регулиране на задния капак ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
регулиране на задния капак ?
днеска ма ухапа един щъркел по крачола и реших да си сменя капака
причината е че стария има дупки от крило, бях залепил една лепенка ама кварталните тунери ми завидяха за конете дет качих и ми я изчоплиха
та пак тече вода вътре....
та смених капака, регулирах чопчето за ключалката опитах се да го регулирам и от 4-те болта за които се държи на рогата... горе долу с 300 зора стана обаче в момента има 2 проблема които не можах да оправя
1. фугата отляво е видимо по широка от дясната
2. отдясно в ъгъла дето е задния джам капака зяпа малко нагоре и е мн дразнещо, пък и ме съмнява да не протече вода оттам...
как се регулира тва нещо, щото пробвах сичко квото видях ма не става ?
като го гледам имам чувството че самия рог е по-нависоко ама не е - със оргиналния капак ги нямаше тия грижи.... самите рога могат ли да се регулират по някакъв начин? (изключвам варианта с чука
)

та смених капака, регулирах чопчето за ключалката опитах се да го регулирам и от 4-те болта за които се държи на рогата... горе долу с 300 зора стана обаче в момента има 2 проблема които не можах да оправя
1. фугата отляво е видимо по широка от дясната
2. отдясно в ъгъла дето е задния джам капака зяпа малко нагоре и е мн дразнещо, пък и ме съмнява да не протече вода оттам...
как се регулира тва нещо, щото пробвах сичко квото видях ма не става ?

като го гледам имам чувството че самия рог е по-нависоко ама не е - със оргиналния капак ги нямаше тия грижи.... самите рога могат ли да се регулират по някакъв начин? (изключвам варианта с чука

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
или са ти криви очичките или ръчичките 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
нбж
на самия капак на закоп4алката трябва да има за натягане.ако бмвто е до 88 е сас клиу4 13 а след 88 е сас 15.ако е натегнато до краи свали самата ма6инка налко надолу,ако и това не става натегни гумените тампон4ета които са в 2та края на капака.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Юзър написа:или са ти криви очичките или ръчичките
или и двете

ма питанката не беше затова а как да го оправя ?
П.С. няква снимка май щеше да пращаш ?

sachs написа:...
не си ме разбрал правилно (ако си прочел кво съм писал) тва го регулирах - там проблем няма, проблема е само в десния ъгъл до задния прозорец - там зяпа малко - в долните ъгли дето е ключалката съм го коригирал и е перфектно

П.С. да живеят гсм-ите с камерите

4 мнения
• Страница 1 от 1