Някой нека ми каже да не правам глупости...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
Някой нека ми каже да не правам глупости...
Сериозно размислувам да си сменам е30ката, за форд пробе II V6 2.5 gt 1995.
много ми се аресва тоа пробе, ама когато помислам да остаам е30 срцето ме доболе... ама размислам на вариант оти пробето е мноого ефтино да го покарам някое време и да си земам някойа по хубава е30ка со някой екстри...
много ми се аресва тоа пробе, ама когато помислам да остаам е30 срцето ме доболе... ама размислам на вариант оти пробето е мноого ефтино да го покарам някое време и да си земам някойа по хубава е30ка со някой екстри...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Kире, бъди сигурен ,че ще ти омръзне почти веднага тая кола и после трябва съвсем да я подариш ,щото те цени нямат никакви ...
Като се сетя едно време колко хитови бяха и сега почти не виждам по улиците такива коли
Това беше джоин венчър между Форд и Мазда в две поколения и всичко приключи много,много тихо - от тези модели няма спомени вече
Направо търси Е30-ска - между другото как стои въпроса с вноса на употребявани автомобили при вас
Георги Пенчев
Като се сетя едно време колко хитови бяха и сега почти не виждам по улиците такива коли

Това беше джоин венчър между Форд и Мазда в две поколения и всичко приключи много,много тихо - от тези модели няма спомени вече

Направо търси Е30-ска - между другото как стои въпроса с вноса на употребявани автомобили при вас

Георги Пенчев
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
А и съм чувал, че не бежили много тия Форд-ове ... дири по-лепа Е30-ка 

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако смениш с този форд трябва да си вземеш и карта за градския транспорт 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- македонец
- младши ентусиаст
-
[steeN] написа:ако смениш с този форд трябва да си вземеш и карта за градския транспорт
За тоа си 100% прав,
въпроса с вноса на употребявани автомобили при е катастрофа, немога да си докарам е30ка од Германия, смеее да се внесе наимного стара 8 години, ако искам да земам од германия е30ка единствен шанс ми е да йа направам на блгарски табли и да намерам блгарски пасапорт.
Много се думам за пробето, много ефтино могам да го земам, гледам на еbay мотори по 300$, и да го продам за много повеке...
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Не се набутвай с тоз леген,ще ти побелее косицата,нито върви много,нито качество има

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Кириле!!! Ще се караме с тебе!!! Ако се качиш на ФОРД ке те утепам

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
- македонец
- младши ентусиаст
-
Дилян Пенчев написа:Кириле!!! Ще се караме с тебе!!! Ако се качиш на ФОРД ке те утепам![]()

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Re: Някой нека ми каже да не правам глупости...
македонец написа:Сериозно размислувам да си сменам е30ката, за форд пробе II V6 2.5 gt 1995.
абе ти циганин и форф да си виждал зимно време да работят?я си караи колата и си сфиркаи

- македонец
- младши ентусиаст
-
Re: Някой нека ми каже да не правам глупости...
BMW дизаин написа:абе ти циганин и форф да си виждал зимно време да работят?я си караи колата и си сфиркаи![]()
ама и у лето у жежкото не работат

Поздрав Кире
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
/
и моята неме слуша много но това е като жената колко повече я караш толкоз по бързо се амортизира
данесе обидят жените 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2