Въпрос за пръскалката на задното стъкло?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Въпрос за пръскалката на задното стъкло?

Мнение от vld » 22 Ное 2005, 17:39

Оказа се че на колата ми е изскубан маркучът който излиза от резервоарчето за течността и си виси произволно огледах но не можах да намеря мястото където трябва да отива.
Та ако някои може да помогне(къде да гледам) ще съм му благодарен :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от Nick » 22 Ное 2005, 18:39

Ми до двигател4ето на задната 4иста4ка, къде другаде може да иде :mhihi:

само 4е пътя му е малко дълъг - право нагоре от резервоар4ето в лявата колонка, стига по тавана до лявата пантата на задната врата, оттам под пластмасите се завира върви по периферията на стъклото и стига до мотор4ето.

принципно много кофти се прегъва точно на мястото на пантата на вратата и може там да се е скъсало (мойто поне се е е късало веднъж там)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niko_first » 22 Ное 2005, 19:02

мисла че там при пантата е наставено маркучето някъде, и е възможно от там да се е извадило. на мен поне веднъж ми се извади от там :idea:
само хващаш двата края и ги набутваш един в друг ,без да разглобяваш апсолютно нищо, ако е от там проблема де ;)
Изображение.
само гасссс на ИС-ката

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Re: .

Мнение от Valio23 » 22 Ное 2005, 19:05

Nick написа:Ми до двигател4ето на задната 4иста4ка, къде другаде може да иде :mhihi:

само 4е пътя му е малко дълъг - право нагоре от резервоар4ето в лявата колонка, стига по тавана до лявата пантата на задната врата, оттам под пластмасите се завира върви по периферията на стъклото и стига до мотор4ето.

принципно много кофти се прегъва точно на мястото на пантата на вратата и може там да се е скъсало (мойто поне се е е късало веднъж там)

Точно така минава маркучето.
Аз на мойто, кат го купих, и натискам да си мия задния прозорец то взе, че прокапа в багажика :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Ное 2005, 11:26

Сега ще го оправя видях му пътя само малко да поспре снега :roll:
Благодаря за помощта!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Ное 2005, 11:31

а като се заговорихме за за петата врата, да ви питам как да натегна чистачката, че да натиска перото по-силно върху джама? нещо не търка добре... :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 24 Ное 2005, 10:50

Nucl3arDru1D написа:а като се заговорихме за за петата врата, да ви питам как да натегна чистачката, че да натиска перото по-силно върху джама? нещо не търка добре... :roll:
Друга пружина, а за проба сложи някое друго перо, което чисти добре. Купих си 3 чифта пера, докато "уцеля" такива, които наистина чистят добре. Но имаше доста чупливи пластмаси, та само гумите ги сложих на Бошови чистачки, и сега всичко спи 8) .
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Назад към E30