АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Мнение от Dimitroff » 09 Фев 2014, 7:44

Gqbriel написа:Айде и аз да се разпиша,макар че мога да пиша дълго време :mhihi: единственото отрицателно,което мога да напиша е,че прекалено много работа има и това често се свързва с не невъзможността да се свърже човек с него :mhihi:

Да чукна на дърво,ремонт със сегашната 46ца не съм имал по-сериозен,НО наскоро бях сменил чисто нови аморт + тампони + някои други неща,от там се почна филма,едно тропане много неприятно,много финно ...1 месец съм обикалял наляво надясно ,да разбера от какво е ..

Ами точно за няма и 15мин се разбра от какво е :yes: - от там последва "усмивки по радиото" :lol: и в момента удоволствието от шофирането продължава с пълна сила.

Въпреки ,че се обадих от днес за днес - благодаря момчета :bchug:

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 dA Touring
Мечтае да кара: BMW F11

Мнение от feron » 09 Фев 2014, 11:10

Благодарение на момчета от сервиза, вече съм горд собственик, от почти една седмица на един прекрасен екземпляр Е39 525dA Touring.
Изображение
Горещо препоръчвам на всички, които имат нужда от консултация или ремонт на любимата марка. Въпреки много ми въпроси и на моменти може би сам бил повече от досаден, те откликнаха с търпение и професионализъм.
Единственото което откриха по моята кола са тръгнали вътрешни накрайници, които ще бъдат отстранени в най-скоро време и необходимост от подмяна на вакумни маркучи, което вече е сторено при тях.
Продължавайте в същото темпо и продължвайте да бъде толкова "земни" и отзивчиви.
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 10 Фев 2014, 8:02

feron написа:Благодарение на момчета от сервиза, вече съм горд собственик, от почти една седмица на един прекрасен екземпляр Е39 525dA Touring.
Изображение
Горещо препоръчвам на всички, които имат нужда от консултация или ремонт на любимата марка. Въпреки много ми въпроси и на моменти може би сам бил повече от досаден, те откликнаха с търпение и професионализъм.
Единственото което откриха по моята кола са тръгнали вътрешни накрайници, които ще бъдат отстранени в най-скоро време и необходимост от подмяна на вакумни маркучи, което вече е сторено при тях.
Продължавайте в същото темпо и продължвайте да бъде толкова "земни" и отзивчиви.

Благодаря за добрите думи!
Жив и здрав и много безавариини километри от нас!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 10 Фев 2014, 11:37

В последните няколко посещения на сервиза проблемите на моята кола се оказват от доста неблагоприятните за отстраняване такива или накратко- каръшки (скорости/помпи/тампони).
Хубавото е че има хора които разбират от това с което се занимават и като техен клиент не се притеснявам от потенциални проблеми с автомобила ми- има кой да ги оправи, а за мен остава шофирането :driving: Браво DSCPerformance!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 18 Фев 2014, 8:08

Mitko195 написа:В последните няколко посещения на сервиза проблемите на моята кола се оказват от доста неблагоприятните за отстраняване такива или накратко- каръшки (скорости/помпи/тампони).
Хубавото е че има хора които разбират от това с което се занимават и като техен клиент не се притеснявам от потенциални проблеми с автомобила ми- има кой да ги оправи, а за мен остава шофирането :driving: Браво DSCPerformance!

Благодаря ти, Митак! :)
Няма по-голяма награда от признанието на клиентите и приятелите ни!
Жив и здрав и ти и хубавицата - дай боже само консумативи тази година ;)

Потребител
Аватар

Мнение от booobby » 22 Фев 2014, 7:15

Здравейте колеги ето темата която пуснах във форума за моя проблем, че волана се вдървява и ще се радвам да Ви посетя за да отстраним проблема :
viewtopic.php?f=35&t=362540
Също сменях таблото и трябва да се прекодира за колата.
Кога мога да докарам автомобила и ще може ли да се погледне веднага или ще трябва да я оставя ?

Потребител
Аватар
Кара: нещо дет не връви
Мечтае да кара: нещо дет връви
Детайли за колата: 2002 320D 150к.с. ръчка

Мнение от shoms » 22 Фев 2014, 21:01

Момчетата са супер точни и коректни! Обръща се голямо внимание и се отнасят с уважение към новите и настоящите клиенти!
Браво момчета! Само така за напред!
П.С. Аз бях с дизеловата е46-ца комби днес при вас.
По въпроса с дюзите вече се заех,(утре разглабям и в понеделник са пак "там",обещали са да "проверят").
Отново благодарности Ванка!
.... и в скоро време ще има и по една Тетевенска сливова!!!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 24 Фев 2014, 8:59

booobby написа:Здравейте колеги ето темата която пуснах във форума за моя проблем, че волана се вдървява и ще се радвам да Ви посетя за да отстраним проблема :
viewtopic.php?f=35&t=362540
Също сменях таблото и трябва да се прекодира за колата.
Кога мога да докарам автомобила и ще може ли да се погледне веднага или ще трябва да я оставя ?

Имаш лс, колега.

shoms написа:Момчетата са супер точни и коректни! Обръща се голямо внимание и се отнасят с уважение към новите и настоящите клиенти!
Браво момчета! Само така за напред!
П.С. Аз бях с дизеловата е46-ца комби днес при вас.
По въпроса с дюзите вече се заех,(утре разглабям и в понеделник са пак "там",обещали са да "проверят").
Отново благодарности Ванка!
.... и в скоро време ще има и по една Тетевенска сливова!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 325iA

Мнение от sieskei » 25 Фев 2014, 9:05

Събота бях при тях за ъпдейтване софтуера и други по-дребни ремонти.
Супер точни и коректни са хората. Работи се внимателно и деликатно. :)
Направи ми голямо впечатление, че хората търсят причината за проблемите, а не просто да ги решават с нови части.
Определено се стараят клиентите да останат доволни от услугите им.
Дай боже никому да ходи по сервизи, но когато се налага предпочитам да е там! :)

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 28 Фев 2014, 7:48

sieskei написа:Събота бях при тях за ъпдейтване софтуера и други по-дребни ремонти.
Супер точни и коректни са хората. Работи се внимателно и деликатно. :)
Направи ми голямо впечатление, че хората търсят причината за проблемите, а не просто да ги решават с нови части.
Определено се стараят клиентите да останат доволни от услугите им.
Дай боже никому да ходи по сервизи, но когато се налага предпочитам да е там! :)

Благодаря ! :yes:

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 01 Мар 2014, 15:12

След ремонта на главата съм доволен, не пипа антифриз, не загравя повече от необходимото и си имам и парно, и всичко си е наред. Имам само 2 забележки :D :

1. Айде бе момчета имате ли вече стикери, че с един приятел ( пак ваш клиент с черна смолянска е46-ца [ имаше проблем с оборотите ] ) искаме да си лепнем по 1 :D
2. Другия път не си забравяйте инструментите в багажника ми ( скоро пак съм там, че нещо ми тропа отпред отдясно и сигурно сте чули чегъртането при въртене на десен волан ) :winky:

- Смолянската е39 :D
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 24 Мар 2014, 8:02

Denischo написа:След ремонта на главата съм доволен, не пипа антифриз, не загравя повече от необходимото и си имам и парно, и всичко си е наред. Имам само 2 забележки :D :

1. Айде бе момчета имате ли вече стикери, че с един приятел ( пак ваш клиент с черна смолянска е46-ца [ имаше проблем с оборотите ] ) искаме да си лепнем по 1 :D
2. Другия път не си забравяйте инструментите в багажника ми ( скоро пак съм там, че нещо ми тропа отпред отдясно и сигурно сте чули чегъртането при въртене на десен волан ) :winky:

- Смолянската е39 :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39

Мнение от car_manqk » 25 Мар 2014, 19:29

Голямо благодаря за това дето направихте за да се сдобия с тоя красавец !!! А то хич не е малко ... да не влизам в подробности да не скучае аудиторията :D :bowdown: :bowdown: :bowdown: Скоро го трапосвам за обслужване :driving:
Най - свесния сервиз за БМВ :bchug: :bchug: :bchug:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 25 Мар 2014, 22:27

Аз не искам да пиша празни приказки и лекомислени хвалебствия, но да споделя моите скромни и преки впечатления след първото ми посещение при момчетата.

Изчетох темата и всички мнения от-до преди да реша да посетя сервиза. Единстевното ми безпокойство беше, че поради големия интерес и натоварването, качеството би могло да падне и да се претупват нещата.

Въперки, че се обадих за записване на час от днес за днес, и че момчетата имаха други коли, намериха начин да приемат моята кола и да ми обърнат внимание.

Направи ми впечатление отношението - към колата и към клиента.

Преди да тръгна, Иван ми направи подробна разбивка на частите, които ще бъдат купени и съответно колко ще струва всяка интервенция от тяхна страна, като пое ангажимент, ако има някакви промени в рамките на 10% веднага да се чуем. Момчетата свършиха всичко както трябва, бързо и на добра цена.

Продължавайте все така :yes:
virtue and tranquillity

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 26 Мар 2014, 22:34

car_manqk написа:Голямо благодаря за това дето направихте за да се сдобия с тоя красавец !!! А то хич не е малко ... да не влизам в подробности да не скучае аудиторията :D :bowdown: :bowdown: :bowdown: Скоро го трапосвам за обслужване :driving:
Най - свесния сервиз за БМВ :bchug: :bchug: :bchug:

Благодаря за добрите думи!
Колата е чудесна - целият екип на "DSC Performance" Ltd. ти пожелава безброй безавариини километри с нея!

vladye написа:Аз не искам да пиша празни приказки и лекомислени хвалебствия, но да споделя моите скромни и преки впечатления след първото ми посещение при момчетата.

Изчетох темата и всички мнения от-до преди да реша да посетя сервиза. Единстевното ми безпокойство беше, че поради големия интерес и натоварването, качеството би могло да падне и да се претупват нещата.

Въперки, че се обадих за записване на час от днес за днес, и че момчетата имаха други коли, намериха начин да приемат моята кола и да ми обърнат внимание.

Направи ми впечатление отношението - към колата и към клиента.

Преди да тръгна, Иван ми направи подробна разбивка на частите, които ще бъдат купени и съответно колко ще струва всяка интервенция от тяхна страна, като пое ангажимент, ако има някакви промени в рамките на 10% веднага да се чуем. Момчетата свършиха всичко както трябва, бързо и на добра цена.

Продължавайте все така :yes:

Благодаря за пожеланието!
Винаги сме се стремили да бъдем максимално коректни към нашите клиенти - поради тази причина коментираме подробно преди ремонта варианти, части и цени.
Радвам се, че ни гласува доверие и че сме го оправдали!

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги