Дневни светлини как?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- lambreto
- Потребител
-
- Кара: E30 318is
Дневни светлини как?
Не можах да намеря нищо по въпроса за Е30.
Скоро пак ще дойде сезона в който ще сме задължени да караме с включени светлини и ми се иска да намеря някакво решение, че миналата зима над 5 пъти си забравях включени фаровете
Мисля си дали има някакво (направи си сам) решение да се включват дългите с намалена мощност или късите светлини като дадеш на контакт и да се спират като изгасиш мотора.
Представям си го с допълнително копче, което да го контролира и когато работят "дневните" светлини да не свети таблото и стоповете.
При включване на габарити или къси от оригиналния превключвач - светлините да си работят нормално, независимо дали допълнително копче е включено или не.
Единствената информация до която се добрах е, че е имало такава екстра в някои Е30-ки за Канада, но не можах да намеря схеми на свързване или каквато и да било по-подробна информация.
Дали може да се направи такова нещо или споделете вашето решение на проблема ?
Скоро пак ще дойде сезона в който ще сме задължени да караме с включени светлини и ми се иска да намеря някакво решение, че миналата зима над 5 пъти си забравях включени фаровете

Мисля си дали има някакво (направи си сам) решение да се включват дългите с намалена мощност или късите светлини като дадеш на контакт и да се спират като изгасиш мотора.
Представям си го с допълнително копче, което да го контролира и когато работят "дневните" светлини да не свети таблото и стоповете.
При включване на габарити или къси от оригиналния превключвач - светлините да си работят нормално, независимо дали допълнително копче е включено или не.
Единствената информация до която се добрах е, че е имало такава екстра в някои Е30-ки за Канада, но не можах да намеря схеми на свързване или каквато и да било по-подробна информация.
Дали може да се направи такова нещо или споделете вашето решение на проблема ?
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Re: Дневни светлини как?
а какъв е проблема просто като запалиш да си дръпнеш смукача и да си караш на фарове,хем ще ти светят и габаритите отзад и като загасиш да си връщаш смукача,ако ги забравяш си сложи зумер ....

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
или си лепни нещо на предния джам да те подсеща .. или си я поглеждай преди да се отдалечиш .. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
вземи си е39ка 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- lambreto
- Потребител
-
зумер е вариант
ако някои не предложи нещо по-добро
ако някои не предложи нещо по-добро
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- lambreto
- Потребител
-
Е точно това ми трябва 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Само това ли..запомни си думите 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- cargo22
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 316 84г. м10б18
- Мечтае да кара: на рали съзтезание :)
Навици колега навици, аз целогодишно си карам на фарове r просто е невъзвожно да не си ги пусна, както и колана, като съм без него и нещо почва да ме стега през гърдите
И с мигачите е същата работа, не е нужно да гледаш дали има някой, няма ли и да го мислиш просто го пускаш. Кви са тия хора дето карат и мислят не ми е ясно 

- lambreto
- Потребител
-
Явор написа:Само това ли..запомни си думите

Точно такъв ефект търсех да постигна и за това пуснах темата, а че 30-ката иска още много неща е друга бира.
(Ако съм те разбрал правилно)
Относно навиците - нямам проблем с колан, панел на CD-то и мигачи. Дори и бензин слагам преди да свърши

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
cargo22 написа:Навици колега навици, аз целогодишно си карам на фарове r просто е невъзвожно да не си ги пусна, както и колана, като съм без него и нещо почва да ме стега през гърдитеИ с мигачите е същата работа, не е нужно да гледаш дали има някой, няма ли и да го мислиш просто го пускаш. Кви са тия хора дето карат и мислят не ми е ясно
аман от тия дето карат и грам не мислят

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
11 мнения
• Страница 1 от 1