АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d '02
Мечтае да кара: M5

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service

Мнение от elf_78 » 07 Мар 2013, 11:39

И аз да споделя: обадих се на Ванката,че имах теч от дюзите и отпред се пълнеше с нафта.Записа ми час,и като отидох вкараха колата веднага. Момчетата бяха много отзивчиви и ми обясняваха какво правят.Даже ми препоръчаха да подменя вакумните маркучи,които после като видях наистина бяха много зле.Доволен съм от обслужването и от бързината с която вършат всичко.Сега остава само след няколко дни да направят една проверка. Пожелавам МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ на момчетата и да продължават със сърце да си вършат работата.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 08 Мар 2013, 9:12

elf_78 написа:И аз да споделя: обадих се на Ванката,че имах теч от дюзите и отпред се пълнеше с нафта.Записа ми час,и като отидох вкараха колата веднага. Момчетата бяха много отзивчиви и ми обясняваха какво правят.Даже ми препоръчаха да подменя вакумните маркучи,които после като видях наистина бяха много зле.Доволен съм от обслужването и от бързината с която вършат всичко.Сега остава само след няколко дни да направят една проверка. Пожелавам МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ на момчетата и да продължават със сърце да си вършат работата.

Благодаря за пожеланията :yes:
Всичко добро ти желая и до нови срещи (за проверката) :yes:

Потребител
Аватар
Кара: BMW e36 Coupe
Детайли за колата: E36 - 328

Мнение от Bmwscorpion » 09 Мар 2013, 18:38

Много са точни момчетата , разбират си от работата !!! :yes: :yes: :yes:
BMW Power

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 10 Мар 2013, 9:32

Bmwscorpion написа:Много са точни момчетата , разбират си от работата !!! :yes: :yes: :yes:

Благодаря!
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 10 Мар 2013, 16:47

Има много сервизи, но само едно място, на което ще срещнеш приятелско отношение и майстори, които си обичат работата, а не просто ти взимат парите!

Благодаря за пореден път!
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 12 Мар 2013, 10:00

RaHzElChO написа:Има много сервизи, но само едно място, на което ще срещнеш приятелско отношение и майстори, които си обичат работата, а не просто ти взимат парите!

Благодаря за пореден път!

:yes: :bchug:

:arrow:

Потребител
Аватар

Мнение от boris2721 » 14 Мар 2013, 21:30

Едногодишна загадка с лошо стартиране на двигателя (М50В20) беше решен от хората в сервиза! Понякога старанието и методичността превъзхождат рутината и точно в това се състои превъзходството на екипа в DSCPerformancе. За отбелязване е: !!! колата мина през поне десет сервиза, всеки от които остави собствен почерк, като щети по механиката и инсталацията, не ми се ще да коментирам нервите и разноските!!!
Макар и на възраст, автомобилът е моя слабост и, въпреки че не е от моделите , в които имат компетентност, Иван и Васко се заеха с проблема. Забележителното за мен, освен упорството е, че поеха отговорност за направени странични разходи в процеса на диагностика и приспаднаха сумата от крайната цена. Тези момчета (казвам го защото съм доста по-възрастен, а не от липса на уважение), ми дадоха възможност да заобичам колата си отново, за което им благодаря!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2003 330dA TOURING

Мнение от Vinchenzo » 14 Мар 2013, 21:47

След посещението ми днес за първи път в сервиза, мога да твърдя, че на това място клиента и автомобила му са преди всичко останало. Момчетата са супер учтиви!!! Смениха ми носачите и тампоните на носачите - направо, като за закуска. Искам да ви кажа, че си тръгнах от сервиза с усмивка на лицето,а колата е гумена и стъпва като 7-ца :D

Препоръчвам, който си обича БМВ-то, да се довери на Васко и Иван - DSCPerformance, целия екип сте супер! :bowdown:

Изображение

Успех и до нови срещи!!! :driving:
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 15 Мар 2013, 9:28

boris2721 написа:Едногодишна загадка с лошо стартиране на двигателя (М50В20) беше решен от хората в сервиза! Понякога старанието и методичността превъзхождат рутината и точно в това се състои превъзходството на екипа в DSCPerformancе. За отбелязване е: !!! колата мина през поне десет сервиза, всеки от които остави собствен почерк, като щети по механиката и инсталацията, не ми се ще да коментирам нервите и разноските!!!
Макар и на възраст, автомобилът е моя слабост и, въпреки че не е от моделите , в които имат компетентност, Иван и Васко се заеха с проблема. Забележителното за мен, освен упорството е, че поеха отговорност за направени странични разходи в процеса на диагностика и приспаднаха сумата от крайната цена. Тези момчета (казвам го защото съм доста по-възрастен, а не от липса на уважение), ми дадоха възможност да заобичам колата си отново, за което им благодаря!

Безкрайно благодаря за добрите думи, но както вчера (лично), така и тук ти се извинявам:
1. За твърде дълго проточилият се престой на колата при нас, но повярвай ми... какво ли не гледахме, какво ли не пробвахме...

Факт е написаното от теб, че всеки един от предишните сервизи е оставял своят "почерк" по автомобила и през последните 4 дни се бяхме фокусирали точно върху това - като причина за проблема.

Важното е, че най-накрая всичко е наред - колата пали 100/100 и то без да се замисля! :)
Желая ти много и само хубави моменти с този автомобил - и двамата го заслужавате !!!

vinchenzo написа:След посещението ми днес за първи път в сервиза, мога да твърдя, че на това място клиента и автомобила му са преди всичко останало. Момчетата са супер учтиви!!! Смениха ми носачите и тампоните на носачите - направо, като за закуска. Искам да ви кажа, че си тръгнах от сервиза с усмивка на лицето,а колата е гумена и стъпва като 7-ца :D

Препоръчвам, който си обича БМВ-то, да се довери на Васко и Иван - DSCPerformance, целия екип сте супер! :bowdown:

Изображение

Успех и до нови срещи!!! :driving:

Радвам се, че си останал доволен както от обслужването, така и от сменените части (за който ти споменах, че имат гаранция :yes: )
Е46цата изглежда страхотно, а след като казваш, че "стъпва" по същият начин - радостта е двойна!

Успех и безаварийни километри ти желая както аз, така и целият ни екип !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 15 Мар 2013, 12:19

Аз пък се възползвах от промоцията им за смяна на гуми и съм много доволен. Момчето, което се занимава ми изправи 2 джанти и сега всичко е наред. Като изключим, че пак заваля сняг, но да се надяваме да е за последно за тази зима :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: BMW 520i v24
Мечтае да кара: ЗАЗ 968А

Мнение от Affalterbach » 17 Мар 2013, 23:57

Баси за пръв път виждам толкова много позитивни мнения за сервиз!!!!! :conf: От ходене по "сервизи" станах автомонтьор и свикнах да си правя всичко сам. :dummy: :censored: :censored: :censored:
Следващия път като изтропа бимера ще ги посетя задължително!!!
Не е важно колко бързо караш, а колко бързо спираш.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: '01 330d

Мнение от LoadBoy » 18 Мар 2013, 9:16

няма какво ново да кажа за момчетата- с кеф си дадох парите за пореден път :ok:

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 19 Мар 2013, 9:35

outworld написа:Аз пък се възползвах от промоцията им за смяна на гуми и съм много доволен. Момчето, което се занимава ми изправи 2 джанти и сега всичко е наред. Като изключим, че пак заваля сняг, но да се надяваме да е за последно за тази зима :mhihi:

Радвам се, че си доволен - момчето с което работим за гумите/джантите е много добър в работата си - точно поради тази причина му гласуваме доверие :yes:

Affalterbach написа:Баси за пръв път виждам толкова много позитивни мнения за сервиз!!!!! :conf: От ходене по "сервизи" станах автомонтьор и свикнах да си правя всичко сам. :dummy: :censored: :censored: :censored:

Стараем се, колега.
Понякога нещата не стават както искаме ние, но пък това не пречи да се стараем максимално, а старанието от наша страна е гаранция за доволни клиенти :yes:

LoadBoy написа:няма какво ново да кажа за момчетата- с кеф си дадох парите за пореден път :ok:

Надявам се да няма проблеми с теч-а, а профилактиката, която извърши ти гарантира по-добра работа (и работна температура) през предстоящият топъл сезон :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от boris2721 » 22 Мар 2013, 8:43

Dimitroff написа:
boris2721 написа:Едногодишна загадка с лошо стартиране на двигателя (М50В20) беше решен от хората в сервиза! Понякога старанието и методичността превъзхождат рутината и точно в това се състои превъзходството на екипа в DSCPerformancе. За отбелязване е: !!! колата мина през поне десет сервиза, всеки от които остави собствен почерк, като щети по механиката и инсталацията, не ми се ще да коментирам нервите и разноските!!!

Безкрайно благодаря за добрите думи, но както вчера (лично), така и тук ти се извинявам:
1. За твърде дълго проточилият се престой на колата при нас, но повярвай ми... какво ли не гледахме, какво ли не пробвахме...

Факт е написаното от теб, че всеки един от предишните сервизи е оставял своят "почерк" по автомобила и през последните 4 дни се бяхме фокусирали точно върху това - като причина за проблема.

Важното е, че най-накрая всичко е наред - колата пали 100/100 и то без да се замисля! :)
Желая ти много и само хубави моменти с този автомобил - и двамата го заслужавате !!!

:driving:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: купета

Мнение от vassil_bk » 22 Мар 2013, 19:39

Affalterbach написа:Баси за пръв път виждам толкова много позитивни мнения за сервиз!!!!! :conf: От ходене по "сервизи" станах автомонтьор и свикнах да си правя всичко сам. :dummy: :censored: :censored: :censored:
Здравейте колеги,

Аз за сега оставам със смесени чувства към сервиза... :| Препоръчвам Ви да си оглеждате по-обстойно колите преди да си тръгнете от там, за да не се налага да се връщате по-скоро, отколкото очаквате... Може би просто аз съм карък и нямах късмет... :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги