Проблем с оборотите?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с оборотите?
Та проблема ми е следния София – Варна с добра скорост на първия светофар в Варна колата на место държи 1500 оборота модела ми е Е30 м20б20 83година и имам автоматичен смукач който представлява един цилиндър през които минава антифриз и съответно въздух веднага се носо4их км него свалих почистих никаква промяна после намалих притока на въздух 4рез една врътка на колектора пак нищо – нещо което забелязах на студено колата държи около 1100 оборота и когато загрее почва да ги дига до 1500 моля за съдействие защото си става студено и много бързо взе да свършва бензина из града Поздрави.
Re: Проблем с оборотите?
Не изключвам като вариант че не съм изчистил добре цилиндърчето но пък това че държи нормални обороти за студен мотор и после като загрее ги дига ме съмнява проблема да е в него !
вземи и почисти дроселовата клапа, стъпково моторче, всичко отпред и тогава виж как е
- alpina27
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 87 m10
- Мечтае да кара: е30 м10 Stroker
- Детайли за колата: DSD Blagoevgrad
Проблемите дойдоха когато сложи антифриза ли? Аз пък съм с м10б18 карбуратор и мойта кат я запаля дига за 10-тина секунди около 3000 оборота и после ги смъква до нормални 

Не-надейно ми падна акумулатора ! Оказа се че ремъка ми се по-разтегнал и по-превърта от там тоците надолу и водната помпа с никаква тяга и топла водица почти не стига до смукача нов ремък по каталог 960 дълъг ## отивам пак малко по къс 950 идеална работа след три светофара оборотите у-ред аз доволе . Предполагам че като доиде хубавата пролет ще разглабям да позачистя тия мити водни магистралки че три маркуча свалих и трите пални с лой но дотогава ще кара .
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
no indian's

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
6 мнения
• Страница 1 от 1