Въпрос за пръскалката на задното стъкло?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Въпрос за пръскалката на задното стъкло?
Оказа се че на колата ми е изскубан маркучът който излиза от резервоарчето за течността и си виси произволно огледах но не можах да намеря мястото където трябва да отива.
Та ако някои може да помогне(къде да гледам) ще съм му благодарен
Та ако някои може да помогне(къде да гледам) ще съм му благодарен

.
Ми до двигател4ето на задната 4иста4ка, къде другаде може да иде
само 4е пътя му е малко дълъг - право нагоре от резервоар4ето в лявата колонка, стига по тавана до лявата пантата на задната врата, оттам под пластмасите се завира върви по периферията на стъклото и стига до мотор4ето.
принципно много кофти се прегъва точно на мястото на пантата на вратата и може там да се е скъсало (мойто поне се е е късало веднъж там)

само 4е пътя му е малко дълъг - право нагоре от резервоар4ето в лявата колонка, стига по тавана до лявата пантата на задната врата, оттам под пластмасите се завира върви по периферията на стъклото и стига до мотор4ето.
принципно много кофти се прегъва точно на мястото на пантата на вратата и може там да се е скъсало (мойто поне се е е късало веднъж там)
- niko_first
- младши ентусиаст
-
мисла че там при пантата е наставено маркучето някъде, и е възможно от там да се е извадило. на мен поне веднъж ми се извади от там
само хващаш двата края и ги набутваш един в друг ,без да разглобяваш апсолютно нищо, ако е от там проблема де

само хващаш двата края и ги набутваш един в друг ,без да разглобяваш апсолютно нищо, ако е от там проблема де

само гасссс на ИС-ката
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Re: .
Nick написа:Ми до двигател4ето на задната 4иста4ка, къде другаде може да иде![]()
Точно така минава маркучето.
Аз на мойто, кат го купих, и натискам да си мия задния прозорец то взе, че прокапа в багажика

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
а като се заговорихме за за петата врата, да ви питам как да натегна чистачката, че да натиска перото по-силно върху джама? нещо не търка добре... 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Друга пружина, а за проба сложи някое друго перо, което чисти добре. Купих си 3 чифта пера, докато "уцеля" такива, които наистина чистят добре. Но имаше доста чупливи пластмаси, та само гумите ги сложих на Бошови чистачки, и сега всичко спиNucl3arDru1D написа:а като се заговорихме за за петата врата, да ви питам как да натегна чистачката, че да натиска перото по-силно върху джама? нещо не търка добре...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

7 мнения
• Страница 1 от 1