Халогени
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Халогени
Колеги помагайте сега
Колата оригинално явно не е имала халогени, обаче като се рових ей сега из форума, разбрах, че си имало оригинална инсталация за тях. Видях релето там си е ( даже и го замерих-работи), но проблема е че копчето ми е единично( което до фаровете). Нали по принцип, когато има халогени е двойно- едното за отпред, другото за стопа за мъгла... та при мен е само за отзад. Дали ако намеря двойно и ако го сложа ще си тръгне без никакъв проблем или трябва да правя нещо по инсталацията
Колата е двоен стоп
Въпроса е следният:
Някой може ли да ми каже как точно изглеждат буксите за халогените, защото мойте там са много и не мога да ги различа
Някой да ми продаде едно такова копченце
и както по- горе казах дали като сложа новият бутон ще си заработи както трябва 

Някой може ли да ми каже как точно изглеждат буксите за халогените, защото мойте там са много и не мога да ги различа

Значи намерих две еднакви кръгли букси от двете страни... крачетата са им много тънки, като игла, да се надяваме че са теporostorm написа:
Кабела с буксата, който излиза от халогена с номер 2, това е буксата на халогена, която влиза в буксата на ел. инсталацията. Горе/долу можеш да си представиш за каква форма говорим. Продълговат цилиндър. Намират се под фаровете, като махнеш пластмасовите капази зад фаровете трябва да ги видиш.

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
intenZive написа:Значи намерих две еднакви кръгли букси от двете страни... крачетата са им много тънки, като игла, да се надяваме че са теМерси porostorm А сега остават другите два въпроса
Колега, при мен нямаше нищо за препряване. Просто си взех едно двойно копче за 10лв и го сложих на мястото на единичното. Аз съм троен стоп, но спред мен няма да има разлика
Пусни една тема в "купува" че търсиш двойно копче за халогени и вярвам ще има колеги които да ти продадат

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
ОКstarfishko написа:intenZive написа:Значи намерих две еднакви кръгли букси от двете страни... крачетата са им много тънки, като игла, да се надяваме че са теМерси porostorm А сега остават другите два въпроса
Колега, при мен нямаше нищо за препряване. Просто си взех едно двойно копче за 10лв и го сложих на мястото на единичното. Аз съм троен стоп, но спред мен няма да има разлика
Пусни една тема в "купува" че търсиш двойно копче за халогени и вярвам ще има колеги които да ти продадат

5 мнения
• Страница 1 от 1