Ел седалки
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Ел седалки
Колеги искам да сложа ел седалки на е30ката!седалките са със нагреватели и всичко е ел! интересува ме какви кабели и от каде да ги изкарам за да ги накарам да заработят???Седалките са от Е34 мисля...
някви схеми или нещо такова???
някви схеми или нещо такова???

Re: Ел седалки
Схеми за подгрева има в мултимедията.За управлението си ги вържи през реле и бушон да нямаш ядове и твае.Само нз как мислиш да ги събереш цели в Е30ката тея седалки.

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Движенията са с два кабела, кафяв-маса и червен+жълт(или виолетов по памет) захранване през предпазител постоянно, или реле през контактния ключ. Консумират под 10 ампера, но предпазителя е 30, май.
За отопкението нямам идея.
За отопкението нямам идея.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
С Е34 рекаро става мега тясно в Е30-ката и няма да можеш да ги движиш много щото опират навсякъде иначе кабелите трябва да излизат от мокета точно под седалката...

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
А и със седалки от е34 как ще имаш достъп до задните места ?
Щото се си мисля че нямат механизъм за бутане на облегалката..
Щото се си мисля че нямат механизъм за бутане на облегалката..
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- simple_man
- 323i Killer
-
хммм, мерси на всички за отговорите! ще ги сложа то е ясно! А задните места така или иначе неги позлвам :
на вид не са много по големи, а и аз ги карам мах назад! някой ако е с такива да даде мнение ...

на вид не са много по големи, а и аз ги карам мах назад! някой ако е с такива да даде мнение ...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Еми ще ти е трудно макс назад нито макс надолу щото опират навсякъде ти казвам и са доста по-големи пробвано е
А пък и на мен лично са ми много по-тесни и неудобни от Е30-ковите и Е36-цовите незнам що... Ама пробвай де нищо не пречи 

- simple_man
- 323i Killer
-
Тези които аз съм виждал натъпкани (буквално) в Е30 си бяха обикновени ел.кожени от Е34 и има бяха изтърбушени пластмасите отстрани за да влязат.И по пластмасите около ръчната нещо беше барано,но не помня какво точно.Ако са ти под ръка седалките,свали една от твойте и сложи експериментално Е34ковата да видиш кое как идва като размери.За 10 минути работа е.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Снимки нямам ама зузито е писал кво се случва
М5-ците са със същото рекаро няма разлика
Личен съвет - продай ги и си вземи по-добре от Е36 рекаро или вейдър поне влизат и има пълен ход на седалките 

- simple_man
- 323i Killer
-
разубедихте ме колеги! Значи ако има кандидати за бартер Е36 вейдър или да ги купи да пише!Седалките са много хубави иначе!
Мерси на всички за помощта! 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Аз да се включа за вейдъра - не е много удобен, ако я караш колата ежедневно, ако не си едричък да го пълниш ще се лашкаш по седалката като дрифтиш, готино изглежда, но по-добре оригиналните спортни седалки или ако набараш рекаро. Другото е корито, не мен ми се струва супер удобно, за дълъг път само шит, че не се накланя облегалката ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
12 мнения
• Страница 1 от 1