ключ моля !!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
- Мечтае да кара: на керосин
ключ моля !!!
Колата ми работи перфектно на обороти и до 3000-3500 оборота. Пали перфектно, работи на бензин, като и подам рязко газ изфорсира се до 3000-3500 оборота, добре от там нагоре се форсира на пресекулки и не се чува нинакъв регулатор, като се изфорсира макар и трудно минава 6500 и отива към 7000 оборота и не се чува регулатор. Смених бензинов филтър, свещи, центровката на делкото е добра. Според вас колеги какъв може да бъде проблема. Дали е от бензинова помпа, дебитомер или от ЕКУ-то. Аз мисля, че от това е възможно да бъдат проблемите, ако някой от се е сблъсквал с такъв проблем моля да ми помогне със съвет. 
И все пак ще се видим на събора (криво ляво)

И все пак ще се видим на събора (криво ляво)

Последна промяна NoBrainNoPain на 30 Май 2011, 13:26, променена общо 1 път
Аз съм млад , силен , красив , здрав , богат и много талантлив ... Има ли значение какъв цвят е BMW-то ми ?
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: Проблем с форсиране на м20б23
провери работното налягане на бензиновата помпа,и си почисти дюзите на ултразвук
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
точно това ми каза на скоро и един приятел за налягането,а за дюзите са добре. Ще го проверя....
мерси колега
мерси колега

Аз съм млад , силен , красив , здрав , богат и много талантлив ... Има ли значение какъв цвят е BMW-то ми ?
- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
И дебитомера ако е отварян
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
аз лично дебитомера не съм го отварял,но мисля да го направя.Има вътре един пишльок който следи за притока на въздух,трябвало е да се чисти щото натрупвало нагар. Незнам вярно ли е,ама може и от него да е .
Аз имах такъв проблем и се оказа че екуто е пълно с вода.Изсуших го с сешоара и се оправи.Мисля че беше текло от прозореца.
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
NoBrainNoPain написа:аз лично дебитомера не съм го отварял,но мисля да го направя.Има вътре един пишльок който следи за притока на въздух,трябвало е да се чисти щото натрупвало нагар. Незнам вярно ли е,ама може и от него да е .
чувал съм за това и мисля чее покрит с КЕРАМИКА и внимавай данего счупиш при почистването
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
да определено трябва да се внимава 

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
пробвай с друг дебитомер,а щом казваш че е с делко значи е л-жетроник и някой може е сменяла палеца с такъв без регулатор ,защото моя също е такъв и няма регулатор а предишния имаше една пружинка на палеца която то инерционните сили като стигне оборотите се разтяга и удря регулатор
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
брей,това не го знаех определено.Благодаря колега.... 

- S204
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4-цилиндрово сешоарче
Провери дали центробежния и вакуумния регулатори на делкото работят коректно.
Центробежния стои в корпуса на делкото (ще трябва да го разглобиш цялото, за да стигнеш до него).
Вакуумния регулатор е номер 7 на схемата.

П.П Това на палеца се нарича прекъсвач, пояснявам, че много "регулатори" станаха.
Успех!
Центробежния стои в корпуса на делкото (ще трябва да го разглобиш цялото, за да стигнеш до него).
Вакуумния регулатор е номер 7 на схемата.

П.П Това на палеца се нарича прекъсвач, пояснявам, че много "регулатори" станаха.

Успех!
- NoBrainNoPain
- Потребител
-
Колеги ще съм много благодарен ако някой покаже снимка как трябва да са всички вакуми, защото не мога да намеря нищо в интернет за м20б23 двоен стоп

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
NoBrainNoPain написа:Колеги ще съм много благодарен ако някой покаже снимка как трябва да са всички вакуми, защото не мога да намеря нищо в интернет за м20б23 двоен стоп![]()
почвам даси мисля кой размести мойте вакум-маркичи

NoBrainNoPain написа:Колеги ще съм много благодарен ако някой покаже снимка как трябва да са всички вакуми, защото не мога да намеря нищо в интернет за м20б23 двоен стоп![]()
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=45
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=45
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2