схема c101 -> x20
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- n1nja
- Потребител
-
- Кара: e91 325d, E39 M5
схема c101 -> x20
колеги нуждая се от помощ...
колата е30 94' туринг м40б16... изхвърлихме двигателя и насадихме м42б18 от е36 ... но имам проблем с паленето...
колата не иска да запали... дали може да ми дадете схема на кабелетe как се свързват... по цветове или по номера на пиновете все ми е тая... важното е да запали желязото... схемата по която ги свързвахме е тази... http://media.snimka.bg/9464/025184335-big.jpg?r=0 благодаря ви предварително
колата е30 94' туринг м40б16... изхвърлихме двигателя и насадихме м42б18 от е36 ... но имам проблем с паленето...
колата не иска да запали... дали може да ми дадете схема на кабелетe как се свързват... по цветове или по номера на пиновете все ми е тая... важното е да запали желязото... схемата по която ги свързвахме е тази... http://media.snimka.bg/9464/025184335-big.jpg?r=0 благодаря ви предварително
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Re: схема c101 -> x20
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- n1nja
- Потребител
-
- Кара: e91 325d, E39 M5
Re: схема c101 -> x20
Благодаря! Темата е за ключ! 

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек
4 мнения
• Страница 1 от 1