Относно 325 двигателя
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Относно 325 двигателя
Здравеите фенове , искам да си закупя такъв автомобил БМВ Е30 325 170 коня ли нз колко е , не съм проверил.Какви отзови ще ми дадете за този автомобил.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
мноооооооооо трудно се намира 4итаво такова и ако намериш ще е на няква солидна сума
един познат сумати време търси и няма и няма 4е преди няколко дена взе едно 325 от свиленград за 1600 лв ама тотално разбито и сега 6те го прави сигурно 3 месеца и кои знае колко кинти 6те хвърли

един познат сумати време търси и няма и няма 4е преди няколко дена взе едно 325 от свиленград за 1600 лв ама тотално разбито и сега 6те го прави сигурно 3 месеца и кои знае колко кинти 6те хвърли

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
за такъв автомобил само положителни отзиви... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Успех с търсенето...........

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
re
stambo_81dg написа:мноооооооооо трудно се намира 4итаво такова и ако намериш ще е на няква солидна сума
един познат сумати време търси и няма и няма 4е преди няколко дена взе едно 325 от свиленград за 1600 лв ама тотално разбито и сега 6те го прави сигурно 3 месеца и кои знае колко кинти 6те хвърли![]()
xixiix не че е за смеене ама и аз чух от един френд че еди си кои го бил зел боло мнооо чурук матора пална трагедия и маи имал пукнат блок. а ако е това сащото дето преди беше в х-во има и челен удар...дано да се размине с малко кинти да тръгне като хората

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: re
BMW_DRIVER написа:stambo_81dg написа:мноооооооооо трудно се намира 4итаво такова и ако намериш ще е на няква солидна сума
един познат сумати време търси и няма и няма 4е преди няколко дена взе едно 325 от свиленград за 1600 лв ама тотално разбито и сега 6те го прави сигурно 3 месеца и кои знае колко кинти 6те хвърли![]()
xixiix не че е за смеене ама и аз чух от един френд че еди си кои го бил зел боло мнооо чурук матора пална трагедия и маи имал пукнат блок. а ако е това сащото дето преди беше в х-во има и челен удар...дано да се размине с малко кинти да тръгне като хората
че е пълна трагеди я да така е ,за пукнат блок незнам

с малко кинти няма да се размине то е ясно но човека ги има а и му се занимава и явно ще го съживи

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
ми то си е Е30 като си4ки други само дето е с 2.5л мотор.върви доволно.ама дето ше търсиш 4итаво такова за еди си колко хиляди лева,що не си земеш каквато и да е 4итава е30 и не платиш на някой да ти резне един по нов мотор в купето.аз честно казано не бих продал читава 325и за по малко от 5 бона и не забравяй 4е колкото и да е 4итава винаги има къде да налееш още пари
не ме питай от де знам 

- justinmaggie
- кандидат ентусиаст
-
Като цяло страшно много ми харесват е30-ките и отделно 325 е наи мощния като изключим М-ките нали ??
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
колко си готов до дадеш за такава кола
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
Re: re
stambo_81dg написа:BMW_DRIVER написа:stambo_81dg написа:мноооооооооо трудно се намира 4итаво такова и ако намериш ще е на няква солидна сума
че е пълна трагеди я да така е ,за пукнат блок незнам![]()
с малко кинти няма да се размине то е ясно но човека ги има а и му се занимава и явно ще го съживи
колата вече е с нови сегменти нови лагери (основни биелни )
нови семеринги
гарнитури
дюзи от м50
и ново купе още нее в движение но ще се чуе
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Успех

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2