Помощ за мигачи
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за мигачи
Проблема е следния:
вчера ме понапръска един мерцедес сериозно и единя габарит угасна(десния),половин час след това се включи сам,но светнаха и десните мигачи и от тогава не гаснат(светят като габарит) освен това се чува някъкво цвъркане от бушоните,давайте идеи какво може да е ??
вчера ме понапръска един мерцедес сериозно и единя габарит угасна(десния),половин час след това се включи сам,но светнаха и десните мигачи и от тогава не гаснат(светят като габарит) освен това се чува някъкво цвъркане от бушоните,давайте идеи какво може да е ??
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- S204
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4-цилиндрово сешоарче
Re: Помощ за мигачи
"Цвъркането" би трябвало да се чува от някое реле. И проблема най-вероятно е водата във фара. Идея нямам, освен да измислиш начин как да изсушиш всичко, което се е напълнило с вода и да си провериш уплътненията на бушониера, фарове, мигачи за да не става и занапред.
За Ключ... иначе проблема беше кабел до кабел и по-голям бушон.... 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
евала жица 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
4 мнения
• Страница 1 от 1