Регулиране на светлините
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Регулиране на светлините
Колеги,
Проблема сигурно е тривиален за повечето от вас, но аз не съм в час как да го оправя, т.е.:
Фаровете ми бият ниско на къси и не реагират на ключа за регулиране в купето. Чул съм, че се местят нагоре-надолу посредством вакуум тия фарове, ама не знам точно какво и къде да проследя, за да установя проблема. После - може ли вакуума да си работи, а да има нещо по ключа, т.е. проблема да електрически (жичка, бушонче нещо?).
Благодарим предварително за отговорите!
Проблема сигурно е тривиален за повечето от вас, но аз не съм в час как да го оправя, т.е.:
Фаровете ми бият ниско на къси и не реагират на ключа за регулиране в купето. Чул съм, че се местят нагоре-надолу посредством вакуум тия фарове, ама не знам точно какво и къде да проследя, за да установя проблема. После - може ли вакуума да си работи, а да има нещо по ключа, т.е. проблема да електрически (жичка, бушонче нещо?).
Благодарим предварително за отговорите!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Принципно много голяма рядкост са Е30-ките с работещо регулиране на фаровете от купето! Има доста теми по въпроса, спомням си че в някой се пишеше че били някакви маркучета с течност специална да тече по тях. Други пишеха че ставало и със сапунена вода да ги напълниш
Потърси из старите теми посдредством търсачката и ще намериш повече инфо!
Но съм останал с впечатление че не работят
АКо искаш да ги регулираш ръчно отиват в някой сервиз за 5 лв ще ти ги направят ако не ги мързи
А ако тебе не те мързи пробвай сам да ги направиш - аз доста често си играя с тея фарове ама все на мога да ги направя да светят там където трябва
А като отидох в един сервиз оня като видя каква кола е и вика: "ооо тея много гадно се регулират там не може да се бърка" и ми каза че няма да си играе за 5 лв цял ден... аз му предложих повече ама той беше категоричен 

Но съм останал с впечатление че не работят

АКо искаш да ги регулираш ръчно отиват в някой сервиз за 5 лв ще ти ги направят ако не ги мързи

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Плюй му в ръцето тогава на тоя майстор тогава аман от такива майстори . Наскоро имаше такава тема за нерегулирани фарове и останах с убеждението че Е30 особено с лупите са много калпави и вярно карам и не виждам ЕГАТИ лупите само добре изглеждат иначе нищо не светят. Трябва о Камор да отида да ги регулирам иначе като валне малко дъждец и карам на дълги

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Огледалната повърххост на рефлектора избледнява защото светлината е силна и концентрирана, почва по-слабо да отразява и фаровете отслабват
И да ходиш в Камор където и да отидеш ще ти ги настроят ама като валне дъжд пак няма да виждаш
Трябват си нови фарове, за съжаление

Трябват си нови фарове, за съжаление

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Може и рефлектори ама и те не са евтини 

Добре де, реглажа как се прави, че мойте бият чак в земята, пред гуметата!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
8 мнения
• Страница 1 от 1