Да купувам ли или да не купувам?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Да купувам ли или да не купувам?
Здравейте, значи намерих си една иС-ка 91г. без екстри е, червена, но с някои забележки по външния вид - на две места е леко огънато и фугата между калника и вратата отдясно не е равномерно ама как върви не е истина. Даже ходих при един познат да я пробва и той каза че е стегната по ходовата част и мотора работи добре, собственика не я дава за по малко от 4к и аз се чудя дали да я зема, дайте съвет...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Ми взимай аз мойта под 4500 не я давам.
Ама добре я огледай как работи да не са и взели душичката.
Запали я студена и се заслушай дали чука веригата че това им е слабо място на тез моторчета
Ама добре я огледай как работи да не са и взели душичката.
Запали я студена и се заслушай дали чука веригата че това им е слабо място на тез моторчета

Ма много ме кефи тази кола!!!

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
аз моита иС-ка ( също червена
) я взех 2700 с горе долу същите забележки, дадох 100 за преден мост ( стария се прееба ), при sonny ще я дам скоро да я изкърпи цялата за 200, и една хидравлика да и сложа за 350 и стават 3350, а перфектните иС-ки вървят от 4000 нагоре, значи ми остават 650 лв. за седалки и тн
Закараи я наистина на реглаж на преден и заден мост да видиш дали не е усукана...

Закараи я наистина на реглаж на преден и заден мост да видиш дали не е усукана...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Ivan Petrov написа:аз моита иС-ка ( също червена) я взех 2700 с горе долу същите забележки
Тази за която говори човека е много по запазена от твоята..
реалната цена и е към 3500лв, но при полужение, че запазени такива коли не се намират често по добре я взимай.. разбира се ако не е усукана..

- Memphys
- младши ентусиаст
-
Еееее мерси за съветите хора, наистина ще вида дали е осукана, а някой знае ли къде в Бс може да се провери или направо в БМВ сервиза?
- dido-bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30М40Б18 touring/MB190 1.8
- Мечтае да кара: еМММММ
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
другия вариянт е да не се отказваш от покупката ако има дефекти, а просто накараи собственика да свали от цената и пак си я вземи, аз моита като взех знаех че има да се прави, за това я взех и на тази цена... изчисленията по пътя към перфектната иС-ка са 5 поста нагоре 

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Ivan Petrov написа:другия вариянт е да не се отказваш от покупката ако има дефекти, а просто накараи собственика да свали от цената и пак си я вземи, аз моита като взех знаех че има да се прави, за това я взех и на тази цена... изчисленията по пътя към перфектната иС-ка са 5 поста нагоре
Малко ми се виждат, ама щом мислиш че ще се справиш, може и така да е

Иначе по темата, ако не е усукана ходовата част взимай, както се казва обиколи пазара ако намериш по добра оферта вземай нея

П.С. След последните подобрения не бих ти дал да се снимаш с мойта за под 5к, та прецени си сам, те много хора казват че не стрували толкова, ама нека си купят, за по ниска цена щом могат

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Memphys
- младши ентусиаст
-
Е добре де, ами ако все пак е усукана то много ли ще струва да се оправи, а и след като се изпъне трябва да си е като нова нали?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
АКо говориш за усукване на купето, на самия метал - забрави. Може да се коригира след катастрофа, но аз не бих се навил да купя кола и да почна да ходя по майстори да ми я изправят. Метала си изменя характеристиките от стареене, удар, температура, корозия и т.н. След като някои от споменатите фактори му повлияе едва ли може да си върне заводските качества. Още повече, че не взимаш Е30-ка за 1000 лева, а даваш 4 бона! То ако ще си играеш вземи едно читаво Е30 за 2000 лева - един мотор М42 до 1000 лева + едно спортно окачване за пак там некъде и ето ти 318ИС.
BMW only!
ge_a написа:Малко ми се виждат, ама щом мислиш че ще се справиш, може и така да е![]()
![]()
Иначе по темата, ако не е усукана ходовата част взимай, както се казва обиколи пазара ако намериш по добра оферта вземай нея![]()
П.С. След последните подобрения не бих ти дал да се снимаш с мойта за под 5к, та прецени си сам, те много хора казват че не стрували толкова, ама нека си купят, за по ниска цена щом могат
ТИИИИИ луд си ли си си

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
assen_g написа:ТИИИИИ луд си ли си си,за тоя твоЙо КОШНИК да му искаш толкова пари
5к може да даде само некой АБДАЛ
Стига офтопик че ще се оплача на началството, тия неща сме си ги говорили хиляда пъти с теб, и не веднъж съм ти казвал, като излезе от гаража твоето тогава ще приказваш, моето поне се движи всеки ден(и двете)

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

15 мнения
• Страница 1 от 1