MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
като нямашлични впечатления по-добре не се обаждай бе!Den написа:Ами какво да ви кажа едно бмв за елементарен ремонт-1 седмица,второ също така една седмица ,малко мърлево свършена работа,и както чета не винаги добро отношение към хората!!!
Аз лично не бих си закарал мойта кола там но това е мое мнение!!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
EnimEn написа:като нямашлични впечатления по-добре не се обаждай бе!Den написа:Ами какво да ви кажа едно бмв за елементарен ремонт-1 седмица,второ също така една седмица ,малко мърлево свършена работа,и както чета не винаги добро отношение към хората!!!
Аз лично не бих си закарал мойта кола там но това е мое мнение!!!!
Дам, дам..., нямаш право да се обаждаш

- Pilgrim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 525 TDS
Ебати пича, първото му мнение във форума и то плюене. Съдържателно изказване! Майстори колкото искаш, работа има за всички и Кольо не е единствен на тоя свят. Ходил съм и на други места в търсене на "моя майстор" за бавареца, но досега това си остана мит и легенда. За това винаги когато имам проблем бягам при Ники и знам, че мога да разчитам 100%. Съобразявам се, че му висят 100 човека на главата и оставям колата като си правя сметка мога ли да чакам или не. Смешно е обаче да говори някой, че си върши работата мърляво и през пръсти. В крайна сметка всеки сам си решава!
Айде някои мод да изчисти тая тема най-накрая. Аз също исках Никола да види една кола, която гореше масло, бяхме говорили по телефона, но човека не успя да намери време, което е разбираемо. Не виждам какво всички ревете и се там си карате колите. Нормално е, поне за мен, бих изчакал и 1 месец, но държа колата ми да бъде видяна от майстор - какъвто е той. Успех човеко и не си ги слагай на сърцето тези индивиди!
DREminem написа:Айде някои мод да изчисти тая тема най-накрая. Аз също исках Никола да види една кола, която гореше масло, бяхме говорили по телефона, но човека не успя да намери време, което е разбираемо. Не виждам какво всички ревете и се там си карате колите. Нормално е, поне за мен, бих изчакал и 1 месец, но държа колата ми да бъде видяна от майстор - какъвто е той. Успех човеко и не си ги слагай на сърцето тези индивиди!

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Детски болести
Здравейте,
купих си баварка (Е36 '97 318И комби) преди две седмици и чета тука от още преди 1 месец явно тези проблеми които ще изброя са доста срещани обаче аз не мога да се справя с тях.
Водих я на майстор и седях 2 седмици без нея, но имам проблем с климатроника (п.с. сменено е кондензаторчето и вече не гасне
) ама майстора каза че са ми блокирали клапите вместо да отварят те затварят и ми каза че е изгоряла една и ми дава грешка в компа, та въпросът ми е имаш ли време да я оправиш и колко време ще отнеме това (ако това е проблема естествено
) Щото климата не вее ама изобщо, чувасе че почва да духа ама вътре нищо
)
Другото е стрелката на бензина ама хич не мърда, и този нивомер ама хич не мога да го сваля за да го вида къв е и да го купя, гледах жиците не са прекъснати даже жичкаджията дето ми слага алармата го замерва и каза че е изгорял май не е прекъсване ако е е някаде при резервара ама не разбирам от замервания.
Можеш ли да ми помогнеш и ако да кога да кацна при тебе?
купих си баварка (Е36 '97 318И комби) преди две седмици и чета тука от още преди 1 месец явно тези проблеми които ще изброя са доста срещани обаче аз не мога да се справя с тях.
Водих я на майстор и седях 2 седмици без нея, но имам проблем с климатроника (п.с. сменено е кондензаторчето и вече не гасне

Другото е стрелката на бензина ама хич не мърда, и този нивомер ама хич не мога да го сваля за да го вида къв е и да го купя, гледах жиците не са прекъснати даже жичкаджията дето ми слага алармата го замерва и каза че е изгорял май не е прекъсване ако е е някаде при резервара ама не разбирам от замервания.
Можеш ли да ми помогнеш и ако да кога да кацна при тебе?

- Иво
- шПерко
-
Den написа:вижте пичове:
1.дали е парво мнение няма значение
2.дали е лично впечатление-да,бях там и с 2те БМВ и моето няма да отиде там като видях какво стана.
3.дали е отрицателно-живеем в свободна държава
4.направих си труда да прочета всичко тук-може да съм пропуснал малко,обаче също ме впечатли отгожора кам едно момче с 5ца.
5.това,че съм се регистрирал сега не значи че не сам чел или писал досега(дано ме разберете)
6.а тезичкоито не понасят критика или отрицателни мнения-скрийте се,ама по-хубаво,че чак да ви е трудно да се намерите.защото не е красиво да се пишат такива отговори.
ТАКА ЧЕ ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ,НЕ ЗАДЪЛЖАВАМ ДА СЕ СЪГЛАСИТЕ.
колкото до останалите-има доста свесни хора.
Живеем в свободна държава, но това е частен форум. Така, че ако ще си изказваш неграмотните отрицателни мнения, поне вземи се представи, какви коли си карал, кога и какви оплаквания имаш. Защото аз днес пак бях в сервиза и мога да ти кажа, че съм много доволен. Така, че сядаш и вадиш факти, като онзи човек с големия кораб, който отплава или просто не гоовориш.
П.П. И се научи да пишеш правилно на родния си език

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
нещо може да ти има страх колегата 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Иво
- шПерко
-
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги