АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service & Care
Dimitroff написа:ICE - от понеделник съм на линия - ако все още имаш нужда и желание - звънни и ще се разберем.
Г-н dimitroff, много ми е приятно че вече пишеш тук. Това означава, че си по-добре. Ако не си разбрал аз си те чакам бе Ванка.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- ICE
- Ледения
-
Бях написал един мнооого дълъг пост - разказ за днешното ми пребиваване при Dimitroff & Васко, но нещо сгафих и се изтри. Искам да кажа че момчетата са супер (за Dimitroff си го знаех де!). С Васко се запознахме "официално" днес. Момчето наистина много разбира от хардуер-а. На някои от въпросите ми, дори не ме изчакваше да ги завърша и ми отговаряше, показател че е много навътре по темата БМВ и те разбира с половин дума. На други негови въпроси пък аз му отговарях още преди да ги е задал, и се получи много интересно, защото разговорите бяха на ниво, което допълнително увеличи удоволствието от престоя ми при тях днес (цял ден!). Като резултат колата лети. Цената на ремонта е резонен. Старанието, което положиха за да ми оправят колата беше забележително. Дори когато се стъмни продължиха, докато не я събраха цялата кола, за да мога да си тръгна с нея. Имаше много бонуси, които сега няма да споменавам.
Момчета БЛАГОДАРЯ ВИ, че върнахте усмивката на лицето ми, и че благодарение на вас ми се случи и нещо хубаво днес, в този shit-и ден!
Продължавайте все така!
ПП. Май пак стака дълъг пост!
хахаха
Момчета БЛАГОДАРЯ ВИ, че върнахте усмивката на лицето ми, и че благодарение на вас ми се случи и нещо хубаво днес, в този shit-и ден!
Продължавайте все така!

ПП. Май пак стака дълъг пост!
хахаха
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Благодаря за добрите думи
Както вече ти казах - безкрайно много се радвам, че проблема се оказа точно това, което предполагахме при дадените симптоми и показания от диагностиката и се реши бързо, качествено и евтино - това ми е любимият завършек на нещата!
Пожелавам ти всички проблеми по колата да са ти все такива - елементарни
Надявам се също да си е струвало чакането (почти 2 седмици ме чака...)

Както вече ти казах - безкрайно много се радвам, че проблема се оказа точно това, което предполагахме при дадените симптоми и показания от диагностиката и се реши бързо, качествено и евтино - това ми е любимият завършек на нещата!

Пожелавам ти всички проблеми по колата да са ти все такива - елементарни

Надявам се също да си е струвало чакането (почти 2 седмици ме чака...)

- ICE
- Ледения
-
Заслужаваше си и още как....
ПП. Днес ти звънях да те подсетя за филтъра за картерните газове (защото не ми даде цена) и да се разберем за утре, дали ще можем да сменяме тампоните на носачите, но ти както винаги мразиш да вдигаш телефона! Как ще я караме тази наша любов не знам!
На всички искам да кажа, че съм капризен като клиент, а останах много доволен от свършената работа от Dimitroff и Ванката.
Така че, ако успеете да се свържете с Dimitroff по телефона
, отивайте няма да сбъркате!

ПП. Днес ти звънях да те подсетя за филтъра за картерните газове (защото не ми даде цена) и да се разберем за утре, дали ще можем да сменяме тампоните на носачите, но ти както винаги мразиш да вдигаш телефона! Как ще я караме тази наша любов не знам!

На всички искам да кажа, че съм капризен като клиент, а останах много доволен от свършената работа от Dimitroff и Ванката.
Така че, ако успеете да се свържете с Dimitroff по телефона

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Ванката от толкова работа не може да си вдигне телефона наистина. Затова днес отидох на крака там и се разбрах с Васко утре да оставя колата за няколко неща
Иване, само забравих да кажа на Васко, че искам и смяна на маслото(5в30 каквото ми препоръчаш) и филтрите(маслен, горивен, купе и въздушен) с такива по твой избор. Ако си забравил - Е46 320Д 136 коня. Дано го прочетеш сутринта, за да не те затрудня по някакъв начин, като дойда на обед

Иване, само забравих да кажа на Васко, че искам и смяна на маслото(5в30 каквото ми препоръчаш) и филтрите(маслен, горивен, купе и въздушен) с такива по твой избор. Ако си забравил - Е46 320Д 136 коня. Дано го прочетеш сутринта, за да не те затрудня по някакъв начин, като дойда на обед

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Еййй....нахранихте ме рано-рано
Ice - oтговарям ти нещо, което сам знаеш - филтър картерни газове е само оригинален - цената му в зависимост от отстъпката е между 100 и 110 лева
Стойчо -

Ice - oтговарям ти нещо, което сам знаеш - филтър картерни газове е само оригинален - цената му в зависимост от отстъпката е между 100 и 110 лева

Стойчо -

- ICE
- Ледения
-
Пак се връшам от Dimitroff & Васко. Днес правихме разни нови неща, масла+филтри+филтър картерни газове+тампон мотор+ремонт алтернатор, с две думи много работа отхвърлихме днес. Всичко е супер, както миналия път. Доволен съм от момчетата (само не ми хвърляйте старите части, аз обичам да си ги колекционирам
).
Пак имаше бонусче. Ех Dimitroff, от тази Coca-Cola, която всеки един от нас (доволен клиент) ти носи, скоро няма да влезнем във форма друже!А и с онези сладки-сладки Милки.....
(само жена ти да не си помисли че говорим за жени...хахаха)

Пак имаше бонусче. Ех Dimitroff, от тази Coca-Cola, която всеки един от нас (доволен клиент) ти носи, скоро няма да влезнем във форма друже!А и с онези сладки-сладки Милки.....

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
Бонусите са заслужени 
Добре, че не си отварял хладилника да разбереш за какво е колата
))

Добре, че не си отварял хладилника да разбереш за какво е колата

- ICE
- Ледения
-
Dimitroff написа:Добре, че не си отварял хладилника да разбереш за какво е колата))
Хахаха, колата е за ..... маса!!!
Другият път трябва да взема нещо спиртно, че само с кола, ще ръждясаме.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
Да си кажа и аз
Както всеки писал в темата ми се иска и аз да изразя благодарности отново на момчагите за положения труд и усилия за да върнат моята люБима в правия път
..... от многобройните и все различни постове (за болежките които сме имали с нашите Бими ) та до благодарствените, където всеки казва колко е доволен, предполагам че Ни е ясно колко са в час тези момчета!!!
Благодаря Ви приятели!!! Красавицата мърка като котенце, не се чуди, не се замисля...единственото което прави е това да бърза да изпълни всяко мое желание
.......бях забравил това чувство!

Както всеки писал в темата ми се иска и аз да изразя благодарности отново на момчагите за положения труд и усилия за да върнат моята люБима в правия път

Благодаря Ви приятели!!! Красавицата мърка като котенце, не се чуди, не се замисля...единственото което прави е това да бърза да изпълни всяко мое желание

- ICE
- Ледения
-
Днес сменихме и тампоните на носачите, и замихме със "Шумахер" (едно малко и много бързо и чевръсто момче при Dimitroff) колата отдолу, за да следим дали ще има някакви проблеми. Та приключихме с техническата част по колатра. Още един път голямо благодарско.
ПП. А Dimitroff как вкусно готвиииии....пръстите да си оближеш. Мерси друже. Давайте все така! Много успехи и до нови срещи.
ПП. А Dimitroff как вкусно готвиииии....пръстите да си оближеш. Мерси друже. Давайте все така! Много успехи и до нови срещи.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
СТАЛИН написа:Да си кажа и аз
Както всеки писал в темата ми се иска и аз да изразя благодарности отново на момчагите за положения труд и усилия за да върнат моята люБима в правия път..... от многобройните и все различни постове (за болежките които сме имали с нашите Бими ) та до благодарствените, където всеки казва колко е доволен, предполагам че Ни е ясно колко са в час тези момчета!!!
Благодаря Ви приятели!!! Красавицата мърка като котенце, не се чуди, не се замисля...единственото което прави е това да бърза да изпълни всяко мое желание![]()
![]()
.......бях забравил това чувство!
![]()
![]()
Радвам се, че се довери на диагнозата и сега колата е в добро здраве и съответстваща динамика, Васко

ICE написа:Днес сменихме и тампоните на носачите, и замихме със "Шумахер" (едно малко и много бързо и чевръсто момче при Dimitroff) колата отдолу, за да следим дали ще има някакви проблеми. Та приключихме с техническата част по колатра. Още един път голямо благодарско.
ПП. А Dimitroff как вкусно готвиииии....пръстите да си оближеш. Мерси друже. Давайте все така! Много успехи и до нови срещи.![]()
Радвам се, че си доволен, ICE

П.с. Храната освен, че е вкусна е и разнообразна както сам видя

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Dimitroff написа:ICE написа:ПП. А Dimitroff как вкусно готвиииии....пръстите да си оближеш. Мерси друже. Давайте все така! Много успехи и до нови срещи.[/i][/color]
Радвам се, че си доволен, ICE
П.с. Храната освен, че е вкусна е и разнообразна както сам видя)
С две думи - Chef Dimitroff

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги