АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
devent написа:За пореден път останах адски доволен от момчетата и работата, която свършиха по красавицата ми за да се върне в прекрасния си заводски вид. Определено впечатление прави перфекността на завършената работа и вниманието към дребните детайли. Препоръчвам на всички с две ръце
Благодаря още веднъж за старанието и резултата
Радвам се, че си доволен

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Невероятно креативни! Спасиха ми почивката в последния момент! Специални благодарности на Мони!
Благодаря, момчета!
Благодаря, момчета!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
RaHzElChO написа:Невероятно креативни! Спасиха ми почивката в последния момент! Специални благодарности на Мони!
Благодаря, момчета!
Радвам се, че сме успели да се справим с проблема и да не провалим пътуването

Всеки може да сменя части...понякога обаче е нужно в главата на човека, който работи по колата да протича и някаква мисъл, а не само последователност от движения - развивам, сменям, завивам...
В този ред на мисли - аз съм по-щастлив от теб - момчетата мислят

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
И аз да благодаря за перфектно свършената работа.
Успех момчета!
Успех момчета!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Georgi_G написа:И аз да благодаря за перфектно свършената работа.
Успех момчета!
Благодаря ти !
Всичко добро от целият екип.
- sandoo
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d
- Мечтае да кара: M5
За пореден път съм супер доволен от сервиза 

- miroslav_r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i 03` ръчка
- Мечтае да кара: вече го кара
+1
от мен за момчетата
днес бях при тях и благодарение на тях намерих това което търсех от 1 године

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Много са отзивчиви колегите от сервиза,свързах се с тях и веднага ми обърнаха внимание въпреки,че имаха коли в сервиза,и не ме върнаха.Благодаря на Иван Димитров за това,че ме прие така бързо и буквално за минути се разбра какъв е проблема в моята кола.Горещо препоръчвам 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
sandoo написа:За пореден път съм супер доволен от сервиза

miroslav_r написа:+1от мен за момчетата
Радвам се, че сме успели да помогнем

Maximilian-E46 написа:Много са отзивчиви колегите от сервиза,свързах се с тях и веднага ми обърнаха внимание въпреки,че имаха коли в сервиза,и не ме върнаха.Благодаря на Иван Димитров за това,че ме прие така бързо и буквално за минути се разбра какъв е проблема в моята кола.Горещо препоръчвам

- Burnar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 M550D LCI
- Детайли за колата: Champagner quarz metallic
Ванка перфектни сте в работата си, но с зацепването на ванос не се справихте никак добре. Не го възприемай като нападка, а като градивен коментар. Просто без инструмент няма смисъл. Още тогава ми се стори, че колата е по шумна, но още бях бос що е то БМВ, но вие трябваше да го усетите това нещо.

Преди калибрирането на ваноса с инструмент даваше 2-3 мм отклонение и при поставяне на скобата имаше разминаване на зъбните колела. Сега има осезаема разлика в работата на мотора.
А проблема с оборотите и гасненето, който се появи, след като зацепихте ваноса още си му търся решение.
Преди калибрирането на ваноса с инструмент даваше 2-3 мм отклонение и при поставяне на скобата имаше разминаване на зъбните колела. Сега има осезаема разлика в работата на мотора.
А проблема с оборотите и гасненето, който се появи, след като зацепихте ваноса още си му търся решение.
- Filipoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко дет се кара
Burnar написа:Ванка перфектни сте в работата си, но с зацепването на ванос не се справихте никак добре. Не го възприемай като нападка, а като градивен коментар. Просто без инструмент няма смисъл. Още тогава ми се стори, че колата е по шумна, но още бях бос що е то БМВ, но вие трябваше да го усетите това нещо.
В никакъв случай и аз не искам да се заяждам, инструмент за зацепване и на двоен и на единичен ванос имаме от старото помещение още а и това което казваш за разминаването на зъбните колела, няма как да се случи понеже ако се загледаш на самите зъбни колела има едни специални издадени улей по които четат датчиците на разпределителните валове и в този ред на мисли ако се разминаваха, колата ти изобщо нямаше да работи както трябва...единствения вариант при които може да има разминаване във ваноса е хода на самата верига. От нея зависи кога самия ванос ще работи най добре. Доста ваноси съм зацепил и никога не сме имали проблем. Не казвам че сме безгрешни...ако не е зацепен правилно би трябвало колата ти да не върви добре в ниски или високи...сега как е? А относно проблема с оборотите или е за почистване стъпковото моторче или е за смяна клапана за картерни газове...

- Burnar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 M550D LCI
- Детайли за колата: Champagner quarz metallic
Просто издатините не паснаха на шината и се наложи корекция на позицията на колелетата.
Сега, след коректното зацепване на ваноса, колата е по-тиха, ускорява по добре и плавно, а на снимката се вижда самия луфт, около 2 мм.
Пп. Когато говорих с @Dimitroff, Той каза че инструмент няма, но Васко ги правел перфектно и без, а в момента на разговора Васил беше на почивка и аз се върнах следващата седмица.
Сега, след коректното зацепване на ваноса, колата е по-тиха, ускорява по добре и плавно, а на снимката се вижда самия луфт, около 2 мм.
Пп. Когато говорих с @Dimitroff, Той каза че инструмент няма, но Васко ги правел перфектно и без, а в момента на разговора Васил беше на почивка и аз се върнах следващата седмица.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Единственият инструмен за зацепване, който нямахме по това време беше за n42 мотора.
Гласувам 100% доверие както на Васко, така и на останалите момчета от екипа, колега.
Съжалявам ако си останал разочарован, но държа да подчертая, че скоба/планка за зацепване имаме от почти 2 години, а Васил няма нито една рекламация след зацепване...
По-скоро съм казал че инструмент има, но е нямало кой да го зацепи щом Васко го няма.
Можем да диагностицираме и огледаме автомобила преди закупуването, колега.
Гласувам 100% доверие както на Васко, така и на останалите момчета от екипа, колега.
Съжалявам ако си останал разочарован, но държа да подчертая, че скоба/планка за зацепване имаме от почти 2 години, а Васил няма нито една рекламация след зацепване...
По-скоро съм казал че инструмент има, но е нямало кой да го зацепи щом Васко го няма.
richie написа::OT: Искам да ви попитам дали работите и с mini cooper s?!? От известно време се оглеждам за по-запазен, въпроса е освен "Камор Ауто" дали вие може да направите една диагностика и да погледнете ходовата част дали е ок всичко преди покупка?А, ако съдя по отзивите защо не и след евентуална покупка да го ремонтирам при вас...
Можем да диагностицираме и огледаме автомобила преди закупуването, колега.
Последна промяна Dimitroff на 23 Сеп 2013, 6:40, променена общо 1 път
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
richie написа::OT: Искам да ви попитам дали работите и с mini cooper s?!? От известно време се оглеждам за по-запазен, въпроса е освен "Камор Ауто" дали вие може да направите една диагностика и да погледнете ходовата част дали е ок всичко преди покупка?А, ако съдя по отзивите защо не и след евентуална покупка да го ремонтирам при вас...
Можем да диагностицираме и огледаме автомобила преди закупуването
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги