СЪЕДИНИТЕЛ-help
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
СЪЕДИНИТЕЛ-help
Колеги моля Ви внимателно да прочетете поста и да ми отговорите ако можете. Значи днес сядам в колата Е30 м40 и педала ми се стори странен /мек / и ниско отделящ покарах малко и като чели се отрави вдигна се и започна да си отделя нормално така по-височко като на всички БМВ-та що съм карал!!!!!
И преди малко пак така сядам и пак мек педал докато я докарам до центъра и сдадре багажа все едно се разтегна жило или нещо подобно. Хубаво де ама кат незнам съединителя ан БМВ на какъв принцип е Случвало ми се е на ситроена ама там е на жило и проста рабората . Кажете нещо щото съм я спрял и я паркирах на акумолатор неще и неще
И преди малко пак така сядам и пак мек педал докато я докарам до центъра и сдадре багажа все едно се разтегна жило или нещо подобно. Хубаво де ама кат незнам съединителя ан БМВ на какъв принцип е Случвало ми се е на ситроена ама там е на жило и проста рабората . Кажете нещо щото съм я спрял и я паркирах на акумолатор неще и неще

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
най вероятно ти се е скапала помпата на съединителя виш дали ти е намаляла тецноста в казанчето и ако е, значи ти изпуска помпата и от тук ти пропада педала 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Виж спирачната течност да не ти е намаляла първо... ако има виж дали тече отдоле при скоросотите дето е помпата или вътре при педала на съединителя 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Виж спирачната течност да не ти е намаляла първо... ако има виж дали тече отдоле при скоросотите дето е помпата или вътре при педала на съединителя 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Долна помпа - към 80-100лв май беше, ма нищо чудно и горната да е за смяна и тя толкова.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Ахам, скоро сменях, уж по-хубавата марка, имаше и по-евтини с 10-20лв
м/у другото - рециклират ги
тука са писали даже точно къде и за колко (около 10тина 20лв беше) и казват че става читаво, така че има идоста по евтин вариянт..
м/у другото - рециклират ги
тука са писали даже точно къде и за колко (около 10тина 20лв беше) и казват че става читаво, така че има идоста по евтин вариянт..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
kfnmj
за бмв незнам да продават гуми4ки....цялята помпа струва 48 лв бате нема смисал да си играе6 с тия гуми4ки 6тото може и да не стане....
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Продават се гумички и се сменят... ако помпата не ти се е износила!
Сваляш я супер лесно е... легни под колата и ще разбереш как е!
ПОмпата се отваря и гледаш вътре как е повърхността на цилиндърчето ако е износена (обикновенно ги надира от единия край и се получава каот яма) нема да минеш с гумички!
Принципно ако не ти се свидят парите купи си нова
Аз така бих направил.. щото със смяната на гумички рискуваш някой ден като чакаш на некоя кръстовище примерно за обратен завой и както си държиш на полусъединител и колата да почне сама да тръгва
и тогава е кофти че и да го натискаш по-надолу няма да спре... а лоста не може да дръпнеш да изключиш, и става кофтейшън ако не се сетиш да загасиш мотора
Има и вариант да натиснеш педала и да си седи долу
Трябва да го дърпаш за да отделя 
Сваляш я супер лесно е... легни под колата и ще разбереш как е!
ПОмпата се отваря и гледаш вътре как е повърхността на цилиндърчето ако е износена (обикновенно ги надира от единия край и се получава каот яма) нема да минеш с гумички!
Принципно ако не ти се свидят парите купи си нова

Аз така бих направил.. щото със смяната на гумички рискуваш някой ден като чакаш на некоя кръстовище примерно за обратен завой и както си държиш на полусъединител и колата да почне сама да тръгва

Има и вариант да натиснеш педала и да си седи долу

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2