Проблем с лампата на маслото при палене
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с лампата на маслото при палене

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Имах същия проблем и се появи след като свалях картера да го заваряват,при мен най-вероятно се беше осукал от заварянето и ми опираше сондата на маслената помпа в дъното му 

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
извинявам се, че се намесвам ама да не пускам нова тема:
При мен след като свалих картера (за заваряване
) свети, но не непрекъснато горната лампа за маслото на check control-а. Долната не свети!
Масло има... Някой да има някаква идея ако проблема е в някой куплунг дека да го дирим
При мен след като свалих картера (за заваряване

Масло има... Някой да има някаква идея ако проблема е в някой куплунг дека да го дирим

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
От ляво като застанеш на мотора и картера е леко изнесен настрани и от горния край на картера има един датчик с куплунг, обикновенно куплунга е хванат с едно болтче за блока и трябва да се цъкне мъжката му част идваща от инсталацията на мотора
Това е за нивото на маслото датчика!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Абе днеска ми направи впечатление,че и гореща го прави.Не вярвам да има някакьв боклук,защото всичко беше почистено идеално.Единственото което може да е станало е да сьм изкривил сондата,ама пьк чак толкова голяма пауза на гаснене на лампата от това не ми се вярва.Сьмнявам се в лагерите(боже опази).
Проблемьт май стана сериозен.Сега на празен ход,когато паднат оборотите около 450-500 лампата почва да мига,но колата работи сьвсем спокойно,стрелката на оборотомера се разхожда кьдето я пратиш(щот няма ограничител) и не дава признаци за някакьв проблем.Давайте акьл,щот нямам гараж и не ми се лежи пред блока и да се лутам
и да се вайкам.

10 мнения
• Страница 1 от 1