към колегите с турбо ИС-ки+втора рейка инжектори

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: horata da presi4at burzo
Мечтае да кара: e30v10turbo
Детайли за колата: standarten is turbo

към колегите с турбо ИС-ки+втора рейка инжектори

Мнение от DragoManov » 30 Сеп 2013, 14:09

здравейте колеги,интересува ме къде слагате втора рейка с инжектори,попрегледах интернета но неможах да открадна никаква идея къде да сложа рейката.
нетрябва да е срещу стена да не става на капки,да е след дросела и да е на пътя на въздушната струя,на теория добре,оба4е каде да ги сложа на тоя осукан колектор,идеята ми е да си ползвам пак искова рейка,просто с наредени по големи инжектори.
сичко ми е на лице,инжектори на рейки регулатори,смт-то бачка,тествах с по големи инжектори без втора рейка но празния ход е зле...и неми допада така сетъпа с пигито така
затова реших да попитам,немисе иска да слагам инжекторите по отделно без рейка с макученце към секи и т.н.
просто някой ако има желание да сподели как го е наредил и някоя снимка(коментраи от сорта аз мисля че така ще стане ама незнам са ми излишни определено!)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Re: към колегите с турбо ИС-ки+втора рейка инжектори

Мнение от Vozq_bez_pari » 02 Окт 2013, 18:50

максимално близо до оригиналните дюзи под хубав ъгъл ;) един по-поназнайващ човек ми е казвал че инжекторите трябва да целят клапаните :)
ама незнам да ли ще има място под горната част на колектора ето виж мойте как са........... ама е за М42 от е36 а и аз съм без горната част на колектора
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: horata da presi4at burzo
Мечтае да кара: e30v10turbo
Детайли за колата: standarten is turbo

Re: към колегите с турбо ИС-ки+втора рейка инжектори

Мнение от DragoManov » 06 Окт 2013, 18:05

Vozq_bez_pari написа:максимално близо до оригиналните дюзи под хубав ъгъл ;) един по-поназнайващ човек ми е казвал че инжекторите трябва да целят клапаните :)
ама незнам да ли ще има място под горната част на колектора ето виж мойте как са........... ама е за М42 от е36 а и аз съм без горната част на колектора

мерси за отговора колега,при мен там няма да станат нещата определено :) срещуположно на другите инжектори май ще ги сложа

Назад към E30