м20б23 проблем на бензин
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 323I
- Мечтае да кара: BMW E30 s50b32
м20б23 проблем на бензин
айде пак във филма...а уж таман всичко си беше добре.Бях споменал в предишна моя тема, че при студен старт, колата прекъсва на бензин и в момента в който потегля и се изглажда всичко.Знаех, че проблема е от дюзите и ги смених и си слижих други дюзи, които също работят.Сега проблема със студения старт го няма, но колата вече не върви...даже и на газ се изцепва по-добре...Колата не е гърмяла никога.Та въпроса ми е между дюзите на м20б20 и м20б23 има ли разлика и къде да търся проблема във вървежа.Може ли сместа да идва бедна на бензин и в това да е проблема?Дебитомер? Бях питал и дали има значение как съм подредил кабелите към дюзите, да не би да съм разменил някоя двойка след на самите дюзи и някой ми отговори, че при lj-tronica няма значение...макар че силно ме съмнява да е така...
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
Re: м20б23 проблем на бензин
Именно тези, скоито съм в момента и не върви... са старите.А тези, които ги махнах бяха от друга кола и ги бях сложил,защото колата не работеше изобщо на бензин и мислех че са дюзи и след като ги смених, се оказа че е от компа.Смених компютъра и се оправи колата, но с въпросните дюзи на студен старт патъркаше и гореше много.Сега съм и със стандартните стари дюзи с които просто няма тяга никаква.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
колега,май от както я имаш тая кола ,все проблеми....смени я 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
Студентски живот...какво да ти кажа.Чакам да започна да плавам и тогава ще пристъпя и към това...Вечепочвам да се замислям за м50, че ми писна от тия простотии на lj-tronica ...то не бяха смукачи, не бяха дюзи, не бяха компютри, не бяха вакууми.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
JoHNyB написа:.......Вечепочвам да се замислям за м50, че ми писна от тия простотии на lj-tronica ...то не бяха смукачи, не бяха дюзи, не бяха компютри, не бяха вакууми.
Така пишеш щот не си виждал "модерно" управление с проблем, което гледат по сервизите

Л-джетроника може да си го оправяш сам ако малко почетеш из форума. Описана е проверка на всички датчици и клапи.
ПП Ако имаш път към Бургас вземи по някоя бира да ги сменим за комп и дюзи.
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
Така и правя.Доста неща съм намирал от форума и съм ги прилагал с успех.Благодаря за предложението.Ако наминавам покрай Бургас, ще се обадя

Относно проблем с модерната електроника...същото ми каза и брат ми...да не се тровя толкова с кочина за 2 бона като хората дават по 50 заради електроника...Ще пробваме да обогатим сместа от дебитомера и тогава ще докладвам дали се е отпушила...

Относно проблем с модерната електроника...същото ми каза и брат ми...да не се тровя толкова с кочина за 2 бона като хората дават по 50 заради електроника...Ще пробваме да обогатим сместа от дебитомера и тогава ще докладвам дали се е отпушила...
- JoHNyB
- кандидат ентусиаст
-
Колеги...машината се отпуши...охлабихме малко пружината на дебитомера и взе да се цепи вече

8 мнения
• Страница 1 от 1