2оен -> 3оен клониране, как става

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

2оен -> 3оен клониране, как става

Мнение от dopestar » 06 Яну 2006, 18:45

в смисъл аз си го представям: купувам 2 стопа и по тях режа ламарината и после от вътрешната страна сменя ли се нещо. понеже сутринта се ударих и не ми се купува 2оен стоп
ето лед и сликове до кво водят
:)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Яну 2006, 19:29

Не и слагай троен бе....селска работа.Двойния е в ПЪТИ по як според мене :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 06 Яну 2006, 19:35

krika написа:Не и слагай троен бе....селска работа.Двойния е в ПЪТИ по як според мене :confused:

е що па да не и слагам като по талон е 89та и така ше си дигна цената бе, кажи ако знаеш как става

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Яну 2006, 19:52

......тя по талон може и 93та да бъде ма тва само ще и свали цената :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niko_first » 06 Яну 2006, 19:57

е да ама инече нема кой да му даде 2500 донги ;)
Изображение.
само гасссс на ИС-ката

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
Детайли за колата: Е46 M54,B22

///M

Мнение от stevie_v_dj » 06 Яну 2006, 20:40

Абе бате квото й да й сложиш няма да стане както си го представяш така 4е направи си я оригинално и тва е ще се премириш те тез дето разбират от БМВ-та кво мислиш 4е ня се светнат ли ти и броните тря смениш и спойлера отпред абе тя става мармалад работата И ще налееш пари и нямат избиване после Слагай оригиналния стоп и пак на леда
BMW - Един живот не стига

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 06 Яну 2006, 22:21

глейте са, тия дето разбират никога няма да ми дадът толкова колкото й искам(и аз не бих ги дал), ама и не съм тръгнал да я продавам ше ми кажете ли как става номера или :help:

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 06 Яну 2006, 23:03

Според мен по добре си вземи оригиналните 2ини стопчета и не се вкарваи в чудо ;) За да сложиш 3оен ти трябва цялата основа и доста работа при добар тенекиджия ;)

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 06 Яну 2006, 23:47

ми има 2 вариянта
единият е като на гоги дет арабина е резал с флексата
другия е да се напраи така че да не се разбере-като на вале диффф,
режат се панелите,престилка друга и тая пластмасата по номера се слага,широки брони,от пред друга престилка,халогени и пак широки брони ей и да не забравиш пластмасата по престилката има ги в няколко модела
АБЕ АЗ СЕ ЧУДА КАДЕ МИ Е ПОСТА А ТО ИМА НЯКОЛКО ТЕМИ :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Avensis T27 D-4D

Мнение от cowboetz » 07 Яну 2006, 5:42

Не е лесно преправянето. Ще започна отпред назад
Фаровете – на 3ния са с лупи. Но при смяната трябва да се сменят и буксите, и те са различни.
Предната броня – на 3ния е пластмасова. Пасва перфектно което не може да се каже за задната, но ще стигна и до там.
Престилката – на 2ния има място за въже а при 3ния това място е на бронята под капачка. Мястото за халогени също е различно, както и самите те.
Лайсните отстрани на вратите – на 2ния има метални елементи а при 3ния са изцяло пластмасови.
Лайсните отгоре на вратите – на 3ния са черни
Лайсните отвътре – на 2ния има на корите при стъклата, на 3ния не.
Лайсните които уплътняват стъклото – на 3ния са черни а на 2ния обикновено са ръждясали.
Задната броня – доста по-различна е! Оказа се че калника на 3ния е с около 5 см по дълъг от този на 2ния. Следователно се налага бронята да се среже и да се настави. Ако има някой да го прави с мерак може да стане перфектно (виж ми галерията).
Престилката под задната броня – според мен тя придава най-голяма разлика. При 3ния има доста по голяма престилка, която пада под задната броня. Понеже калника както казах е по къс и тя трябва да се среже и настави. При мен бронята и престилката са едно цяло.
Стоповете – там разликите са ясни. На 2ния са по-тесни и за да се сложат от 3ние трябва да се среже ламарината около 1 см. Пластмасите на които са крушките също са различни. На 3ния има една черна пластмаса зад номера, която мисля че също ще има нужда от известно напасване.
Дано да съм бил изчерпателен. ;)

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 07 Яну 2006, 9:19

Само стопа да смениш може да станепо няколко начина 1. Като режеш ламарината докато влезе троиният стоп. Но според мен ще иде много кит и има голяма вероятност да стане грозно.
2. одрежицялата задна маска и я присади на двоиният стоп.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 07 Яну 2006, 15:03

cowboetz написа:Не е лесно преправянето. Ще започна отпред назад
Фаровете – на 3ния са с лупи. Но при смяната трябва да се сменят и буксите, и те са различни.
Предната броня – на 3ния е пластмасова. Пасва перфектно което не може да се каже за задната, но ще стигна и до там.
Престилката – на 2ния има място за въже а при 3ния това място е на бронята под капачка. Мястото за халогени също е различно, както и самите те.
Лайсните отстрани на вратите – на 2ния има метални елементи а при 3ния са изцяло пластмасови.
Лайсните отгоре на вратите – на 3ния са черни
Лайсните отвътре – на 2ния има на корите при стъклата, на 3ния не.
Лайсните които уплътняват стъклото – на 3ния са черни а на 2ния обикновено са ръждясали.
Задната броня – доста по-различна е! Оказа се че калника на 3ния е с около 5 см по дълъг от този на 2ния. Следователно се налага бронята да се среже и да се настави. Ако има някой да го прави с мерак може да стане перфектно (виж ми галерията).
Престилката под задната броня – според мен тя придава най-голяма разлика. При 3ния има доста по голяма престилка, която пада под задната броня. Понеже калника както казах е по къс и тя трябва да се среже и настави. При мен бронята и престилката са едно цяло.
Стоповете – там разликите са ясни. На 2ния са по-тесни и за да се сложат от 3ние трябва да се среже ламарината около 1 см. Пластмасите на които са крушките също са различни. На 3ния има една черна пластмаса зад номера, която мисля че също ще има нужда от известно напасване.
Дано да съм бил изчерпателен. ;)

колегата го е казал повече от добре :yes:
Ати
ПС - но после, ако си остави майстора ръцете да не ревеш от вода в багажника, че тогава каквото и да правиш тоя проблем няма да можеш да го оправиш, освн да я обявиш за набор 90 и да я продадеш ;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 07 Яну 2006, 16:20

[quote]Лайсните отгоре на вратите – на 3ния са черни [quote]
не на всички е така има 3ен с хромирани такива ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от dopestar » 07 Яну 2006, 19:18

ati написа:ПС - но после, ако си остави майстора ръцете да не ревеш от вода в багажника, че тогава каквото и да правиш тоя проблем няма да можеш да го оправиш, освн да я обявиш за набор 90 и да я продадеш ;)
Ати

то и са си тече, а за задната броня мисля да слагам некви тунинг както и на предната, а пък лайсните се боядисват

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Avensis T27 D-4D

Мнение от cowboetz » 08 Яну 2006, 5:23

успех с преправянето, и да пуснеш снимки като я направиш

Следваща

Назад към E30