Колата ми включи на вибрация
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Колата ми включи на вибрация
Закарах колата да я изкърпят отдолу смъквано е всичко кардан, резервоар и т.н. Сега като карам колата при натисната газ и обороти над 2500 има вибрация, като отпусна газта или пусна по инерция изчезва. Ако някой може да ми каже каквое ще съм му много благодарен, че ми трябва колата. 

Последна промяна J.D.I. на 19 Май 2012, 8:49, променена общо 1 път
J.D.I.
Re: Колата ми включи на вибрация
Това си мислях и аз и го гледах,но незнам какво да видя на шлиците имам две точки струва ми се че са в една ос, но може и да греша. Някаква информация какво да гледам ще ми дадете ли? Има ли някъква специфика и лошото е че незнам къде да я закарам да я видят тук във Варна?
J.D.I.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Незнам какво си гледал, но на MTF-LT-2 отговаря 75W80, не 90 

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
J.D.I. написа:Това си мислях и аз и го гледах,но незнам какво да видя на шлиците имам две точки струва ми се че са в една ос, но може и да греша. Някаква информация какво да гледам ще ми дадете ли? Има ли някъква специфика и лошото е че незнам къде да я закарам да я видят тук във Варна?
провери си гуменото каре да не е хлабаво или скъсано вече и висящия лагер да не е заминал ,вчера ги смених и 2-те работи имах вибрация и се усещаше ясно че идва от кардана
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
Значи като смених маслото смених вис. лагер,а гумения съединител е нов аз го смених скоро. А в сайта пише не MTF,а ATF. Ще се радвам ако си прав.
Последна промяна J.D.I. на 08 Апр 2012, 19:31, променена общо 1 път
J.D.I.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Виж на самата кутия... моята е (оригинално) от М40Б18 и е с MTF.
Добре ако етака ще се радвам, нали разликата между 75W80 и 75W90 не е голяма? Остава утре да го проверя.http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=23&fg=05
J.D.I.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
да не си осрал лагера във вала

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Врибрацията най-вероиатно ти е гуменото каре или от балансиора на кардана който е до гуменото каре.
Преди време и аз имах подобно врибриране.
Преди време и аз имах подобно врибриране.
... _______
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
o/_______\o
(Оo=00=oO)
[]==***==[]
Карах колата на едни познати ,които се занимават само с ходова част. Гледаха я и стигнаха до извода , че били заминали тампоните на двигателя и скоростната кутия , за това ги смениха. Вчера я карах и не мога да преценя още дали всичко е наред със сигурност има подобрение, но имам чувството че все още долавям някакви леки вибрации...ще наблюдавам.
J.D.I.
- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
J.D.I. написа: Сега като карам колата при натисната газ и обороти над 2500 има вибрация, като отпусна газта или пусна по инерция изчезва.
...не мислиш ли , че е от двигателя?
Стаевски
Пак се връщам на проблема с вибрацията,защото неможах да я отстраня до сега. По кардана всичко изглежда наред. Друго което ме съмнява е,че давах колата да ми сменят гумените маншони на каретата на десния полувал. Този дето ми ги сменя ми обясняваше, че нещо не можал да извади карето откъм колелото нещо не било наред. Възможно ли е да е станало нещо там, защото ми казаха ,че проблемно каре правело така, като наемаш вибрира като отпусна педала или по инерция изчезва.
Последна промяна J.D.I. на 19 Май 2012, 14:01, променена общо 1 път
J.D.I.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2