Облицоване на кората

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Облицоване на кората

Мнение от karadimov » 03 Юли 2006, 17:28

Пичове имам едно питане. Както повечето имат така и аз имам музичка в колата. БМВ-то има една кора, която прилича на фазер и двоината ламарина под нея. ВЪпроса ми е как да махна тази дето е фазер, за да мога да я направя добре като я облицовам и да не се вижда отдолу че има колонки. Отпред откъм седалката я повдигам ама отзад запъва нещо ине ми се иска да я напъвам :mhihi: ,пък и коланите минават през нея! :help:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 03 Юли 2006, 21:49

Първо махаш долната част на задната седалка като я надигаш нагоре после надигаш и облегалката нагоре и стигаш до кората ,нея я дърпаш към теб да се освободят отзад едни като чопове.Кората и двете декоративни пластмаси за коланите трябва да имат прорез за да изкараш колана от тях и вече си я свалил ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 03 Юли 2006, 21:55

То ако не ти е рязана вече кората можеш просто да запушиш дупките на ламарината под колоните, защото кората доста плътно пасва. Но май при тебе вече има интервенция така, че колегата ти е обяснил доста точно аз само щте вметна като махаш облегалката да не забравиш, че е хваната с по един винт и една планка от всяка страна долу при купето(тия на мен ми е'аха мамата) ;)
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от karadimov » 04 Юли 2006, 13:08

а бе и аз един път доста дърпах тая облегалка и накрая видях едни болтове и от тогава не съм ги слагал. За кората ще дърпам напред и ще видим дано стане. До колкото разбрах надигам пластмасовите капачета и от долу е прорязана кората и така ще махна коланите? Иначе благодаря за инфото мисля че е много полезна!

Назад към E30