АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- Alegron
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30
"DSCPerformance" Ltd. - BMW Service & Care
Васко и Иван са изключително коректни! Ще направят всичко което е по силите им, даже и в повече. Благодаря най вече на Иван, защото отидох при него в момент на отчаяние, а той направи всичко необходимо за да се радвам отново на колата. Успех момчета!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service & Care
Alegron написа:Васко и Иван са изключително коректни! Ще направят всичко което е по силите им, даже и в повече. Благодаря най вече на Иван, защото отидох при него в момент на отчаяние, а той направи всичко необходимо за да се радвам отново на колата. Успех момчета!
Не е важно какво правим ние - за нас е важно собствениците на автомобилите, който са ни гласували доверие да останат удовлетворени и да шофират колите си с усмивка след като си тръгнат от нас

- Mitiracing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 Lci N55 /CBR 1100 XX/S1000RR
Лошото е,че всички ходим в момент на отчаяние,но за сметка на това.Как беше:"който разбира тук се спира".Браво на момчетата,така се гради сервиз и доверие,на мен също по-голямо удоволствие ми доставя да видя клиента доволен,усмихнат и радващ се отново на превозното си средство.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Вече ми стана навик да пиша в темата, но истината е, че често ходя при Васко и Иван. Не защото има кой знае какво да се прави по колата, но винаги е приятно да видиш някой познат и да обмениш мнения и идеи със сродни души. Дано не пречим много на майсторите, като обикаляме около тях като лешояди.
Днес обаче бях по сериозен повод. Преди 2 дни ми замина демпферната шайба. Явно е тръгнала отдавна, но сега тотално се сцепи и парчетата отчупена гума и превъртащият вал бяха достатъчно доказателство.След като ми падна и акумулатора и се наложи да ме теглят до сервиза, Васко се зае в полеви условия, защото каналът беше зает от друга кола и с крокодилчето започна да сменя шайбата. Близо 2 часа лежа в тъмницата под колата, докато всичко не пасна перфектно. Логично, трябваше и ток да ми даде и допълнително го забавих.
Във всеки друг сервиз щях да оставя колата и да дойда на следващия ден, а момчетата от DSCPerformance направиха и невъзможното, за да си тръгна с работеща кола.
Благодаря ви момчета, дано скоро клиентите ви станат толкова много, че да се наложи да смените помещението и все повече коли да чакат отпред!

Днес обаче бях по сериозен повод. Преди 2 дни ми замина демпферната шайба. Явно е тръгнала отдавна, но сега тотално се сцепи и парчетата отчупена гума и превъртащият вал бяха достатъчно доказателство.След като ми падна и акумулатора и се наложи да ме теглят до сервиза, Васко се зае в полеви условия, защото каналът беше зает от друга кола и с крокодилчето започна да сменя шайбата. Близо 2 часа лежа в тъмницата под колата, докато всичко не пасна перфектно. Логично, трябваше и ток да ми даде и допълнително го забавих.
Във всеки друг сервиз щях да оставя колата и да дойда на следващия ден, а момчетата от DSCPerformance направиха и невъзможното, за да си тръгна с работеща кола.
Благодаря ви момчета, дано скоро клиентите ви станат толкова много, че да се наложи да смените помещението и все повече коли да чакат отпред!

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
+1 Доволен !
В петък ходих за смяна на клапан за картерните газове, а на моя мотор тоя клапан е забит на
.
Пичовете си строшиха ръцете, ама всичко стана както трябва... Да не говорим колко неясни за мен неща ми обясниха и на колко въпроса ми отговориха.
Доколкото чух, вече си търсят по-голямо помещение, но като гледам как ги търсят(и с право), ще се наложи помещението да е бая голямо.
Евала пичове, най-накрая открих сервиз където да си карам колата без притеснения.
В петък ходих за смяна на клапан за картерните газове, а на моя мотор тоя клапан е забит на

Пичовете си строшиха ръцете, ама всичко стана както трябва... Да не говорим колко неясни за мен неща ми обясниха и на колко въпроса ми отговориха.
Доколкото чух, вече си търсят по-голямо помещение, но като гледам как ги търсят(и с право), ще се наложи помещението да е бая голямо.
Евала пичове, най-накрая открих сервиз където да си карам колата без притеснения.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Този месец много ми се събраха посещенията при Васко и Иван, но явно нямам късмет. Първо демпферната шайба, сега горивната помпа за високо налягане. Васко направи всичко възможно, че и много повече, за да може колата днес да работи изрядно. По-важното е, че съм жив и здрав, след като колата изгасна в движение по магистралата със 140 км/ч.Останалото не е за разказване, защото е свързано с изгубено време, нерви и пари.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Васко не познавам, но за Dimitroff мога да кажа, че е рядко срещан стойностен човек и манЯк на марката, който е винаги готов да се отзове и да помогне. Веднъж дойде в един мол, късно вечерта (явно беше на работа), за да ми препрограмира един ключ за една Е46-ца и ..... при това не ми взе пари. За мен е щастие, че го познавам.
Желая ви много големи успехи!
Желая ви много големи успехи!

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- ICE
- Ледения
-
В понеделник (01.10) трябваше да отида при колегата Dimitroff за "лекуване" на някои проблеми по новата кола. в събота трябваше да се чуем, но така и не се чухме. Някой да каже дали Ванката е на работа и дали сервиза работи, че съм далечко да се разходя до там?
Последна промяна ICE на 06 Окт 2012, 10:04, променена общо 1 път
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
ICE написа:В понеделник (01.10) трябваше да отида при колегата Dimitroff за "лекуване" на някои проблеми по новата кола. в събота трябваше да се чуем, но така и не се чухме. Някой да каже дали Ванката е на работа и дали сервиза работи, че съм далечко да се разходя до там?
Ванката не е на работа от известно време, имаше здравословен проблем и още се лекува. Можеш да звъннеш на 0877 370475 - Васко. Той ще ти свърши работа за ремонтите, ако си за диагностика - чакаш Иван да се върне, вероятно следващата седмица.
- ICE
- Ледения
-
Да, знаех че се лекува, но предположих, че вече всичко е минало и заминало.
Да му пожелаем, скорошно оздравяване и всичко неприятно да остане зад гърба му.
Да му пожелаем, скорошно оздравяване и всичко неприятно да остане зад гърба му.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
ICE - от понеделник съм на линия - ако все още имаш нужда и желание - звънни и ще се разберем.
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги