кой ще ми разясни! (Клапан за Парното)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
кой ще ми разясни! (Клапан за Парното)
въпроса ми е за прослувутия клапан на парното!инересува ме кое го командва(тоест кога се включва)???и какво според вас е неговия замисъл,или какво би могло да се да се случи след като се премахне!полза или вреда е тои в перфецтния автомобил!???
BMW forever

gbkmkw написа:само в краино ляво положение на това ляво копче ли го изключва?
да в крайно ляво
4ест проблем е да засяда клапана и да не се отваря до края и зимата има калпаво парно тогава и практиката е да се махне клапана и да се постави тръби4ка... моя го раздвижвах на скоро и мисля 4е сега е добре
Карам винаги на безин ... нямам газ няма и да има 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
по лесно е да смениш клапана 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Добре а някои има ли Е30-ка на която и работи нормално парното
Това е едно от нещата в тая пуста проклета кошница който ненавиждам
Обеснявам щото побеснях
: Пускам си парното на червеното до край щото ми е студено...карам си обаче по някое време почва да ми става жега и искам да го намаля... да ама като започна да завъртам копчето към студено в средните духалки става моменталически студено, а горе и долу духа яко жега, намалявам още и стигам до момент малко преди налълно студено и в краката продъжава да фърля огън и жупел и започва да мерише на изгоряла гума
И няма средно положение което при дълъг път е супер неудобно щото ми къса нервите, или жега или студ, а пък като намаля струята като връщам плъзгачите и почват да се опотват стъклата! Абе направо да ти скъса нервите!!!!!!!
Аз до сега над колкото Е30-ки съм имал наблюдения са работили така! Някой има ли който да му работи нормално отоплението и има ли някой идея от какво може да бъде?!?

Обеснявам щото побеснях

И няма средно положение което при дълъг път е супер неудобно щото ми къса нервите, или жега или студ, а пък като намаля струята като връщам плъзгачите и почват да се опотват стъклата! Абе направо да ти скъса нервите!!!!!!!
Аз до сега над колкото Е30-ки съм имал наблюдения са работили така! Някой има ли който да му работи нормално отоплението и има ли някой идея от какво може да бъде?!?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Дилян Пенчев написа:...Пускам си парното на червеното до край щото ми е студено...карам си обаче по някое време почва да ми става жега и искам да го намаля... да ама като започна да завъртам копчето към студено в средните духалки става моменталически студено, а горе и долу духа яко жега, намалявам още и стигам до момент малко преди налълно студено и в краката продъжава да фърля огън и жупел и започва да мерише на изгоряла гума![]()
Ами то не си ли е така по принцип за средните...

Ма не ми се струва чак толкова неудобно това.... понякога се нуждая от свеж въздух, но не искам да спирам топлото или да отварям прозорец. Тогава връщам малко жегата и готово.....
It's not who You are, it's who You know...
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Дилян Пенчев написа:Добре а някои има ли Е30-ка на която и работи нормално парното....
Мойто бе

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Ама регулира ли ти плавно температурата която влиза в купето ???

средните отвори са само за външен въздух,а тези горе на стаклото ,тези в караката и тези малките отстрани за стаклата са за топъл въздух.клаапана неможе да регулира(тои или отвариа или не,доколкото знам не деиства като дроселиращ вентил).жазможно е с времето уплатненията на клапите жътре да се разрушат и тогава се нарушава малко логиката на деиствие.
BMW forever

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Как тея в средата ще са за свеж въздух бе! Като пусна топло в средните такава жега фърля че почват да скърцат!!!!
А аз понеже не съм запознат със устройството и действието на системата за отопление но все съм си мислел че има някакъв начин за смесване на топлия и студения въздух като по този начин се регулира температурата!
Не може да ме убедите че колата така е направена щото просто ако беше така тая врътка там щеше да е само с две позиций - топла и студена!!!
А аз понеже не съм запознат със устройството и действието на системата за отопление но все съм си мислел че има някакъв начин за смесване на топлия и студения въздух като по този начин се регулира температурата!
Не може да ме убедите че колата така е направена щото просто ако беше така тая врътка там щеше да е само с две позиций - топла и студена!!!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
да не си обърнал маркучите към купето 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2