MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Pilgrim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 TDS
Братле, разбрахме ти мнението и мисля, че можеш да спреш със чатенето до тук. Всеки от написаното до тук може да си направи изводите и да прецени сам за себе си нужно ли е да оставя колата си на Колю. Освен това не си прав за похвалите. Определено има доста доволни клиенти, като смело мога да заява, че аз съм един от тях. Това е платена обява и е много дребнаво да се осъжда кой какво е написал че кара и движат ли се изобщо колите на този или онзи. Човека си рекламира сервиза, хората с лични впечатления споделят мнения и това мисля че е достатъчно. Нека покажем, че в този форум пребивават предимно ИНТЕЛИГЕНТНИ и разумни хора. Благодаря ти за разбирането 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Den написа:Иво шПерко,това е форум и николко грешки от бързина и недоглеждане не са важни,все пак не пиша на някоя институция важен документ
ти не си написал от кои факти точно си доволен и мога да ти кажа само едно-ходи си в Перник,там всички сте интелегентни и грамотни,много начетени и т.н.само незнам защо като се види в София кола с регистрация ПК и на хората лошо им става.а и не сам длъжен на никой,поне до сега.
на Никола не сам отговорил,защото не ми се разговаря с него.
тези,които не са ходили в сервиза-отидете и преценете сами за какво става въпрос.
П.С.някои хора май не могат да преживеят някаква критика или отрицателно мнение,и мнооооооооого плачат
В моето мнение ти направих по-остра забележка, но не съм те обиждал. Всичките ти мнения в този форум са писани тук и само хулиш без да даваш факти. Щом няма да се легитимираш или оплакваш от нещо конкретно Филипе, то не пиши глупости. А за обидите относно Перник и това, че са насочени към администратор не ти носят червени точки със сигурност. Аз сега ще ти обясня от какво съм доволен, а пък ако в следвващото си мнения ти не ни обясниш от какво си недоволен и не дадеш конкретно факти, то ти обещавам, че това ще ти е последното мнение във форума като цяло, поне за оределено време. Не знам дали на хората им става лошо като видят ПК, но идентификацията по регистрация отмина преди 5 години. В Перник наистина всички сме много грамотни, интелигентни, пишем правилно и сме гостоприемни, така че можеш да ни дойдеш на гости

А от какво съм доволен:
Без да ме познава Ники се съгласи дори да ми оправя проблемите по Форда, по Аудито и най-вече БМВ-то. Последното претърпя доста рани от "майстори" и за отрицателно време той ми го вкара в ред. винаги ми е помагал за картери, бензинови помпи, стъпкови моторчета, смяна на лагер на главина /на две различни коли/ и какво ли още не. След това не съм имал никакви проблеми. Сега колата ми е при Кольо, за да я стегне по-спешност, защото трябва да се вози малко дете до морето, а колата до преди време беше тотална щета и има много дребни и не толкова дребни проблеми. Доволен съм и от цените и от всичко. Така, че моля те като критикуваш, гледай да има някакъв смисъл и давай факти, за да може Кольо да се коригира ако е сбъркал, а другите хора да си извадят правилно мнение. Иначе си оставаш просто един хейтър, който крачи по улицата и плюе по нея, защото има дупки, но не прави нищо по въпроса. Сега си ти. Изхабих доста време ти пиша и се надявам този път да кажеш нещо конкретно, зашото иначе влизат в графата "плюещи", а хората от тая графа не пишат в този форум

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Шперко през Перник се минава само с конвой незнам да сте толкова гостоприемни
Едно предложение-
Един колега беше посъветвал някой модератор да изтрие мненията в темата. И аз реших, че наистина е прав и изтрих мойте! След като това е платена обява нека наистина да се изтрият мненията и да се закчи темата. Така или иначе тук негативни мнения не се търпят по една или друга причина, и всички почвате да нападате тези който са се осмелили да кажат лоша дума за майстора, пък било то с основанеи или не.

Едно предложение-
Един колега беше посъветвал някой модератор да изтрие мненията в темата. И аз реших, че наистина е прав и изтрих мойте! След като това е платена обява нека наистина да се изтрият мненията и да се закчи темата. Така или иначе тук негативни мнения не се търпят по една или друга причина, и всички почвате да нападате тези който са се осмелили да кажат лоша дума за майстора, пък било то с основанеи или не.
- Иво
- шПерко
-
horhef написа:Шперко през Перник се минава само с конвой незнам да сте толкова гостоприемни![]()
Това го написах с ирония

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Еми мисля ,че става дума за едно радиаторче което Никола го лепи една седмица и най-накрая си остана пак течащо....Попринцип наистина разбира от работата която върши ,но или му е в повече или просто за 30-40 лв работа гледа да я отмята набързо както стана в случея....
Ден не е това момче ,но няма значение ......
Предполагам също ,че на никой няма да му е приятно
да отиде и да види колата си с отворен джам ...да реши да го затвори и да установи строшеното копче което само си се е счупило в сервиза
..И аз си карах колата там и да ти кажа да направи каквото трябваше
...и което в друг сервиз не можаха да отстрянят ...но просто трябва понякога да се работи малко по внимателно ....а и е от значение отношението към клиента ...
В случая аз се чуствам тъпо ,защото аз заведох приятеля ми там ...
И аз имах малко забележки по моята ,но предпочитам да си ги спестя ....
Поздрави !
да отиде и да види колата си с отворен джам ...да реши да го затвори и да установи строшеното копче което само си се е счупило в сервиза
..И аз си карах колата там и да ти кажа да направи каквото трябваше
...и което в друг сервиз не можаха да отстрянят ...но просто трябва понякога да се работи малко по внимателно ....а и е от значение отношението към клиента ...
Поздрави !

- Иво
- шПерко
-
Еми мисля ,че става дума за едно радиаторче което Никола го лепи една седмица и най-накрая си остана пак течащо....Попринцип наистина разбира от работата която върши ,но или му е в повече или просто за 30-40 лв работа гледа да я отмята набързо както стана в случея....
Гадаеш... Като мислиш, че ставало дума за едно радиаторче ама не си сигурен, първо проверяваш и после пишеш. Значи, щом тези за 30-40лв. ги претупва и ти отново МИСЛИШ, че е така, значи е така.
Това пък, което Den ми написа на Л.С. ме кара да мисля, че е точно той. Даже спомена, че ти си написал за проблема му в темата, което пък вече ме кара да съм сигурен някак си

На някой копченца и подобни дреболии понякога просто им идва времето. Може да го цъкне и някоя баба и да замине

И аз си карах колата там и да ти кажа да направи каквото трябваше
Не знам какво работиш, но безгрешни хора не познавам. И пак ти казвам, когато телефонът ти звъни през 5 минути и 10 души ти висят на главата вероятността е по-голяма

Поздрави !
Ето пак! Ако имаш забележки кажи какви са или просто не го прави на въпрос, жалко е!
Абе ходих аз днес в една банка и ме обслужиха много гадно, направиха ми куп гадории, ужасни са в тая банка, толкова гадости на куп да ти направят не е истина, ама айде няма да ги споменавам, защото важното е, че ония са гадни, а не хората да научат нещо от поста ми. Представи си, че ти си човека от банката и аз само те хуля как правиш грешки и водя приятели и се излагам пак ама няма да ги споменавам грешките. Помисли! Доста глупаво като цяло, не мислиш ли?

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ами виж сега Иво и аз бях там ,не само предполагам ....
По въпроса от какво не съм доволен смятам ,че не е тук нито времето
нито мястото!
Ако имам да казвам нещо на Ники по повод моята
кола му го казвам лично не във форума !
А Филип още веднъж казвам не е човека с 320ката седан ,а наш приятел.
Смятам ,че тази тема се изчерпа доста още повече ,че се дават пари за нея ....А относно копчета всеки път ако си казваш ,че се чупят от времето ,а да ти се строшат половината пласмаси от времето в някой сервиз примерно ....
Мисълта ми беше ,че не във всичко по тия коли се използва с груба сила
Смятам ,че това е последното ми мнение в тази тема ....за това ако искаш да споделиш някое твое мнение предпочитам на ЛС
По въпроса от какво не съм доволен смятам ,че не е тук нито времето
нито мястото!
Ако имам да казвам нещо на Ники по повод моята
кола му го казвам лично не във форума !
А Филип още веднъж казвам не е човека с 320ката седан ,а наш приятел.
Смятам ,че тази тема се изчерпа доста още повече ,че се дават пари за нея ....А относно копчета всеки път ако си казваш ,че се чупят от времето ,а да ти се строшат половината пласмаси от времето в някой сервиз примерно ....
Мисълта ми беше ,че не във всичко по тия коли се използва с груба сила

Смятам ,че това е последното ми мнение в тази тема ....за това ако искаш да споделиш някое твое мнение предпочитам на ЛС

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги