Дави се и гасне.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Дави се и гасне.
Здравейте колеги.Колата днес при палене започна да се тресе много осезаемо,и огасна-задави се(като дам газ,набира минимално,и не ще да отпуши).Знам че може да е от:дебитомер,свещи,кабели,капачка и много други неща
,но тъй като не разбирам,а и не мога да я подкарам питам директо-Има ли някой,който би се навил да дойде да я погледне срещу"нормално"заплащане
Колата е бензин-1,6i

Колата е бензин-1,6i
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Re: Дави се и гасне.
Виж да не е прескокнала некое зъбе ако е м40 а за услугите си има друг подфорум има и сервизи навсякъде с "нормални" цени
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Мерси колега,не знам кой зъб
не разбирам.Колата взе че запали след като поседя 2-3часа.В други ден съм на елкон,дано да покаже!Иначе едно време баща ми,който беше преподавател във вилхем-пик ходеше с една торбичка с най-нужните инструменти и оправяше колите 

стефан13 написа:Мерси колега,не знам кой зъбне разбирам.Колата взе че запали след като поседя 2-3часа.В други ден съм на елкон,дано да покаже!Иначе едно време баща ми,който беше преподавател във вилхем-пик ходеше с една торбичка с най-нужните инструменти и оправяше колите
Сега остана да намериш торбичката и всички да подкараме Лади и Москвичи, та да почнеш и ти да ги правиш!
Аман от безмислени теми!
След като ангренаж и дренаж е едно и също, като компоти и компютри отиваш на сервиз или не си купуваш кола та да не плащаш "ненормално"!
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
Абе аман от хора дет се "зъбят" в таз държава!Нит сът ти казал какво е нормално за мен,нито ме вълнува от какво ти е "Аман"!Има хора дет не им коства да напишат 2-реда.Май за това е форума????
Благодаря на тез,който имат време и желание да помагат!
пс.Ето това и сложих днес,само да кажа че тази се слага независимо от количеството на бензин в резервоара.
Благодаря на тез,който имат време и желание да помагат!
пс.Ето това и сложих днес,само да кажа че тази се слага независимо от количеството на бензин в резервоара.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
мен сега не ми е ясно каква точно е твоята цел? да ти напишат, че може да е от бензинов, въздушен филтър, клапан за налягането на бензина, дебитомер, TPS, свещи, кабели, бобина и не знам още колко неща! а бензиновата ти помпа бачка ли като хората ?? ето написах ти два реда какво спечели ? сега си сложи гащеризонче, купи си едно комплектче инструменти и почвай едно по едно и като имаш вече някакъв резултат, положителен или отрицателен пиши в форума да ти дадът някакъв съвет
И на теб благодарско колега,айде без "гащеризончета",предпочитам потниче.Абе хора,що не се спрете малко?Написах и че запали,и ще я карам на "Елкон".Това което направих,и казах по-горе че сложих добавка!Идеята ми беше друга-Ако някой от форума срещу заплащане се съгласи да дойде да помогне,че аз не разбирам,та да мога да я закарам в сервиз.
Моля модераторитеда сложат ключ!
Моля модераторитеда сложат ключ!
8 мнения
• Страница 1 от 1