент (то да не се налага де
) ! Силно ги препоръчвам!

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
///M3 написа:Ако искате наистина да ви обърнат внимание на вас и на колата ви, това е мястото. Страшно съм доволен от колегата dimitroff - и като отношение, и като професионализъм!Момчетата наистина знаят какво правят, как го правят и имат невероятно отношение към клиента! Успех, спечелиха си още един клиент (то да не се налага де
) ! Силно ги препоръчвам!
![]()

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги