GLASS HOLDING FRAME
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
GLASS HOLDING FRAME
Колеги,
забелязах, че някой (вероятно крайно нуждаещ се) ми е дигнал въпросните неща от двата къси фара.
Става въпрос за позиция 4 от схемата:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05
Въпросът ми към клуба на знаещите е:
тия неща само за красота ли са или държат стъклата на фаровете (както подсказва заглавието)?
danke за информацията
забелязах, че някой (вероятно крайно нуждаещ се) ми е дигнал въпросните неща от двата къси фара.
Става въпрос за позиция 4 от схемата:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=63&fg=05
Въпросът ми към клуба на знаещите е:
тия неща само за красота ли са или държат стъклата на фаровете (както подсказва заглавието)?
danke за информацията
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми за красота са ,стъклото е залепрно за рефлектора
Никога ли не си си разглобявал фаровете
Интересно ми е каква кука са си приспособили за да ти ги отмъкнат без да сваляъ решетките

Никога ли не си си разглобявал фаровете

Интересно ми е каква кука са си приспособили за да ти ги отмъкнат без да сваляъ решетките

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
стига бе аз това с отверка едвам го свалих преди...
иначе според мен ако го няма ще се разлепят фаровете от вибрациите, не е за красота.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Да ви кажа момчета, има някаква (различна от нула) вероятност така да съм си я взел преди 6 месеца и чак сега да съм забелязал
И аз не се сещам как ще се свалят отвън без да се повреди решетката, ама реших да попитам.
Иначе доколкото знам стъклото на рефлектора при 3-ния стоп е неразглобимо залепено, а при 2-ния - е разглобимо.

И аз не се сещам как ще се свалят отвън без да се повреди решетката, ама реших да попитам.
Иначе доколкото знам стъклото на рефлектора при 3-ния стоп е неразглобимо залепено, а при 2-ния - е разглобимо.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Намери си строшени фарове, свали си тия рамки и си ги сложи на твойте. Че като гледам цената им.... 

It's not who You are, it's who You know...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
На е21(първите) и е12 не са за украса - там фаровете са разглобяеми. На е30 и Е28 са неразглобяеми. Аз лично счупих един в мерака да отлепя стъклото от рефлектора 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
stenly написа:Да ви кажа момчета, има някаква (различна от нула) вероятност така да съм си я взел преди 6 месеца и чак сега да съм забелязал![]()

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

а
има и имитации по 5лева ринга, и при положение че след първият дъжд ще се намърлят, просто си намери имитациите.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Stanchev написа:ринговете излизат с поглед и много тънка отвертка точно за 3 секявно са ти ги харесали
Да, даже и без отверка.... ето ви снимки...

а ето и на какво се държат точно...

It's not who You are, it's who You know...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2