кабели за сВещите
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
кабели за сВещите
хмм малко помощ...единия от кабелите (4ти цилиндар ) се е напукал и имам самнения 4е се е прекаснал 1 пат дава 5.5 Кома друг пат 1 тоес безкраиност.....преебан е..
в магазините ми продават някакви оргинални за 65 лв
струва ми се смешно да дам толко пари за такова нещо
мисалта ми е ако някои знае от каква кола мога да сложа някои кабел някоя по евтина или по стара (моита е БМВ 318и двоен стоп) премерих от москвич не стават
някои ако знае някоя далавера плс да каже 
в магазините ми продават някакви оргинални за 65 лв
струва ми се смешно да дам толко пари за такова нещо
мисалта ми е ако някои знае от каква кола мога да сложа някои кабел някоя по евтина или по стара (моита е БМВ 318и двоен стоп) премерих от москвич не стават

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
65 лева - не можах да разбера, но това много ли ти се струва
Мен ми се струват подозрително малко, защото ако отидеш в някои по-скъпи сервизи могат да ти искат 200 лева за кабели, например.

BMW only!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
класикBMWfenomen написа::mhihi:бате кво говориш 200 лева та аз ще дам още 200 и ще си купа още една такава...............това е кола на 25г
a ako неможеш да си смениш едни кабели сам та трее да ходиш в сервиз .....това озна4ава 4е не си балгарин
балгарина може сичко за без пари аиде хора помагаите

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Нещо си се объркал да ти кажа. И аз си мислех някакви такива неща, но щом искаш да караш БМВ ще трябва да бъркаш здраво, иначе колата ти ще се превърне в нещо далечно от истински баварец. Ако отидеш на национален събор или поне на седмична сбирка на БМВ клуба ще видиш за какво говоря - качи се в някоя перфектна Е30-ка и после я сравни с твоята
Какъв е смисъла да караш БМВ и да слагаш части от гробищата за коли, по-добре си вземи нещо друго - голфче 2-ка, опелче кадет, с тях ще ти е далеч по-лесно, няма да даваш никакви пари:)

BMW only!
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
BMWfenomen написа::mhihi:бате кво говориш 200 лева та аз ще дам още 200 и ще си купа още една такава...............това е кола на 25г
a ako неможеш да си смениш едни кабели сам та трее да ходиш в сервиз .....това озна4ава 4е не си балгарин
балгарина може сичко за без пари аиде хора помагаите
Прав си напълно

А съм бЪлгарин, прителю балгарин, е такива балгари като теб са за пример на обществото!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
брат моита кола ако отиде на някои от тези сабори ще се смеят мноо хора на нея...има я в раздела наи селски тунингованите бмв-та...аз осазнавам това осазнавам 4е тази кола няма да я карам още далго максимум 1-2-3 г докато си стапя на краката аз сам на 21г и сам изкарвам секи лев които имам немога да дам 1/4 от заплатата си за кабели....а пич прати ми някакв телефон ако си от сф ще ти зема кабелите ще почерпа ...надявам се да си сериозен 

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
а на последния пи4 ще кажа нещо.... немога да си намера тази буква хаха не сички седяд по цял ден пред пс-то....ЪЪЪЪЪЪ ^І^
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми ако толкоз те тресе кинтонемията, свали тоя кабел, отиди в най-близкия ауто-ала-бала магазин и го покажи на продавача. За колосалната сума от 2 до 5 лева се сдобиваш с какъвто кабел пожелаеш - на дължина, на дебелина, на цвят, на вкус, на мирис, на опън, на напън и т.н. Пък после може и да отпецне маторя...
It's not who You are, it's who You know...
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2