Няколко въпроса за Е30

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318i E30
Мечтае да кара: BMW M6

Няколко въпроса за Е30

Мнение от Carter_15 » 13 Май 2011, 19:14

Наскоро си взех Е30 много съм доволен от себе си защото много харесвам тези коли. Специално тази не е първа хубост на външен вид е много добре купето е износено но с малко стягане ще стане лимка. Самата кола е 318И М40 88 година.
Но има няколко притеснителни проблема които бих искал да ви споделя да чуя някакво по компетентно мнение от моето :))
1. Пали изклучително трудно. Чува се виу виу виу така бавно бавно после по бързо и след няколко опита запалва... предполагам че е акумулатор защото примигват светлините по таблото и леко замирисва на развалени яйца обаче от това виу виу си мисля че може би има проблем и с бендкса. А след трудното палене когато запали понякога не реагира на газта помпя я докато съм на място а тя не реагира вобще и си изгасва и от тука идва следващия въпрос....
2. Въпросното изгасване ми се случи и като предприех малко по дълъг път, на два пъти, докато я бях изклучил от скорост и бях само по инерция... пробвах да запаля в движение и пак не реагираше на газта, а си изгасваше (въпросното гаснене след запалване и по пътя ставаше докато я карах на газ не съм пробвал на бензин дали го прави).
3. Скоростите понякога не влизат и трябва да се натисне пак съединителя и тогава влизат това най-често се случва след като съм карал на задна... (лоста си играе доста стаблно между другото и когато е в двжение и когато е спряла ).

Това са й проблемите, ако може някакви мнения и съвети и евентуално някакви ориентировъчни цени кое колко ще ми струва ако трябва да се сменя или ремонтира....
Мерси предварително :))))

Назад към E30