имам едно питане
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- venislav_vasilev
- Потребител
-
имам едно питане
имам едни скорости от Е36 316 а на Е30-та ми са напът да заминат и се чудя дали ще станат теза и каква ще е разликата ако ги сменя.Мерси предварително 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: имам едно питане
не си казал каква ти е е30-ката .. иначе ще ти дойдат по-къси вероятно, за монтажа някой който го знае и може да каже, че май не е точно ръг и тръг ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- venislav_vasilev
- Потребител
-
M10 двигател ?bigmurzi написа:не си казал каква ти е е30-ката .. иначе ще ти дойдат по-къси вероятно, за монтажа някой който го знае и може да каже, че май не е точно ръг и тръг ..
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
venislav_vasilev написа:M10 двигател ?bigmurzi написа:не си казал каква ти е е30-ката .. иначе ще ти дойдат по-къси вероятно, за монтажа някой който го знае и може да каже, че май не е точно ръг и тръг ..
Няма да станат

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)
колега извинявам се че ползвам темата ти
как ще легнат на купето скоростите от м42 от е36 на е30-то ??? мотора на е30-то е м42 ...

- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
ge_a (този над теб, който е писал) направи това упражнение , но до колкото си спомням смени дифа с 3,45 , за да запази оргиниалното съотношение на скорости-диф, защото Е30 ИС е оригинално с 4,10 диф и ако смениш със скоростите от е36 без да смениш дифа максмиалната ти скорост ще е някъде 170-180 приблизително, но той ще ти каже по-подробно

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
SmOkEyY написа:колега извинявам се че ползвам темата тикак ще легнат на купето скоростите от м42 от е36 на е30-то ??? мотора на е30-то е м42 ...
Пасват идеално, ако преди това си се снабдил с всички необходими части за интервенцията !
А именно лагерче за в коляновия вал, помпа долна за съединител, кардан, лостов механизъм и диф, също така не е лошо ново каре и висящ лагер да си подготвиш

Успех !
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)
ge_a написа:SmOkEyY написа:колега извинявам се че ползвам темата тикак ще легнат на купето скоростите от м42 от е36 на е30-то ??? мотора на е30-то е м42 ...
Пасват идеално, ако преди това си се снабдил с всички необходими части за интервенцията !
А именно лагерче за в коляновия вал, помпа долна за съединител, кардан, лостов механизъм и диф, също така не е лошо ново каре и висящ лагер да си подготвиш
Успех !
Извинявам се !!!

8 мнения
• Страница 1 от 1