АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
inj.stoichev написа:Много търпеливи, много съсредоточени, много културни, много добри слушатели, много бързо действат, много енергия вкарват в работата си, защото я носят в сърцата си! А именно това е ключът към успеха!![]()
Моят дядо ми е казвал не веднъж - "Гошка, работата трябва да ти доставя удоволствие! Ако го няма това удоволствие, по-добре изобщо не я захващай!"![]()
На всичко отгоре момчетата са честни и държат на думата си!![]()
Горещо препоръчвам да ползвате техните услуги!![]()
ЕВАЛА !!!![]()
![]()
![]()
От момчето с хасковското черно е46 318 м43 (събота сутрин)![]()

Определено момчетата нямат грешка. Просто са супер.
ПС: Ванка следващият път с Tullamore dew или домашна двоен препек да дойда от която глава не боли - изпробвано често даже и за завършек бира

ПС: Ванка следващият път с Tullamore dew или домашна двоен препек да дойда от която глава не боли - изпробвано често даже и за завършек бира

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
sin_fen написа:Определено момчетата нямат грешка. Просто са супер.
ПС: Ванка следващият път с Tullamore dew или домашна двоен препек да дойда от която глава не боли - изпробвано често даже и за завършек бира![]()
![]()

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Благодаря, че ме изтърпяхте момчета и съжалявам, че ви измъчих.
Живи и здрави и много успехи

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Georgi_G написа:Благодаря, че ме изтърпяхте момчета и съжалявам, че ви измъчих.

- azko
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46
- Мечтае да кара: BMW M6
Здравейте колеги,
искам да споделя и моя опит от този сервиз.Тъй като от доста време ми тропаше нещо по предницата и все отлагах ремонта,реших да ползвам услугите на прехваления сервиз във форума DSC Performance.След прегледаните мнения за тях очаквах да попадна на хора,на които моя проблем ще се стори като отворена книга.Първо им се обадих по телефона за да си запазя час и да им споделя за проблема с тропането.Момчето ми отговори,че това тропане трябва да се диагностицира за да не сменяме неща по предницата на принципа проба-грешка и ми каза,че прегледа ще бъде напълно безплатен(факт).Отидох и аз там с надеждата това да стане бъдещия сервиз за поддръжка на BMW-то ми.Качиха я на стенда и момчето почна да изрежда за смяна биалетки,кормилни накрайници,тампони носачи и носачи(като ми предложи като най-добър вариант рециклиране).
Първо-при мен тропането идваше само от едното колело,а той ми изреди цялата предница(е това,ако не е проба-грешка,здраве му кажи).Като изредиш цялата предница все ще уцелиш проблема по някое време,но уви
.Усетих,че май ме пускат по пързалката,но реших да им я оставя като първоначално им казах да сменят само накрайниците и биалетките.Смениха ги и пак същата работа-тропане яко.В този момент вече бях сигурен,че те не са хората.Нямаше никаква промяна т.е. сменил съм здрави части(проба-грешка).Казаха ми-не се притеснявай със сигурност е от носачите и тампоните им.Предложих им вариант-дали не е от тампони на стабилизираща щанга .Отговорът беше категорично НЕ!
Добре,че след това отидох при един съсед,който има сервизче в гаража си и той каза,че със сигурност са тампони на стабилизираща щанга(само по 12лв са).Съседа ги смени и о-о-о чудо тропането вече го нямаше.После свалихме и носчите за да видим какво е положението и изненада-бяха като нови!
Така че,ако бях се доверил на DSC Performance,щях да сменя и носачите,които са цифра пари и пак щях да си имам тропането!
...и честито на печелившите
искам да споделя и моя опит от този сервиз.Тъй като от доста време ми тропаше нещо по предницата и все отлагах ремонта,реших да ползвам услугите на прехваления сервиз във форума DSC Performance.След прегледаните мнения за тях очаквах да попадна на хора,на които моя проблем ще се стори като отворена книга.Първо им се обадих по телефона за да си запазя час и да им споделя за проблема с тропането.Момчето ми отговори,че това тропане трябва да се диагностицира за да не сменяме неща по предницата на принципа проба-грешка и ми каза,че прегледа ще бъде напълно безплатен(факт).Отидох и аз там с надеждата това да стане бъдещия сервиз за поддръжка на BMW-то ми.Качиха я на стенда и момчето почна да изрежда за смяна биалетки,кормилни накрайници,тампони носачи и носачи(като ми предложи като най-добър вариант рециклиране).
Първо-при мен тропането идваше само от едното колело,а той ми изреди цялата предница(е това,ако не е проба-грешка,здраве му кажи).Като изредиш цялата предница все ще уцелиш проблема по някое време,но уви

Добре,че след това отидох при един съсед,който има сервизче в гаража си и той каза,че със сигурност са тампони на стабилизираща щанга(само по 12лв са).Съседа ги смени и о-о-о чудо тропането вече го нямаше.После свалихме и носчите за да видим какво е положението и изненада-бяха като нови!
Така че,ако бях се доверил на DSC Performance,щях да сменя и носачите,които са цифра пари и пак щях да си имам тропането!
...и честито на печелившите

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Най-напред - здравей.
По същество:
Колата е дошла при нас за оглед на ходовата част и ние сме казали кой компоненти от нея са били проблемни, колега.
Щом при огледа са изброени няколко - то със сигурност са били няколко!
Относно биалетките - проверяват се само когато колата е свалена от подемника и се доказва на клиента, че има за смяна биалетка - чува се специфично щракане при разклащане на автомобила.
Относно шарнирите на носачите - проверяват се на подемника - при разклащане на гумата е на лице луфт в посока горе-долу на шарнирният болт - също задължително се показва/демонстрира на клиента.
Хубаво би било да дадете жокер - кога е бил посетен сервиза от Вас, за да имаме яснота и ние (по-конкретно какви са били резултатите след смяната на частите) - най-логично би било да съобщите, че шума е останал - всеки колега, който се е върнал за каквато и да е рекламация при нас е бил компенсиран ако сме сгрешили.
Относно носачите (пак се връщам на тях) - трудно ми е да повярвам, че са свалени само за да се огледат, но щом казвате... (Пак да напомня, че те се хващат когато са монтирани на автомобила...и съм 99% сигурен, че са ви били показани.
Също така - щом след смяната на тампоните на стабилизиращата щанга тропането е изчезнало - какво е наложило свалянето на носачите?
Въпреки изразите, с който ни дефинирате - ще Ви предложа повторно да се свържете с мен, за да уговорим още един оглед на автомобила Ви и АКО сме сгрешили - ще се постараем да се реваншираме.
По същество:
Колата е дошла при нас за оглед на ходовата част и ние сме казали кой компоненти от нея са били проблемни, колега.
Щом при огледа са изброени няколко - то със сигурност са били няколко!
Относно биалетките - проверяват се само когато колата е свалена от подемника и се доказва на клиента, че има за смяна биалетка - чува се специфично щракане при разклащане на автомобила.
Относно шарнирите на носачите - проверяват се на подемника - при разклащане на гумата е на лице луфт в посока горе-долу на шарнирният болт - също задължително се показва/демонстрира на клиента.
Хубаво би било да дадете жокер - кога е бил посетен сервиза от Вас, за да имаме яснота и ние (по-конкретно какви са били резултатите след смяната на частите) - най-логично би било да съобщите, че шума е останал - всеки колега, който се е върнал за каквато и да е рекламация при нас е бил компенсиран ако сме сгрешили.
Относно носачите (пак се връщам на тях) - трудно ми е да повярвам, че са свалени само за да се огледат, но щом казвате... (Пак да напомня, че те се хващат когато са монтирани на автомобила...и съм 99% сигурен, че са ви били показани.
Също така - щом след смяната на тампоните на стабилизиращата щанга тропането е изчезнало - какво е наложило свалянето на носачите?
Въпреки изразите, с който ни дефинирате - ще Ви предложа повторно да се свържете с мен, за да уговорим още един оглед на автомобила Ви и АКО сме сгрешили - ще се постараем да се реваншираме.
- azko
- Потребител
-
Здравейте отново,
първо смених тампоните на стабилизиращата щанга при съседа, както споделих и проблема с чукането изчезна. В отговор на въпроса Ви за свалянето на носачите-по-късно накарах майстора да смени и тампоните на носачите, тъй като наистина бяха тръгнали (имаше още живот в тях). Смених ги на собствена воля с цел да не се занимавам с предницата в близко бъдеще, а и направо да се види какво е състоянието на шарнирите, защото ми беше доста любопитно.
Не ме разбирайте погрешно, че имам нещо против вас, аз просто искам да дам своето лично мнение, както всички останали (в случая - негативно).
Аз вече нямам проблем с предницата и намирам за ненужно да идвам пак до сервиза, но все пак благодаря за предложението.
първо смених тампоните на стабилизиращата щанга при съседа, както споделих и проблема с чукането изчезна. В отговор на въпроса Ви за свалянето на носачите-по-късно накарах майстора да смени и тампоните на носачите, тъй като наистина бяха тръгнали (имаше още живот в тях). Смених ги на собствена воля с цел да не се занимавам с предницата в близко бъдеще, а и направо да се види какво е състоянието на шарнирите, защото ми беше доста любопитно.
Не ме разбирайте погрешно, че имам нещо против вас, аз просто искам да дам своето лично мнение, както всички останали (в случая - негативно).
Аз вече нямам проблем с предницата и намирам за ненужно да идвам пак до сервиза, но все пак благодаря за предложението.
- Filipoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко дет се кара
Колега, мислиш ли че някой от нас е толкова глупав да лъже за нещо видяно по ходовата част на която и да било кола имайки предвид добрата ни репутация тук и желанието ни да бъдем най-коректния сервиз!!? Каквото видим, задължително го показваме на клиента на момента! Не е задължително всеки компонент по окачването който е разбит да се чува в купето, някой се чуват повече, някой по малко...Ако съм казал че носачите са ти за правене, значи са! Може да сме пропуснали да видим както трябва тампоните на стаб. щангата, но най-напред сме видяли и установили най-сериозните проблеми, които са освен дразнещи и опасни! А тампоните за които сам казваш колко са евтини, не могат да доведат до нищо опасно и винаги могат да се сменят при допълнителен оглед. Не казвам че не грешим, всички грешат, но съм сигурен на 100% че носачите са ти за правене!!! За това държа да дойдеш да качим колата пред теб на подемника и да ти го докажа! Ако трябва лично аз ще поема горивото ти да дойдеш до нас
Не искам да прозвучи по-горното написано като заяждане, просто искам да ти докажа че сме тук за да решаваме проблеми а не да ги създаваме!
Поздрави и очаквам да се свържеш с нас в най-скоро време. 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Здравейте, отново azko.
С колегата ми прегледахме базата данни със записани коли и видяхме, че сте ни посетили на 18.11 за смяната на вътрешни накрайници, биалетки, тампони на носачите и ремонт на носачите в 13:00 часа.
Присъствал сте на огледа на автомобила и са Ви били ПОКАЗАНИ всички разбити компоненти пред вас.
Както е написал и колегата ми преди мен (който е и мой съдружник, а също така лично Ви е показал проблемните компоненти по автомобила) - заповядайте отново, за още един оглед - отново във ваше присъствие.
Както сам казвате - по всичко личи, че всичко, което ние сме казали по окачването на автомобила е било за смяна - биалетките са ви показани и сте ги чули при разклащането на колата, тампоните на носачите, както и шарнирите на носачите са Ви показани докато колата е била на подемника (пак да повторя - шарнирите на носачите се проверяват само докато носача е на колата, а не след като се свали).
Решението дали ще ни посетите е отново е изцяло Ваше, но предвид разговорите, който водим до момента - когато скоро шарнирите на носачите се разтропат още повече - спомнете си, че сме Ви го казали.
С колегата ми прегледахме базата данни със записани коли и видяхме, че сте ни посетили на 18.11 за смяната на вътрешни накрайници, биалетки, тампони на носачите и ремонт на носачите в 13:00 часа.
Присъствал сте на огледа на автомобила и са Ви били ПОКАЗАНИ всички разбити компоненти пред вас.
Както е написал и колегата ми преди мен (който е и мой съдружник, а също така лично Ви е показал проблемните компоненти по автомобила) - заповядайте отново, за още един оглед - отново във ваше присъствие.
Както сам казвате - по всичко личи, че всичко, което ние сме казали по окачването на автомобила е било за смяна - биалетките са ви показани и сте ги чули при разклащането на колата, тампоните на носачите, както и шарнирите на носачите са Ви показани докато колата е била на подемника (пак да повторя - шарнирите на носачите се проверяват само докато носача е на колата, а не след като се свали).
Решението дали ще ни посетите е отново е изцяло Ваше, но предвид разговорите, който водим до момента - когато скоро шарнирите на носачите се разтропат още повече - спомнете си, че сме Ви го казали.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
След организирания от клуба трип в Румъния е39-ката беше пред разпад. Предницата се доразби, рейката вече беше за ремонт, скъсах генерацията след турбото, кипнах 30 пъти спирачната течност поради тая причина. Веднага щом се прибрах я оставих при Иван и Васко. В процеса на работа изникнаха и други дреболии, които отремонтирахме. Всичко се случи в рамките на два дни (оставих я в понеделник сутринта и си я взех във вторник следобед). Никаква забележка към екипа и работата.
Azko, за да постигнеш това, което искаш, визирам "Смених ги на собствена воля с цел да не се занимавам с предницата в близко бъдеще", се сменя всичко. Не можеш да разчиташ, че външни накрайници на 2 години, тампони на носачите на 6 и биалетки на месец ще направят предницата ти неразрушима за поне две години.
Azko, за да постигнеш това, което искаш, визирам "Смених ги на собствена воля с цел да не се занимавам с предницата в близко бъдеще", се сменя всичко. Не можеш да разчиташ, че външни накрайници на 2 години, тампони на носачите на 6 и биалетки на месец ще направят предницата ти неразрушима за поне две години.

- azko
- Потребител
-
Здравейте,
аз лично не съм майстор,инженер или нещо подобно и не претендирам да разбирам от автомобили,а просто съм фен на марката.Честно казано,ако да дойда пак и ми покажете нагледно защо са за смяна носачите,аз няма да разбера нищо,тъй като и идея си нямам от устройството на автомобила.За мен беше важно да отстраня дразнещия преоблем с тропането,само и единствено заради това бях дошъл и само това беше важно за мене.То е ясно,че кола на повече от 10 години има повече от 1 проблем,все пак не е изкарана от магазина.В случая имаше и други забележки,които ми казахте(видими даже и за мен)-течове и разни подобни,но аз ви казах,че по-нататък ще се занимавам с тях.Искам да ме разберете точно,което би ви помогнало да си спечелите даже още повече клиенти-когато един човек дойде при вас и се оплаче от точно определено нещо,кажете му да смени само тази част,предизвикваща дразненията,а ако видите нещо друго заминало просто направете една констатация и той да си решава....това е
аз лично не съм майстор,инженер или нещо подобно и не претендирам да разбирам от автомобили,а просто съм фен на марката.Честно казано,ако да дойда пак и ми покажете нагледно защо са за смяна носачите,аз няма да разбера нищо,тъй като и идея си нямам от устройството на автомобила.За мен беше важно да отстраня дразнещия преоблем с тропането,само и единствено заради това бях дошъл и само това беше важно за мене.То е ясно,че кола на повече от 10 години има повече от 1 проблем,все пак не е изкарана от магазина.В случая имаше и други забележки,които ми казахте(видими даже и за мен)-течове и разни подобни,но аз ви казах,че по-нататък ще се занимавам с тях.Искам да ме разберете точно,което би ви помогнало да си спечелите даже още повече клиенти-когато един човек дойде при вас и се оплаче от точно определено нещо,кажете му да смени само тази част,предизвикваща дразненията,а ако видите нещо друго заминало просто направете една констатация и той да си решава....това е

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
err0r написа:След организирания от клуба трип в Румъния е39-ката беше пред разпад. Предницата се доразби, рейката вече беше за ремонт, скъсах генерацията след турбото, кипнах 30 пъти спирачната течност поради тая причина. Веднага щом се прибрах я оставих при Иван и Васко. В процеса на работа изникнаха и други дреболии, които отремонтирахме. Всичко се случи в рамките на два дни (оставих я в понеделник сутринта и си я взех във вторник следобед). Никаква забележка към екипа и работата.

azko написа:Здравейте,
Ще бъда кратък...
Биалетките тропат/чукат най-много от всичко по окачването, колега.
Вътрешните накрайници бяха разбити.
За разлика от разни тампончета и биалетки - с накрайниците ШЕГА НЕ БИВА, защото или ще се очистиш ако стане фал - или по-лошо - ще очистиш някой друг!
Никого не сме задължили да смени нищо при нас - за седмица минават поне 8-10 коли, на който правим оглед, казваме какво е разбито и отиват да си го сменят другаде - просто сме им открили проблемите.
Въпреки това - продължаваме да не вземаме пари за огледите на ходовата част (както ти сам се убеди) - не за друго, а защото и Ние сме фенове на марката...
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
И аз да се включа в темата с леко закъснение от 1 месец , но по добре късно от колкото никога. Така са казали умни хора на които не знам имената
От както отидох там мнението ми: "Всички сервизи са еднакви" се промени на "Всички сервизи" и сервиза на Ванката, който успя да "събуди" една изпаднала в "дълбока кома" кола оставена на командно дишане. Сега вече сме ОК и както казват по немските реклами се наслаждавам на удоволствието от шофирането
За в бъдеще ще съм само ваш клиент , да се надяваме само за масла и филтри
Успех

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
ceno83 написа:И аз да се включа в темата с леко закъснение от 1 месец , но по добре късно от колкото никога. Така са казали умни хора на които не знам именатаОт както отидох там мнението ми: "Всички сервизи са еднакви" се промени на "Всички сервизи" и сервиза на Ванката, който успя да "събуди" една изпаднала в "дълбока кома" кола оставена на командно дишане. Сега вече сме ОК и както казват по немските реклами се наслаждавам на удоволствието от шофирането
За в бъдеще ще съм само ваш клиент , да се надяваме само за масла и филтри
Успех
Благодаря за добрите думи

Радвам се, че ни гласува доверие и че сме го оправдали по всички точки

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги