Халогени

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Халогени

Мнение от intenZive » 15 Юни 2008, 12:59

Колеги помагайте сега :) Колата оригинално явно не е имала халогени, обаче като се рових ей сега из форума, разбрах, че си имало оригинална инсталация за тях. Видях релето там си е ( даже и го замерих-работи), но проблема е че копчето ми е единично( което до фаровете). Нали по принцип, когато има халогени е двойно- едното за отпред, другото за стопа за мъгла... та при мен е само за отзад. Дали ако намеря двойно и ако го сложа ще си тръгне без никакъв проблем или трябва да правя нещо по инсталацията :?: Колата е двоен стоп :lol: Въпроса е следният:
Някой може ли да ми каже как точно изглеждат буксите за халогените, защото мойте там са много и не мога да ги различа :uups: Някой да ми продаде едно такова копченце :) и както по- горе казах дали като сложа новият бутон ще си заработи както трябва :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 15 Юни 2008, 15:23

Изображение
Кабела с буксата, който излиза от халогена с номер 2, това е буксата на халогена, която влиза в буксата на ел. инсталацията. Горе/долу можеш да си представиш за каква форма говорим. Продълговат цилиндър. Намират се под фаровете, като махнеш пластмасовите капази зад фаровете трябва да ги видиш.
:yes:

Потребител
Аватар

Мнение от intenZive » 15 Юни 2008, 19:41

porostorm написа:Изображение
Кабела с буксата, който излиза от халогена с номер 2, това е буксата на халогена, която влиза в буксата на ел. инсталацията. Горе/долу можеш да си представиш за каква форма говорим. Продълговат цилиндър. Намират се под фаровете, като махнеш пластмасовите капази зад фаровете трябва да ги видиш.
Значи намерих две еднакви кръгли букси от двете страни... крачетата са им много тънки, като игла, да се надяваме че са те :) Мерси porostorm А сега остават другите два въпроса ;)

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 15 Юни 2008, 20:29

intenZive написа:Значи намерих две еднакви кръгли букси от двете страни... крачетата са им много тънки, като игла, да се надяваме че са те :) Мерси porostorm А сега остават другите два въпроса ;)

Колега, при мен нямаше нищо за препряване. Просто си взех едно двойно копче за 10лв и го сложих на мястото на единичното. Аз съм троен стоп, но спред мен няма да има разлика

Пусни една тема в "купува" че търсиш двойно копче за халогени и вярвам ще има колеги които да ти продадат ;)
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

Потребител
Аватар

Мнение от intenZive » 17 Юни 2008, 11:06

starfishko написа:
intenZive написа:Значи намерих две еднакви кръгли букси от двете страни... крачетата са им много тънки, като игла, да се надяваме че са те :) Мерси porostorm А сега остават другите два въпроса ;)

Колега, при мен нямаше нищо за препряване. Просто си взех едно двойно копче за 10лв и го сложих на мястото на единичното. Аз съм троен стоп, но спред мен няма да има разлика

Пусни една тема в "купува" че търсиш двойно копче за халогени и вярвам ще има колеги които да ти продадат ;)
ОК :) Мерси много, сега ще пусна темата :)

Назад към E30