Никога не е късно да станеш за смях :))))
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Никога не е късно да станеш за смях :))))
17:30 часа. Приятно следобедно слънце, возкам си се с колицата и отивам на кафенце. Спирам на светофара преди Южния парк и си чакам реда за ляв завой по посока Черни Връх. Както си кисна в очакване на зеления сигнал, колата чаровно угасна. Овчи поглед от моя страна и завъртане отново на ключа - дръжки
Върти стартера, запалва и веднага гасне. Наум прехвърлям всички възможни причини, за които се сетих. Наоколо вече цялото движение съм задръстил и просто не виждам начин да избутам колата до тротоара през трафика. Бързо преосмисляне на ситуацията и веднага се сещам за великия спасител на всички закъсали софииски БМВ-та - Сони
Смотлявих някакво обяснение къде се намирам и какъв горе-долу е проблема. След 15 минути ангела на скрапта дойде, паркира, погледна ме, ухили се и закачи въже за теглене. След като ме изтегли от кръстовището даде и своята присъда - спряно горивоподаване, вероятно изгоряла бензинова помпа. От тъп, погледа ми стана като на теле преди заколение, особено след като започнах да въртя на хора от форума и да разпитвам за бензинова помпа.
Повредата не беше в помпата а в ...... изгорял бушон
Сто хиляди пъти съм давал на някого съвет и съм помагал и точно аз по най-балъшкия начин станах за смях .... двигнах сто човека да ми търсят помпа и накрая какво ..... изгорял бушон
Темата я пускам не само за да се позабавлявате, но и за да благодаря на един чудесен приятел, който за пореден път ми спести хиляди проблеми, главоболия и разходи. Сони, велик си братче

Повредата не беше в помпата а в ...... изгорял бушон

Темата я пускам не само за да се позабавлявате, но и за да благодаря на един чудесен приятел, който за пореден път ми спести хиляди проблеми, главоболия и разходи. Сони, велик си братче

- _FIRMATA_
- младши ентусиаст
-
- Кара: 306 Hp 600 Nm
Re: Никога не е късно да станеш за смях :))))
!!Asen_X написа: Бързо преосмисляне на ситуацията и веднага се сещам за великия спасител на всички закъсали софииски БМВ-та - Сони

Дано повече хора са като Сони

Като чета темата се сещам как на шофьорските ми курсове един съученик спира на кръстовище, колата гасне

Сори за Офф Топика

Ма мяза на оригиналдъ бря .... не виждам свински опашки, следователно не е измислено във Враца - следователно никъде по света не може да е измислено
Мойта не се кутира по тия параметри, а със сигурност не е от Враца, значи или има други мушингии или вин таблицити ви са перде кириз

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мухаахахах Бате Деба и гадния 7,5 Бушон
Кофти стана а
немога да спра да се смея бате,докато я тествахме с Сони помпата,тя се оказа работеща ква храна отнесе
нимоа се здържа бате
е толкова не съм се смял от много време

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Не, не , по смешно щеше да е ако бехте взели нова, и тогава установите че е от бушона, нали
Така че погледнато от към друга гледна точка си си жив късметлия
П.С. - Естествено благодарение на ангела на скрапта

Така че погледнато от към друга гледна точка си си жив късметлия

П.С. - Естествено благодарение на ангела на скрапта

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
До няколко дни очакваите същата история но за намерена стоика за хидравлика след месец и половина и накрая ще се окаже че хидравликата не става 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз със 318-ката имах още по-балъшка излагация и благодарение на Дилян я излекувахме. Ако му се занимава нека разкаже какъв е доктор-следовател 

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Евала на на такива хора като Сони
Факта, че Асен се е сетил първо за неговото име говори какъв човек е той. Дано има повече такива хора като него 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
еее случват се такива неща. баща ми много пъти ми е казвал, че в старите руски упътвания пишело - "преди да почнете с каквито и да е намеси по уреда, проверете дали е вкл. в мрежата"
.
а пък и бушоните горят поради някаква причина, така че това може и да не е решило проблема

а пък и бушоните горят поради някаква причина, така че това може и да не е решило проблема

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Никога не е късно и да станеш на прах, така че се радвай
Преди като бучнах онова реле за халогените помниш ли как се подпали инсталацията
като коледно дръвче 

Re: Никога не е късно да станеш за смях :))))
Бат Асене, ако бушона е бил с необходимият ампераж и е изгорял....имай едно наум за помпата!!Asen_X написа: .... двигнах сто човека да ми търсят помпа и накрая какво ..... изгорял бушон![]()
![]()
![]()
:

е21 345 0-402м 12.18

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
бе асене ти не написа ли някъде че си продал колата?
на мен преди 3 години на предното кабрио ми разглобиха целия салон да търсят блокаж за запалването и накрая пък се оказа че е реле
на мен преди 3 години на предното кабрио ми разглобиха целия салон да търсят блокаж за запалването и накрая пък се оказа че е реле

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Асенка,май и е време за смяна на колицата с по-хубава 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Иво написа:Никога не е късно и да станеш на прах, така че се радвайПреди като бучнах онова реле за халогените помниш ли как се подпали инсталацията
като коледно дръвче
и ти ли...

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2