към колегите с турбо ИС-ки+втора рейка инжектори
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
към колегите с турбо ИС-ки+втора рейка инжектори
здравейте колеги,интересува ме къде слагате втора рейка с инжектори,попрегледах интернета но неможах да открадна никаква идея къде да сложа рейката.
нетрябва да е срещу стена да не става на капки,да е след дросела и да е на пътя на въздушната струя,на теория добре,оба4е каде да ги сложа на тоя осукан колектор,идеята ми е да си ползвам пак искова рейка,просто с наредени по големи инжектори.
сичко ми е на лице,инжектори на рейки регулатори,смт-то бачка,тествах с по големи инжектори без втора рейка но празния ход е зле...и неми допада така сетъпа с пигито така
затова реших да попитам,немисе иска да слагам инжекторите по отделно без рейка с макученце към секи и т.н.
просто някой ако има желание да сподели как го е наредил и някоя снимка(коментраи от сорта аз мисля че така ще стане ама незнам са ми излишни определено!)
нетрябва да е срещу стена да не става на капки,да е след дросела и да е на пътя на въздушната струя,на теория добре,оба4е каде да ги сложа на тоя осукан колектор,идеята ми е да си ползвам пак искова рейка,просто с наредени по големи инжектори.
сичко ми е на лице,инжектори на рейки регулатори,смт-то бачка,тествах с по големи инжектори без втора рейка но празния ход е зле...и неми допада така сетъпа с пигито така
затова реших да попитам,немисе иска да слагам инжекторите по отделно без рейка с макученце към секи и т.н.
просто някой ако има желание да сподели как го е наредил и някоя снимка(коментраи от сорта аз мисля че така ще стане ама незнам са ми излишни определено!)
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
Re: към колегите с турбо ИС-ки+втора рейка инжектори
максимално близо до оригиналните дюзи под хубав ъгъл
един по-поназнайващ човек ми е казвал че инжекторите трябва да целят клапаните
ама незнам да ли ще има място под горната част на колектора ето виж мойте как са........... ама е за М42 от е36 а и аз съм без горната част на колектора

ама незнам да ли ще има място под горната част на колектора ето виж мойте как са........... ама е за М42 от е36 а и аз съм без горната част на колектора
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
Re: към колегите с турбо ИС-ки+втора рейка инжектори
Vozq_bez_pari написа:максимално близо до оригиналните дюзи под хубав ъгъледин по-поназнайващ човек ми е казвал че инжекторите трябва да целят клапаните
![]()
мерси за отговора колега,при мен там няма да станат нещата определено

3 мнения
• Страница 1 от 1