Проект Е30 с М50Б20 :)))) Въпроси !?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Проект Е30 с М50Б20 :)))) Въпроси !?
Здравейте колеги наскоро се здобих с е30 2-врато двоен стоп ! Та реших лека по-лека да си го стегна и да си го оптимизирам максимално от към старана на визия и технически характеристики! Взех си двигател М50Б20, изпаднами и диф. 4.45 щпер но още се двоума за него,маховик по-лекия съединител и стартер от М20 , рейка от Е36, окачване регулируемо пак от Е36 ! Та имам малко въпроси към вас относто този целият цирк!
понеже отворихме двигателя да му ревизирам главата и да я челосаме и портнем максимално видях че на единият вал е с вариаторна шайба (двигателя не е с ванос)! Интересуваме дали някой си е играл с нея! дали някой го е презацепвал с някакво предварение или закъснение! Дали има файда да се пипа тя ???? Също така мн чувам че се сменят предните носачите и стабилизиращата щанга (от Е36) обаче немога да намеря конкретна тема за това ! Та ако може някой да помогне и в това ! Много ще сам благодарен на съветите и мненията който ще ми дадете ! Поздрави предварително!

- fuksa
- Потребител
-
- Кара: BMW e39
- Мечтае да кара: BMW e30 v12
Re: Проект Е30 с М50Б20 :)))) Въпроси !?
Здр. колега
за този проект само мотор ли е нужен ?
или и не6то др
аз на моита е30-ка искам да и сложа или този 2.0 или 2.5 ама незнам какво е нужно освен двигателя
или и не6то др
аз на моита е30-ка искам да и сложа или този 2.0 или 2.5 ама незнам какво е нужно освен двигателя

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Re: Проект Е30 с М50Б20 :)))) Въпроси !?
fuksa написа:Здр. колега
или и не6то др
като за начало е нужно да попрочетеш една важна тема,малко по-нагоре...

3 мнения
• Страница 1 от 1