АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- vankata 1296
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С TOYO
- Мечтае да кара: F11 ///М
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Искам и аз да изкажа мнението си за сервиза...доста изчетох положителни мнения на колеги, но днес чаках час за преглед на ходова част, но така и не стана факт прегледа. Както и да е щом не искате да ми вземете парите друг ще ги вземе. Успех на бъдещите ви клиенти.Весели празници.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
vankata 1296 написа:Искам и аз да изкажа мнението си за сервиза...доста изчетох положителни мнения на колеги, но днес чаках час за преглед на ходова част, но така и не стана факт прегледа. Както и да е щом не искате да ми вземете парите друг ще ги вземе. Успех на бъдещите ви клиенти.Весели празници.
Колега...не знам дали забелязахте, но имахме проблем с колата преди Вас (тази на подемника) - чакахме частите за нея над час - въпреки, че ни увериха, че ще бъдат доставени за 20минути...
Реално 10мин след като си тръгна - подемника беше свободен.
Искрено съжалявам.
P.S. Какви пари?!?
Огледа при нас винаги е бил и ще бъде безплатен!

Весело посрещане на новата година, колега!
- kazmin
- Потребител
-
- Кара: F10 530d xdrive
- Мечтае да кара: Boeing 737 classic
За много години, колеги!
И аз ще споделя впечатления от сервиза.
Посещавал съм го общо 4 пъти (за е46 седан 320д 136коня, 1999та):
- Първият път през април за оглед на автомобил преди да го закупя (комп. диагностика и оглед на подемник) - стана бързо, платих 40лв., казаха ми, каквото установиха от огледа. Пропуснаха да ми кажат само за напукани предни спирачни маркучи. Всичко останало, което не беше в ред за момента, ми беше споменато и демонстрирано.
- Вторият път в края на юли заради светнал еърбег - направиха диагностика, казаха ми какво не е в ред и го отстраниха. Платих 30лв. и повече не е светнал
- Третият път в началото на 07.12.2013 - по повод това, че автомобилът ми не успяваше да достигне температурния си режим. Често срещан проблем при настъпване на зимата с очевидно решение - подмяна на двата термостата. На тази дата ми смениха само големия, понеже не можаха да поръчат малкия - нямаше го наличен при доставчиците, с които работят. Сложиха ми BEHR за 80лв., платих 50лв. за труд. Процедурата отне около 1:30 с източването на охладителната течност. Особено добро впечатление ми направи това, че поемат отговорност за свършената работа и за съответната част, която ми сменят - дадоха ми 1 година гаранция за ремонта и за термостата.
Също така си водят отчет на клиентите в база данни, който включва и история на свършените от тях ремонтни дейности по автомобила. 
След смяната на големия термостат ми беше казано да очаквам да трябва да долея малко антифриз, след като я покарам. На другия ден долях около 1 литър, което ми се стори много.
От тогава нивото не е падало. Автомобилът все още не стигаше температурния си режим, макар и да държеше малко по-високи температури. Бях предупреден за това, че ще трябва вероятно да се смени и малкия термостат (който те не успяха да осигурят в деня, в който бях там за големия термостат). Търсих няколко пъти Иван по този повод в следващите няколко дни, но той не можа да намери малкия термостат на фирма BEHR на атрактивна цена и не желаеше да ми поставя термостати на производители, на които няма доверие
. Затова реших да взема намирането на термостата в свои ръце - в рамките на 10 минути намерих два магазина, които имаха наличен термостат BEHR и го запазих, за да го взема на другия ден. Взех го (струваше 45лв, Иван беше намерил някакъв за 80лв пак на BEHR) и това беше причината за четвъртото ми посещение.
- Четвъртият път се появих с малък термостат за смяна. Процедурата отне около 20тина минути и струваше 10лв. Със сменени двата термостата, двигателят вече достига работна температура, макар и бавно (около 20тина км спокойно градско каране при външна температура малко над нулата)
Бих искал да отправя малко градивна критика към сервиза и нещо като съвет, идея.
- Напълно разбирам това, че работите само със затворен кръг от доставчици на авточасти - факт е, че на пазара се предлагат и фалшиви части. Съответно вие искате да бъдете уверени в това, което правите и частите, които слагате на своите клиенти
. Но очевидно това създава и ситуации като моята - 10 дни не можа да изплува от никъде малък термостат за моята кола и когато аз реших да си потърся, намерих вносител на BEHR през гугъл, обадих се и имаха наличен за моята кола за 45лв (клиентска цена, намам отстъпки). Вие успяхте да намерите, до колкото си спомням, за около 80лв. Бих ви посъветвал да разширите спектъра си от доставчици с цел да не се стига до такива ситуации. При такава ситуация хипотетично може да изгубите клиент за конкретната ремонтна дейност и за бъдещи.
- Когато ми сменяхте малкия термостат, при издърпването на маркуча от стария, пръсна доста антифиз, освобождавайки налягането, който опръска и мен
. Да, вярно е, че се мотах около момчетата, като го сменяха, но все пак бях отдясно на колата на 1 метър. Колата си дойде на ход до сервиза и се очакваше охладителната система да е все още под налягане.
- След смяната на малкия термостат, момчетата искаха да ми долеят син антифриз и ако не ги бях спрял, щяха. Моята система е със зелен, който се виждаше че е зелен, понеже имаше излят на земята. Не знам дали е проблем да се смесят зелен и син антифриз, така че не знам това дали е критика, затова просто го споделям като факт.
Това имам да кажа за сервиза, като цяло бих го препоръчал
. Отделя се време на клиента за обяснения и демонстрации (предимно с Иван съм си говорил), подхождат с търпение, разговорите протичат на по-високо интелектуално равнище, в сравнение със средностатистическия автосервиз, и в крайна сметка успешно си реализират решението на поставения проблем. Все още не съм посещавал сервиза за по-сериозни и нерутинни ремонтни дейности, дано и да не ми се налага 
Поздрави!
Иван Казмин
И аз ще споделя впечатления от сервиза.
Посещавал съм го общо 4 пъти (за е46 седан 320д 136коня, 1999та):
- Първият път през април за оглед на автомобил преди да го закупя (комп. диагностика и оглед на подемник) - стана бързо, платих 40лв., казаха ми, каквото установиха от огледа. Пропуснаха да ми кажат само за напукани предни спирачни маркучи. Всичко останало, което не беше в ред за момента, ми беше споменато и демонстрирано.

- Вторият път в края на юли заради светнал еърбег - направиха диагностика, казаха ми какво не е в ред и го отстраниха. Платих 30лв. и повече не е светнал

- Третият път в началото на 07.12.2013 - по повод това, че автомобилът ми не успяваше да достигне температурния си режим. Често срещан проблем при настъпване на зимата с очевидно решение - подмяна на двата термостата. На тази дата ми смениха само големия, понеже не можаха да поръчат малкия - нямаше го наличен при доставчиците, с които работят. Сложиха ми BEHR за 80лв., платих 50лв. за труд. Процедурата отне около 1:30 с източването на охладителната течност. Особено добро впечатление ми направи това, че поемат отговорност за свършената работа и за съответната част, която ми сменят - дадоха ми 1 година гаранция за ремонта и за термостата.

След смяната на големия термостат ми беше казано да очаквам да трябва да долея малко антифриз, след като я покарам. На другия ден долях около 1 литър, което ми се стори много.

- Четвъртият път се появих с малък термостат за смяна. Процедурата отне около 20тина минути и струваше 10лв. Със сменени двата термостата, двигателят вече достига работна температура, макар и бавно (около 20тина км спокойно градско каране при външна температура малко над нулата)
Бих искал да отправя малко градивна критика към сервиза и нещо като съвет, идея.
- Напълно разбирам това, че работите само със затворен кръг от доставчици на авточасти - факт е, че на пазара се предлагат и фалшиви части. Съответно вие искате да бъдете уверени в това, което правите и частите, които слагате на своите клиенти

- Когато ми сменяхте малкия термостат, при издърпването на маркуча от стария, пръсна доста антифиз, освобождавайки налягането, който опръска и мен

- След смяната на малкия термостат, момчетата искаха да ми долеят син антифриз и ако не ги бях спрял, щяха. Моята система е със зелен, който се виждаше че е зелен, понеже имаше излят на земята. Не знам дали е проблем да се смесят зелен и син антифриз, така че не знам това дали е критика, затова просто го споделям като факт.
Това имам да кажа за сервиза, като цяло бих го препоръчал

Поздрави!
Иван Казмин
The sky is the limit
- Filipoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко дет се кара
Първо, искам да благодаря за добрите думи и съвети колега, като цяло работим с 3 фирми за части и сме много доволни от качеството им, може би ако се бяхме разтърсили в други фирми и ние щяхме да намерим термостата, но за нас би било по-добре да го намерим във фирмите с които работим от доста време, за да можем да поемем съответно гаранцията от 1 година(самия факт че го е нямало значи че доста хора им се доверяват и е изчерпан). Клиентската цена на термостата които беше намерил Иван, след отстъпката със сигурност би се доближила до цената която ти каза че си намерил, но дано термостата които си взе да е ОК на тази цена,защото времето което каза че трябва на колата ти да загрее ми се струва доста много имайки предвид че става дума за градско каране.
Двата вида антифриз които се ползват са розов и син, твоят беше син (въпреки че е изглеждал зеленикав на цвят, не е проблем да се долее от нашия син
) Последно, винаги и аз и колегите ми сме имали желанието да покажем всичко на Нашите клиенти, винаги сме искали да ги въведем в ремонтите които извършваме, но за съжаление винаги има риск когато клиента седи в прекалено голяма близост до подемника или под него, за това когато си търсехме помещението с Иван, едно от най-големите ни изисквания беше, то да има помещение което да бъде пригодено за Вас, нашите клиенти, което да бъде удобно, обезопасено и функционално с WiFi, телевизия, кафе машина и множество както техническа така и забавна, автомобилна литература, за да не се усети времето изминало в чакане на любимия автомобил 

- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
До колегата, който каза, че момчетата работят само със затворен кръг от хора Are you serious ?!
Днес получих обаждане, понеже колата ми още е там поради причини НЕзависещи от момчетата и ясно ми се обясни "Главата ти е цепната на 2 места цената за ремонт е еди колко си, според нас е по - добре да се потърси някоя 2-ра ръка. Какво предпочитате ?" И аз им отговорих, че искам глава 2-ра ръка, а те ме питаха дали аз искам да си търся глава, или те да се опитат да намерят, обясних им, че ми е все тая и след 15-20 минути получавам второ обаждане с радостната вест за намерена оборудвана глава за 350 лева
В продавалник бях гледал още преди половин месец под 420 нямаше, за което им свалям шапка на момчетата 

- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
За съжаление живота е такъв, че винаги има недоволни и от най-добрата услуга или стока. Важното за мен, е че момчетата подхождат професионално към всяко едно запитване или искане, обръщат необходимото внимание, говори се с клиента на разбираем за него език. Мен лично успяха да ме спечелят като клиент още от първия път когато посетих сервиза им. Случвало ми се е и на мен да чакам на място да получат дадена част. В крайна сметка трябва да се проявява търпение, защото това са неща независещи пряко от тях, да не говориме че предпочитам да почакам, но да имам гаранция или въобще вътрешно спокойствие, че всичко е направено като хората с хубави части.
Мисля да спра дотук, че мога да редя суперлативи за момчетата до утре (а може и повече). За мен е удоволствие да ги познавам, камо ли да ползвам услугите им, направо да ти е кеф като трябва да караш колата на сервиз
ПС
Следващата седмица ще се наложи да докарам ис-ката на жената за смяна на задни дискове и накладки
Миро (или Мони, още не мога да им запомня имената) пак ще бъде зарадван с възможност за ползване на чука
Поздрави момчета и ви пожелавам много успехи от все сърце.
Мисля да спра дотук, че мога да редя суперлативи за момчетата до утре (а може и повече). За мен е удоволствие да ги познавам, камо ли да ползвам услугите им, направо да ти е кеф като трябва да караш колата на сервиз

ПС
Следващата седмица ще се наложи да докарам ис-ката на жената за смяна на задни дискове и накладки

- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Здравейте колеги,
Да добавя един плюс за колегата Димитров от ""DSCPerformance"". Бях при него за смяна на софтуера на ДДЕ-то.
Много коректен
Поздрави,
Да добавя един плюс за колегата Димитров от ""DSCPerformance"". Бях при него за смяна на софтуера на ДДЕ-то.
Много коректен

Поздрави,
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Denischo написа:До колегата, който каза, че момчетата работят само със затворен кръг от хора Are you serious ?!Днес получих обаждане, понеже колата ми още е там поради причини НЕзависещи от момчетата и ясно ми се обясни "Главата ти е цепната на 2 места цената за ремонт е еди колко си, според нас е по - добре да се потърси някоя 2-ра ръка. Какво предпочитате ?" И аз им отговорих, че искам глава 2-ра ръка, а те ме питаха дали аз искам да си търся глава, или те да се опитат да намерят, обясних им, че ми е все тая и след 15-20 минути получавам второ обаждане с радостната вест за намерена оборудвана глава за 350 лева
В продавалник бях гледал още преди половин месец под 420 нямаше, за което им свалям шапка на момчетата

Wierdo написа:За съжаление живота е такъв, че винаги има недоволни и от най-добрата услуга или стока. Важното за мен, е че момчетата подхождат професионално към всяко едно запитване или искане, обръщат необходимото внимание, говори се с клиента на разбираем за него език. Мен лично успяха да ме спечелят като клиент още от първия път когато посетих сервиза им. Случвало ми се е и на мен да чакам на място да получат дадена част. В крайна сметка трябва да се проявява търпение, защото това са неща независещи пряко от тях, да не говориме че предпочитам да почакам, но да имам гаранция или въобще вътрешно спокойствие, че всичко е направено като хората с хубави части.
Мисля да спра дотук, че мога да редя суперлативи за момчетата до утре (а може и повече). За мен е удоволствие да ги познавам, камо ли да ползвам услугите им, направо да ти е кеф като трябва да караш колата на сервиз![]()
ПС
Следващата седмица ще се наложи да докарам ис-ката на жената за смяна на задни дискове и накладкиМиро (или Мони, още не мога да им запомня имената) пак ще бъде зарадван с възможност за ползване на чука
![]()

cgm написа:Здравейте колеги,
Много коректен![]()
Поздрави,

Доволен съм от сервиза. Посетих го преди повече от седмица и си реших проблемите. Имах проблем с дюза, ремъците ми бяха зле и още неща. Момчетата се справиха с всичко, почистиха ми и АГР много добре. Поздрави от зелената е39 с умната дюза. 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
mitkom написа:Доволен съм от сервиза. Посетих го преди повече от седмица и си реших проблемите. Имах проблем с дюза, ремъците ми бяха зле и още неща. Момчетата се справиха с всичко, почистиха ми и АГР много добре. Поздрави от зелената е39 с умната дюза.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Железни сте момчета - занапред съм ви абонат .
ПС: Относно това че някой недочакал - наистина има МНОГО клиенти и е възможно да станат недоразумения, но с питане и търпение нещата се оправят. Който е работил с клиенти и е бил и от другата страна ще разбере
ПС: Относно това че някой недочакал - наистина има МНОГО клиенти и е възможно да станат недоразумения, но с питане и търпение нещата се оправят. Който е работил с клиенти и е бил и от другата страна ще разбере

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
acho.rs написа:Железни сте момчета - занапред съм ви абонат .

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Dimitroff написа:
Не размахвай палци, а отивай да ботиш. Чакат те два бегача отпред.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
err0r написа:Dimitroff написа:
Не размахвай палци, а отивай да ботиш. Чакат те два бегача отпред.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Айде и аз да се разпиша,макар че мога да пиша дълго време
единственото отрицателно,което мога да напиша е,че прекалено много работа има и това често се свързва с не невъзможността да се свърже човек с него
Да чукна на дърво,ремонт със сегашната 46ца не съм имал по-сериозен,НО наскоро бях сменил чисто нови аморт + тампони + някои други неща,от там се почна филма,едно тропане много неприятно,много финно ...1 месец съм обикалял наляво надясно ,да разбера от какво е ..
Ами точно за няма и 15мин се разбра от какво е
- от там последва "усмивки по радиото"
и в момента удоволствието от шофирането продължава с пълна сила.
Въпреки ,че се обадих от днес за днес - благодаря момчета

Да чукна на дърво,ремонт със сегашната 46ца не съм имал по-сериозен,НО наскоро бях сменил чисто нови аморт + тампони + някои други неща,от там се почна филма,едно тропане много неприятно,много финно ...1 месец съм обикалял наляво надясно ,да разбера от какво е ..
Ами точно за няма и 15мин се разбра от какво е

Въпреки ,че се обадих от днес за днес - благодаря момчета

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги