АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service: ПРОМОЦИЯ АНТИФРИЗ !
dokinator написа:И аз мога само да похваля момчетата за уменията им и отношението им към клиентите.
Препоръчвам ги на всички и им пожелавам само успехи!

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service: ПРОМОЦИЯ АНТИФРИЗ !
Значи,аз при колегата не съм ходил понеже ми е далече,НО няма да забравя преди време когато ходих до Хасково да гледам една Е38-ца, Dimitroff беше човека,който откликна и който ми даде телефон на човек,който да ми помогне при огледа на колата,понеже в Хасково не бях стъпвал през живота си
За мене това е постъпка на човек,който е сериозен и аз го оценявам,и на който бих се доверил да ми преглежда и поправя колата,и аз съм сигурен,че един ден ще мина през София и през неговия сервиз.
Без да съм го виждал и да го познавам,това е жест към мене,и го препоръчвам като сериозен човек !
Не съм човек,който прави евтини комплименти,и в случая казвам каквото мисля!
Желая ти много доволни клиенти от твоята работа

За мене това е постъпка на човек,който е сериозен и аз го оценявам,и на който бих се доверил да ми преглежда и поправя колата,и аз съм сигурен,че един ден ще мина през София и през неговия сервиз.
Без да съм го виждал и да го познавам,това е жест към мене,и го препоръчвам като сериозен човек !
Не съм човек,който прави евтини комплименти,и в случая казвам каквото мисля!
Желая ти много доволни клиенти от твоята работа

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Re: "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service
Благодаря за добрите думи, колега. 
Държа ако имаш път към София да се обадиш - поне за по кафе (стига да имаш време).
Относно моето "откликване" ... нали в крайна сметка за това сме тук - за да си помагаме кой с каквото може !

Държа ако имаш път към София да се обадиш - поне за по кафе (стига да имаш време).
Относно моето "откликване" ... нали в крайна сметка за това сме тук - за да си помагаме кой с каквото може !

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- boyanshopov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318 Touring
- Мечтае да кара: BMW E36 328 Touring
Здравейте,
Направо не мога да повярвам като чета тук .... толкова много .... и само, меко казано, хубави неща
В момента нямам провлем с колата, дачукта на дърво, но ако имам със сигурност ще дойда при вас
Сега, за да не съм оффтопик, искам да питам следното - правите ли диагностика и препоръки при покупка на кола, един приятел ще се присъединява към "сектата", спрял се е на Е46-чка и иска преди да плати колата накой да го посъветва дали да я вземе?
Продължавайте в същия дух и скоро да направите втори сервиз ... някъде към Дружба

Направо не мога да повярвам като чета тук .... толкова много .... и само, меко казано, хубави неща

Сега, за да не съм оффтопик, искам да питам следното - правите ли диагностика и препоръки при покупка на кола, един приятел ще се присъединява към "сектата", спрял се е на Е46-чка и иска преди да плати колата накой да го посъветва дали да я вземе?
Продължавайте в същия дух и скоро да направите втори сервиз ... някъде към Дружба

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Благодаря за хубавите думи, колега.
Правим диагностика на място...но само с предварителна уговорка...
Принципно предпочитаме да гледаме колата "на наш терен"...за да може да се огледа както трябва и ходовата част, която често е не по-малко проблемна чисто финансово ако се взема "на сляпо"...а, да ... не си мълчим пред търговците от Горубляне и ... в няколко автокъщи вече не ни допускат...което е в реда на нещата след скандалите, които са се състояли при оглед на автомобили...
Та...ако трябва да говорим сериозно - диагностика на място - да.
И въпреки това - най-добрият вариант е колата при нас - едно, че цената за диагностиката е по-ниска и второ, че огледа на ходовата част от-до е символичен като цена
Правим диагностика на място...но само с предварителна уговорка...
Принципно предпочитаме да гледаме колата "на наш терен"...за да може да се огледа както трябва и ходовата част, която често е не по-малко проблемна чисто финансово ако се взема "на сляпо"...а, да ... не си мълчим пред търговците от Горубляне и ... в няколко автокъщи вече не ни допускат...което е в реда на нещата след скандалите, които са се състояли при оглед на автомобили...
Та...ако трябва да говорим сериозно - диагностика на място - да.
И въпреки това - най-добрият вариант е колата при нас - едно, че цената за диагностиката е по-ниска и второ, че огледа на ходовата част от-до е символичен като цена

- boyanshopov
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318 Touring
- Мечтае да кара: BMW E36 328 Touring
Благодаря за за бързия отговор! Значи, когато се спрем на кола, ако търговеца се съгласи, ще я докараме при вас. Преди това ще звънна по телефона да си запишем час ...
Много успех от мен .... 

Тук е момента да кажа, че моята Е46-ца точно Ванката и Васко я гледаха при тях и съм много доволен
После и обслужването беше пак при тях и пак нямам забележки, единствения ми проблем беше да успея да се доредя до телефона и да говоря с Dimitroff 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Бързи, смели, сръчни! Колата беше обслужена с филтри и масълце за студената зима.
Благодаря, приятели!
Благодаря, приятели!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
boyanshopov написа:Благодаря за за бързия отговор! Значи, когато се спрем на кола, ако търговеца се съгласи, ще я докараме при вас. Преди това ще звънна по телефона да си запишем час ...Много успех от мен ....

Rainbow написа:Тук е момента да кажа, че моята Е46-ца точно Ванката и Васко я гледаха при тях и съм много доволенПосле и обслужването беше пак при тях и пак нямам забележки, единствения ми проблем беше да успея да се доредя до телефона и да говоря с Dimitroff

RaHzElChO написа:Бързи, смели, сръчни! Колата беше обслужена с филтри и масълце за студената зима.
Благодаря, приятели!
Ние ти благодарим за това, че гласуваш за пореден път доверие колата да се гледа/пипа/обслужва/ремонтира при нас

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
"DSC Performance" Ltd. уведомява своите приятели и клиенти, че предвид предстоящите Коледни и Новогодишни празници ще ПОЧИВА на следните дати:
24,25,26 декември.
Работни: 27,28, 29 декември.
Няма да работи на: 30,31 декември....01,02,03...и колкото е нужно (до 07 януари), за да нормализираме сърдечният си ритъм и дейността на черните си дробове
Екипът желае весело прекарване на предстоящите празници и леко и безаварийни придвижване на всички приятели и клиенти!
24,25,26 декември.
Няма да работи на: 30,31 декември....01,02,03...и колкото е нужно (до 07 януари), за да нормализираме сърдечният си ритъм и дейността на черните си дробове

Екипът желае весело прекарване на предстоящите празници и леко и безаварийни придвижване на всички приятели и клиенти!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ванка, не можахме днес да се чуем по телефона. Кажи един час кога да мина следващата седмица (когато и да е тия дни) за зануляване на грешка (е39 тдс) + преглед ходова част.
Мерси.
Мерси.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Звънкай утре - ще те вместим, макар и трудно 
Вчера и днес сме хипер претоварени...утре пак ще е така, но ще се постараем да получиш 15мин за огледа и колкото е нужно за диагностиката

Вчера и днес сме хипер претоварени...утре пак ще е така, но ще се постараем да получиш 15мин за огледа и колкото е нужно за диагностиката

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Знам си аз, че ти си номер 1 пич
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Dimitroff написа:"DSC Performance" Ltd. уведомява своите приятели и клиенти, че предвид предстоящите Коледни и Новогодишни празници ще ПОЧИВА на следните дати:
24,25,26 декември.
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги