Помогнете.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете.
Здравеите мом4ета.Абе имам един проблем и не мога да разбера то4но от какво е!
Карам аз оня ден в дажда и при трагване ако пусна сеидинитела по ряско и стаба интересно,ватре си4ко се тресе!Направо не си виждам цифрите на километрага. И това говориме при 1800-2200обр, при 6000 обр. не праи така??? Като го изрегжем яко на парва,и като вклю4а втора и пак са6тото,направо 4е ми се разпадне таблото. Амортесиорите ми се виждат добри,ама знам ли?Може ли некак тампон на двигатела да е заминал или от 6пера не6то НЕ ЗНАМ ,а ме побарква така. моля помогнете.
п.с. Колата е Е30 320-ка[/i]

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Мой приятел имаше подобен проблем и при него се появи същото вибриране. Отиде при един специалист и той му каза да си смени скоротната кутия. Обаче се хванахме в ръце и свалихме съединителя. Сменихме го и събрахме всичко. Това беше преди година и повече и до момента не е имало никакви проблеми. Моя съвет е да закараш бавито си на някой дето има някакво понятие от тези машини и да ти погледне съединителя. 

sheyn написа:Мой приятел имаше подобен проблем и при него се появи същото вибриране. Отиде при един специалист и той му каза да си смени скоротната кутия. Обаче се хванахме в ръце и свалихме съединителя. Сменихме го и събрахме всичко. Това беше преди година и повече и до момента не е имало никакви проблеми. Моя съвет е да закараш бавито си на някой дето има някакво понятие от тези машини и да ти погледне съединителя.

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
furnata написа:vld написа:Виж си гуменото каре на кардана.
най-вероятно е от това провери го първо него. лягаш под колата и с ръце пробвай да разклати6 кардана. не трябва да има луфтове(няколко мм са нормални де)
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

[/quote]
и аз съм за съединителя, лошото е, че си е отишъл диска към маховика с тампоните и пружините. Нов е около 850 лв. Ма дано не съм прав...[/quote]Батка не плаши човека на 320-ката съединитела нема нищо общо с тоя на 324-ката неговия маховик е съвсем обикновен,при него демферните пружини са си на феродовия диск,докато при 324-ката пружините са на маховика за това е толко скъп.

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Само на мокро ли го прави? И като си дал яко газ?

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

sambo написа:

Извинявам се

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
9 мнения
• Страница 1 от 1