АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

Потребител
Аватар
Кара: 318 ti
Мечтае да кара: x6

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service

Мнение от irra79 » 13 Фев 2013, 0:13

И аз да уточня нещо когато минах покрай сервиза не бях с колата попитах за проблема на колата и ми казаха докарай я и ще я видим попитах сега може ли и ми отговориха ДА без да споменават че се записват часове от Вас на другия ден го разбрах и ви казах няма проблем ще изчакам а Вие от ваша страна казахте че ще ми се обадите но както и да е колата ми се оправи има я и динамиката и разхода и е перфектен.

Пожелавам успех на вас и Сервиза!!!

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 13 Фев 2013, 18:15

:arrow:

Потребител
Аватар
Кара: Х6

Мнение от veseling » 14 Фев 2013, 20:39

Искам да попитам работиш ли с програма Експерт. Не мога да намеря някой в София да ми пусне дългите светлини на 40 процента за дневни-DLR. Колата е Е60 преди фейса.

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 18 Фев 2013, 8:55

veseling написа:Искам да попитам работиш ли с програма Експерт. Не мога да намеря някой в София да ми пусне дългите светлини на 40 процента за дневни-DLR. Колата е Е60 преди фейса.

Аватар

Мнение от maxi-mix » 19 Фев 2013, 14:26

Здравейте на всички.
Пиша като човек който може да сподели адекватно мнение за работата на сервиза.
Оставих си колата за рециклиране на носачите, междувременно хората ми огледаха цялата ходова част като констатираха разбит висящ лагер (той почти липсваше). Смениха го, оказа дефектен, втори път вкарах колата смениха го пак, междувременно носачите бяха по план рециклирани и сменени с година гаранция за страхотна цена :clap:
Взех си колата като ми беше съобщено че са ми сменени предните биалетки понеже били тръгнали и това напълно безплатно понеже са ме забавили с колата.
Тези майстори са преди всичко хора а след това търговци и много големи професионалисти. Ако има хора които искат качествено обслужване за своите коли им препоръчвам да се обадят на момчетата от DSCPerf.

Аз им пожелавам много успехи и винаги да са толкова добри професионалист. :yes:

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 21 Фев 2013, 10:20

maxi-mix написа:Здравейте на всички.
Пиша като човек който може да сподели адекватно мнение за работата на сервиза.
Оставих си колата за рециклиране на носачите, междувременно хората ми огледаха цялата ходова част като констатираха разбит висящ лагер (той почти липсваше). Смениха го, оказа дефектен, втори път вкарах колата смениха го пак, междувременно носачите бяха по план рециклирани и сменени с година гаранция за страхотна цена :clap:
Взех си колата като ми беше съобщено че са ми сменени предните биалетки понеже били тръгнали и това напълно безплатно понеже са ме забавили с колата.
Тези майстори са преди всичко хора а след това търговци и много големи професионалисти. Ако има хора които искат качествено обслужване за своите коли им препоръчвам да се обадят на момчетата от DSCPerf.

Аз им пожелавам много успехи и винаги да са толкова добри професионалист. :yes:

Още веднъж и тук поднасям извиненията си, че трябваше да останеш без кола за едно и също нещо два пъти подред.
Макар и качествени - частите, който влагаме не са застраховани от дефекти - подменихме частта и сам виждаш разликата ;)
Биалетките не бяха кой знае колко зле, но ги подменихме за наша сметка - един вид компенсация за повторната загуба на време.

Всичко добро и безавариини километри ти желая! :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 530d 2002g
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от joffri » 21 Фев 2013, 15:25

Здравейте колеги,
Искам и аз да изкажа големи благодарности на Dimitroff и хората DSCPerformance.Колата ми имаше доста странния проблем да не пали когато си поиска.Първия път след като четохме колата на диагностиката се оказа че датчика на коляновия вал е дефектирал.Подменихме го,проблемът с паленето остана но колата започна да върви съвсем различно.Все едно нещо я е спъвало преди да сменим датчика.Точно тук идва момента в който разбрах че ще ползвам услугите на Иван и Васко в бъдеще.При второто ходене хората се бяха информирали за проблема обстойно,не ми взеха пари за труд и се отнесоха много коректно към мен и проблема ми. Много точни и съвестни хора които наистина си разбират от работата.
Един съвет към колегите които ще ги посетят.Записвайте си час защото хората имат адски много работа и клиенти (Пожелавам им още повече в бъдеще)
Поздрави и успех в бизнеса!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 27 Фев 2013, 8:46

joffri написа:Здравейте колеги,
Искам и аз да изкажа големи благодарности на Dimitroff и хората DSCPerformance.Колата ми имаше доста странния проблем да не пали когато си поиска.Първия път след като четохме колата на диагностиката се оказа че датчика на коляновия вал е дефектирал.Подменихме го,проблемът с паленето остана но колата започна да върви съвсем различно.Все едно нещо я е спъвало преди да сменим датчика.Точно тук идва момента в който разбрах че ще ползвам услугите на Иван и Васко в бъдеще.При второто ходене хората се бяха информирали за проблема обстойно,не ми взеха пари за труд и се отнесоха много коректно към мен и проблема ми. Много точни и съвестни хора които наистина си разбират от работата.
Един съвет към колегите които ще ги посетят.Записвайте си час защото хората имат адски много работа и клиенти (Пожелавам им още повече в бъдеще)
Поздрави и успех в бизнеса!

:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от veskox » 27 Фев 2013, 11:36

Мога само да изкажа най-искрените си благодарности към колегата Dimitroff, изчете колата, обясни най търпеливо въпреки че синчето не спря да надува гайда на задната седалка. Мога да препоръчам с чиста съвест и с 2 ръце колегата и пожелания за успешен бизнес и много доволни клиенти. :bchug:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 27 Фев 2013, 13:09

И аз да си кажа...

Хич не съм доволен от Ванката и Васко... такъв зор ми е да ги убедя да ми правят джипката, че не е истина :mhihi: е навиват се и са страхотни ама ми е трудно :mhihi:

Майтапа настрана и двамата са страхотни професионалисти и хора, откакто започнах да си карам колата при тях не съм си и помислял за друг сервиз и нямам и намерение да го правя :yes:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!

Мнение от СТАЛИН » 27 Фев 2013, 17:23

А БЕ НАЙ ДОБРИТЕ В БРАНША !!!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 28 Фев 2013, 1:42

Евала! :bowdown:
Не спряха докато не намерят и отстранят проблема на колата.
Малките жестове правят големите хора ГОЛЕМИ....докато ми обезвъздушаваха съединителя ми доляха тяхна спирачна течност може би литър, без да се прави на въпрос, без да се плаща от моя страна и тем подобни.
Усещам ,че съм попаднал на правилните хора.
Давайте в същия дух момчета!

ПС: ааа забравих...за пръв път си оставям колата да нощува в сервиз, без да се притеснявам за нея. Просто знаех, че колата е оставена да се оправи, ще бъде обгрижена и ще си я взема в добро здраве!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 02 Мар 2013, 9:00

veskox написа:Мога само да изкажа най-искрените си благодарности към колегата Dimitroff, изчете колата, обясни най търпеливо въпреки че синчето не спря да надува гайда на задната седалка. Мога да препоръчам с чиста съвест и с 2 ръце колегата и пожелания за успешен бизнес и много доволни клиенти. :bchug:

На синчето това му е работата в момента - да расте здрав и да надува гайдата ;)
Благодаря за пожеланията - жив и здрав и ти и семейството ти :yes:

I.Voykov написа:И аз да си кажа...

Хич не съм доволен от Ванката и Васко... такъв зор ми е да ги убедя да ми правят джипката, че не е истина :mhihi: е навиват се и са страхотни ама ми е трудно :mhihi:

Майтапа настрана и двамата са страхотни професионалисти и хора, откакто започнах да си карам колата при тях не съм си и помислял за друг сервиз и нямам и намерение да го правя :yes:

Смени марката на джипа и няма да се налага да ни убеждаваш :lol:
Виж - при Е39ката такива драми няма :yes:

СТАЛИН написа:А БЕ НАЙ ДОБРИТЕ В БРАНША !!!!!

cHaunepucTa написа:Евала! :bowdown:
Не спряха докато не намерят и отстранят проблема на колата.
Малките жестове правят големите хора ГОЛЕМИ....докато ми обезвъздушаваха съединителя ми доляха тяхна спирачна течност може би литър, без да се прави на въпрос, без да се плаща от моя страна и тем подобни.
Усещам ,че съм попаднал на правилните хора.
Давайте в същия дух момчета!

ПС: ааа забравих...за пръв път си оставям колата да нощува в сервиз, без да се притеснявам за нея. Просто знаех, че колата е оставена да се оправи, ще бъде обгрижена и ще си я взема в добро здраве!

Благодаря за добрите думи :D

Важен е крайният резултат - а именно - в момента всичко по колата е тип-топ и ти и се радваш!
И ... това ни е работата - да не спираме, докато не локализираме проблема и не го решим - не ни жали :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2004/330xd автомат
Мечтае да кара: bumer ...
Детайли за колата: ноо яка

Мнение от basko » 02 Мар 2013, 10:02

Ми к`во да кажа?! Вчера ми смениха тампоните на носачите, който е сменял, или поне гледал как става на XD знае за какво става въпрос. По техен съвет си взех оргинални тампони, въпреки, че колега от форума продава други на по-прилична цена. Просто вярвам на тези момчета. Въппреки несгодите от неразвивани и несменявани части на 9 години всичко беше ОК. А колата вече е със съвсем друга возия. :lalala: Успех на фирмата!!!
Не съм претенциозен, ... най-доброто ми е предостатъчно!!!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 05 Мар 2013, 9:34

basko написа:Ми к`во да кажа?! Вчера ми смениха тампоните на носачите, който е сменял, или поне гледал как става на XD знае за какво става въпрос. По техен съвет си взех оргинални тампони, въпреки, че колега от форума продава други на по-прилична цена. Просто вярвам на тези момчета. Въппреки несгодите от неразвивани и несменявани части на 9 години всичко беше ОК. А колата вече е със съвсем друга возия. :lalala: Успех на фирмата!!!

Благодаря за пожеланието!

Всичко добро на теб ти желая и безавариини километри !

Жив и здрав :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги