проблем с чистачките на Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с чистачките на Е30
проблема е че от вчера чистачките ми работят когато те си решат въпроса ми е энае ли някои дали има някакво реле или нещо подобно което може да прави проблем эащото ако е бушон като спрат няма да трагват после пак поне според мен ако някои има представа да сподели благодаря предварително
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: проблем с чистачките на Е30
по-скоро да ти е в ръчката проблема, щом не мойш ги спря ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- VaLy0
- младши ентусиаст
-
- Кара: S50 @_@
bigmurzi написа:по-скоро да ти е в ръчката проблема, щом не мойш ги спря ..
Къде пише че не може да ги спре

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Е виж тука, голямото реле е за чистачките, извади го и виж да не са зацапани крачетата. Мойте чистачки се гъбаркаха точно от разместено реле:
http://www.r3vlimited.com/board/attachm ... 1133286835
http://www.r3vlimited.com/board/attachm ... 1133286835
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
VaLy0 написа:bigmurzi написа:по-скоро да ти е в ръчката проблема, щом не мойш ги спря ..
Къде пише че не може да ги спре
мистика ...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- retro.boy28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно читави М10-ки :D
Голямото реле е
Мойте като се пускаха и не могат да се спрат беше разместено извадих го , сложих го и вече е чук 

Ентусиазмът е заразен. Ти можеш да започнеш епидемия!!!
deyan-enchev написа:Моята по минимум 2-3 пъти на ден я припалвам БЕЗ акумулатор със Спрей ЕТЪР ... супер яко дъни аванса, ама клапаните са здрави.
благодаря эа информацията колеги от релето е било няма нищо иэгоряло само беше раэместено то можеби и эа това когато откажат да работят и ги оставя пуснати след една две дупки тръгваха
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
а ако неработят пръскалките ? тоест като дръпна ръчката към мен нищо нестава реле ли е или лостчето е заминало, как да проверя ?
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
по вероятно е да е моторчет ов казанчето.... за колегата над мен
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Ico_881 написа:проблема е че от вчера чистачките ми работят когато те си решат въпроса ми е энае ли някои дали има някакво реле или нещо подобно което може да прави проблем эащото ако е бушон като спрат няма да трагват после пак поне според мен ако някои има представа да сподели благодаря предварително
Почти съм сигурен че проблема е в релето, най-добре го размърдай ако не се оправи потърси друго !
brankovv написа:а ако неработят пръскалките ? тоест като дръпна ръчката към мен нищо нестава реле ли е или лостчето е заминало, как да проверя ?
Виж дали идва ток до помпичката на казанчето, ако идва - помпичката е заминала, ако не-търси по веригата !

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
те и чистачките не се движат тоест програмата за пръскането неработи все едно несъм дръпнал лостчето иначе утре ще го видя дали идва ток до моторчето, но си мисля че е другаде проблема щото не ми работят чистачките в този режим иначе във всички други работят
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
е значи най - логично - ключа...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- E30_M_Tech_ll
-
-
аз пък имам друг проблем....
като пусна истачките на първата програма дето отиват догоре и до доло и си почиват мойте отиват до горе и стоят там след това на втората вълна слизат до доло и така това се повтаря...... ако работят на най бързата скорост применро полвин час... сдве думи да имат интензивна работа се орпавят нещата и си работят както трябва... ако обаче не съм ги ползвал много отдавна може и на 3-4 импулса да отидат от доло до горе и обратно... тва дали ше е пак от това реле или им е клеясало моторчето или нещо такова не знам... няакой да е имал такъв проблем?
като пусна истачките на първата програма дето отиват догоре и до доло и си почиват мойте отиват до горе и стоят там след това на втората вълна слизат до доло и така това се повтаря...... ако работят на най бързата скорост применро полвин час... сдве думи да имат интензивна работа се орпавят нещата и си работят както трябва... ако обаче не съм ги ползвал много отдавна може и на 3-4 импулса да отидат от доло до горе и обратно... тва дали ше е пак от това реле или им е клеясало моторчето или нещо такова не знам... няакой да е имал такъв проблем?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- E30_M_Tech_ll
-
-
кофти.... надявах се да е нещо по малко....
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2