оборотите ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
оборотите ?
Здравейте момчета имам някакъв странен проблем с моята 316 90-та година двигател М40 колата не може да се изрязва хубаво до край - 6300 оборота, а се изрязва до 4300 и до 6300 е някак си мудна все едно не ускорява а само бучи но не винаги го прави, много рядко се изрязва както трябва и другия ми въпрос е нормално ли е при студен двигател като я изрежа да пропушва за малко и това го прави само на студен двигател
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Човече, не знам дали е нормално, ма ако продължаваш да я режеш на студен двигател, няма да те слушка още много дълго.
It's not who You are, it's who You know...
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Re: оборотите ?
e30Fen написа:Здравейте момчета имам някакъв странен проблем с моята 316 90-та година двигател М40 колата не може да се изрязва хубаво до край - 6300 оборота, а се изрязва до 4300 и до 6300 е някак си мудна все едно не ускорява а само бучи но не винаги го прави, много рядко се изрязва както трябва и другия ми въпрос е нормално ли е при студен двигател като я изрежа да пропушва за малко и това го прави само на студен двигател
Какво е това изрязване на студен двигаел бе човек???Когато запалиш колата, особено зимата я оставяй да поработи на обороти 4-5мин. след като я запалиш!Недей да се подиграваш с колата!!!
Моя съвет е да си смениш горивен, въздушен филтър!Махни катализатора, ако не е махнат!Прегледай си свещите!

3 мнения
• Страница 1 от 1