318 iS!?!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
М40
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Просто М42 има два разпределителни вала, а М40 един. Но иначе колата от снимките е жестока на вид, колко 4000 лева ти искаха за нея?
едит: както и предполагах - тия са болни бе - 4 бона
Ще дам 1000 да ми стъпи моята Е30-ка на 2500 и ще стане по-лачена
едит 2: logout , карай си я с кеф и със здраве! Колкото - толкова, поне е читава. Аз нямам толкова пари и затова не съм ги дал - имал си, дал си
едит: както и предполагах - тия са болни бе - 4 бона

едит 2: logout , карай си я с кеф и със здраве! Колкото - толкова, поне е читава. Аз нямам толкова пари и затова не съм ги дал - имал си, дал си

Последна промяна amd на 06 Сеп 2006, 0:59, променена общо 2 пъти
BMW only!
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
amd написа:Просто М42 има два разпределителни вала, а М40 един. Но иначе колата от снимките е жестока на вид, колко 4000 лева ти искаха за нея?
По обявая е 4200 ама щом не е иС не го ща, баси как щеше да ме прекара човека да ходя до София, добре че го накарах да даде снимки, щот в обявата пише 318 иС... Както и да е, мерси момчета, потвърдихте това което предполагах

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Тоя, дето ти я продава, или е от неразбиращите, или е от тарикатите. Ма ако е от вторите, при разобличаване най-вероятно ще се направи на ударен и ще се причисли към първите. Може би търси шаран, да му се закачи на бастуна. Ама пък като е изпратил снимки, рискува да се разобличи. От друга страна обаче едва ли му пука. За всеки влак си има пътници. То и аз към отбора на баламите ще да съм бил, щом мойта 3-ка ми се върза 5К
(Е, все пак сам си сложих примката на шията, никой не ми е крив. Като бързам...
)

It's not who You are, it's who You know...
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
logout написа:Тоя, дето ти я продава, или е от неразбиращите, или е от тарикатите. Ма ако е от вторите, при разобличаване най-вероятно ще се направи на ударен и ще се причисли към първите. Може би търси шаран, да му се закачи на бастуна. Ама пък като е изпратил снимки, рискува да се разобличи. От друга страна обаче едва ли му пука. За всеки влак си има пътници. То и аз към отбора на баламите ще да съм бил, щом мойта 3-ка ми се върза 5К(Е, все пак сам си сложих примката на шията, никой не ми е крив. Като бързам...
)

моита 4к и още е в двора, дева тия е30ки не дадеш ли парите на куп са си евали майката

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
dopestar написа:logout написа:Тоя, дето ти я продава, или е от неразбиращите, или е от тарикатите. Ма ако е от вторите, при разобличаване най-вероятно ще се направи на ударен и ще се причисли към първите. Може би търси шаран, да му се закачи на бастуна. Ама пък като е изпратил снимки, рискува да се разобличи. От друга страна обаче едва ли му пука. За всеки влак си има пътници. То и аз към отбора на баламите ще да съм бил, щом мойта 3-ка ми се върза 5К(Е, все пак сам си сложих примката на шията, никой не ми е крив. Като бързам...
)
![]()
![]()
![]()
![]()
моита 4к и още е в двора, дева тия е30ки не дадеш ли парите на куп са си евали майката
И аз се причислявам към вашия отбор, с изгнил коптор за ок. 6к и още има няма толкоз и ще заприлича на нещо..
Изобщо dopestar е много прав в случая!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе хора, това че сме вандали не означава нищо! Аз мойта като я купих 1 година я праих да хърка и чак тогава почна да сдава багажа и видях че си трябва поддръжка и да си малко или много културен с колата
Айде да не смятаме на кой за колко е че....
Една бърза сметка какво имам в актива:
3 шпер-а, 3 мотора (М20Б20, ремонт на М20Б23, и в момента М20Б25), 2 скоростни кутий (една с колата и втората ми дойде с М20Б25-цата), цялостно пребоядисване, не смятам консумативите (като радиатори, дебитомери, рейки, пружини, амортисьори, дискове, накладки)
Не искам да ви казвам и със разните джиджавки ако тръгна да смятам дето съм си купувал да си я направя и по интериора... те такива неща не се смятат! Кефи ли те колата - много ясно че си фърчат пари по нея! Особенно когато буташ мотор и окачвания и т.н. и т.н.

Айде да не смятаме на кой за колко е че....

Една бърза сметка какво имам в актива:
3 шпер-а, 3 мотора (М20Б20, ремонт на М20Б23, и в момента М20Б25), 2 скоростни кутий (една с колата и втората ми дойде с М20Б25-цата), цялостно пребоядисване, не смятам консумативите (като радиатори, дебитомери, рейки, пружини, амортисьори, дискове, накладки)

Не искам да ви казвам и със разните джиджавки ако тръгна да смятам дето съм си купувал да си я направя и по интериора... те такива неща не се смятат! Кефи ли те колата - много ясно че си фърчат пари по нея! Особенно когато буташ мотор и окачвания и т.н. и т.н.

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
е ок бе Диляне да смятаме ае, ама твойта си я купил за 2-3к нали а аз мойта за 1к що дефектна и после нови жанти основен рем на К-джетроник после Л-джетроник + 200лв за жиците са му тряя дебитомер, пребоядисване и пастиране , а като влезнах в багажника подпийнал и като му нададох две и само около амортесЬора остана ламарина сичко друго гнилоч, цялото окачване смених и да не говориме КОЛКО ПАРИ ДАДОХ ЗА ФОЛИО НА СТЪКЛАТА(4лв стигат за задните и задното) ама като не моа да лепа
и аз си карам културно кво не ми е първа кола тва е30 а 6-7ма и говорите че м10 бил здрав мотор
не е ли да имаш 10к и да ги дадеш на Явор за некоя нагласена не си е работа да ги праиш тия чирепи, аз като сметнах мойта ми излазнала колко на ge_a иса от тонката а онова слънце пред моя кокошарник цццц

и аз си карам културно кво не ми е първа кола тва е30 а 6-7ма и говорите че м10 бил здрав мотор
не е ли да имаш 10к и да ги дадеш на Явор за некоя нагласена не си е работа да ги праиш тия чирепи, аз като сметнах мойта ми излазнала колко на ge_a иса от тонката а онова слънце пред моя кокошарник цццц

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Мойта я взех за 4800 лв 2003 г. от там още 2хил за пълен ремонт на мотора със смяна на абсолютно всичко и правене на глава, след няколко месеца още една глава (добре че си имах резервна) купих само вал за 150 лв, имаше пребоядисване за 700 лв, купувах два диф-а (счупих моя , купих нов за 180 лв и изкара 20 хил км, другия за 350 лв и е перфектен смятам да кара още много), нов мотор М20Б25, Мтехник пружини, джанти (който поломих), купувал съм 3 бензинови помпи (щото като ми викаха купи си нова аз викам що да давам 340 лв като моа да си зема 2-ра ръка), дебитомер, радиатор, термостати, два пъти сменям дискове отпред и отзад щото съм много културен и след всеки четвъртък на ЕКО-то ми се кривят
Салон, големия борд... абе сметката е доста дебела 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4